Imprimante 3D
si Scanere 3D

Creează rapid prototipuri, printează 3D obiecte de mici și mari dimensiuni sau scanează 3D obiecte reale pentru a putea fi recreate.

Imprimante 3D pentru obiecte mici

  • Cu acest tip de imprimante 3D poți să printezi obiecte fizice de mici dimensiuni (25 x 21 x 21 cm). Se recomandă în special pentru prototipare. De exemplu: un breloc, un surub, o cană, o husă de telefon și orice idei îți vin potrivite acestei mici dimensiuni.
  • Tehnologii: FDM, Rășină, Pudră(SLS), Coffe(comestibil)

Imprimante 3D pentru obiecte medii

  • Cu o imprimanta 3D cu volum mediu de printare poți să printezi obiecte de dimensiuni mai mari, până la 45x45x47 cm. 
    De exemplu: obiecte decorative, sculpturi și orice ai nevoie și se încadrează în dimensiunea medie. Tehnologii: FDM
  • Dacă ești pasionat de tehnologie sau dacă ai proiecte de design, sculptură sau arhitectură, poți alege o imprimantă cu volum mediu de printare, care vine gata asamblată și o poți folosi imediat.

Imprimante 3D profesionale

  • O imprimantă 3D profesională se potrivește excelent în domeniile în care precizia contează foarte mult. Dacă la produsul finit ai nevoie de detalii fine și delicate, o imprimantă 3D profesională ți se potrivește. Poți printa obiecte mici, medii sau mari, cu tehnologii pe rașină sau materiale solide, în funcție de modelul ales.

  • Dacă lucrezi în producție, tehnică dentară sau un domeniu în care ai nevoie de produse cu rezoluție și precizie mare, cel mai bine ți se potrivește o imprimantă profesională. În funcție de materialul dorit sau produsul finit, vei alege și tehnologia, care poate fi cu material solid(FDM), lichid(rășină/SLA) sau pudră(SLS).

Scannere 3D

  • Cu ajutorul unui scanner 3D poți scana foarte ușor orice obiect, pe care ulterior poți să-l pregătești pentru a fi printat cu o imprimantă 3D. Acest proces îți salvează timp și te ajută să recreezi orice obiect real.
  • Un scanner e folosit în general pentru design, arta, sculptură sau arheologie și prezervarea valorilor.

Nu știi exact ce ți se potrivește?
Alege o imprimantă 3D în funcție de ce te reprezintă cel mai bine:

Dorești consultanță gratuită pentru alegerea produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.