Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimante 3D
si Scanere 3D

Creează rapid prototipuri, printează 3D obiecte de mici și mari dimensiuni sau scanează 3D obiecte reale pentru a putea fi recreate.

Imprimante 3D pentru obiecte mici

  • Cu acest tip de imprimante 3D poți să printezi obiecte fizice de mici dimensiuni (25 x 21 x 21 cm). Se recomandă în special pentru prototipare. De exemplu: un breloc, un surub, o cană, o husă de telefon și orice idei îți vin potrivite acestei mici dimensiuni.
  • Tehnologii: FDM, Rășină, Pudră(SLS), Coffe(comestibil)

Imprimante 3D pentru obiecte medii

  • Cu o imprimanta 3D cu volum mediu de printare poți să printezi obiecte de dimensiuni mai mari, până la 45x45x47 cm. 
    De exemplu: obiecte decorative, sculpturi și orice ai nevoie și se încadrează în dimensiunea medie. Tehnologii: FDM
  • Dacă ești pasionat de tehnologie sau dacă ai proiecte de design, sculptură sau arhitectură, poți alege o imprimantă cu volum mediu de printare, care vine gata asamblată și o poți folosi imediat.

Imprimante 3D profesionale

  • O imprimantă 3D profesională se potrivește excelent în domeniile în care precizia contează foarte mult. Dacă la produsul finit ai nevoie de detalii fine și delicate, o imprimantă 3D profesională ți se potrivește. Poți printa obiecte mici, medii sau mari, cu tehnologii pe rașină sau materiale solide, în funcție de modelul ales.

  • Dacă lucrezi în producție, tehnică dentară sau un domeniu în care ai nevoie de produse cu rezoluție și precizie mare, cel mai bine ți se potrivește o imprimantă profesională. În funcție de materialul dorit sau produsul finit, vei alege și tehnologia, care poate fi cu material solid(FDM), lichid(rășină/SLA) sau pudră(SLS).

Scannere 3D

  • Cu ajutorul unui scanner 3D poți scana foarte ușor orice obiect, pe care ulterior poți să-l pregătești pentru a fi printat cu o imprimantă 3D. Acest proces îți salvează timp și te ajută să recreezi orice obiect real.
  • Un scanner e folosit în general pentru design, arta, sculptură sau arheologie și prezervarea valorilor.

Nu știi exact ce ți se potrivește?
Alege o imprimantă 3D în funcție de ce te reprezintă cel mai bine:

Dorești consultanță gratuită pentru alegerea produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.