Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D Raise PRO2

Imprimanta 3D Raise PRO2

Cod produs Cre-6p-3 Categorii: , , , , , Eticheta:

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

21.032,19 lei (fara TVA)

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Credit module TBI Pay 3.1.1

1243.11 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Premiata serie de imprimante 3D numită Pro2 a producătorului Raise3D este recunoscută ca un standard de referință și standard de aur pentru aplicațiile profesionale de imprimare 3D și fiabilitate 24/7. Din seria menționată fac parte Pro2 și Pro2 Plus, imprimante 3D cu extruder dual cu rezoluție înaltă, pentru fabricarea și proiectarea rapidă de prototipuri de diferite dimensiuni.

Seria Pro2 are o placă de construcție metalică pentru o distribuție uniformă a căldurii, împreună cu un cadru metalic complet pentru mișcare lină și poziționare precisă și este compatibilă cu o varietate de materiale de imprimare 3D. Seria Pro2 este completată cu măsuri de precauție pentru a economisi munca, un ecran tactil de 7 inci pentru monitorizarea eficientă a procesului de imprimare 3D și un filtru de aer HEPA.

Ca și în cazul tuturor imprimantelor 3D de la Raise3D, Seria Pro2 se poate împerechea cu: ideaMaker, un software de feliere 3D, biblioteca ideaMaker, o platformă pentru partajarea fișierelor de imprimantă 3D cu cei din comunitatea Raise3D și RaiseCloud, o platformă de gestionare a imprimării 3D bazată pe cloud . În cele din urmă, la fel ca toate produsele Raise3D, Seria Pro2 este certificată ISO 9001 și ISO 14001.

Caracteristici specifice

Extruder dual

O imprimantă 3D cu extruder dual poate produce obiecte tipărite 3D cu diferite tipuri de materiale de imprimare 3D (cunoscute și sub numele de filamente) și culori într-o singură lucrare de imprimare. Astfel, puteți printa cu două culori diferite, sau puteți folosi filamentul solubil pentru suporții piesei printate. 

Repetabilitate ridicată <0,005 mm, 5 microni 

Imprimarea 3D este un proces în care un obiect este construit de straturi subțiri. Imprimanta 3D trebuie să se deplaseze înainte și înapoi pe lungimea modelului pentru a crea acele straturi subțiri. Dacă imprimanta își pierde poziția în timpul acelei mișcări înainte și înapoi, procesul de imprimare 3D nu va mai fi aliniat și obiectul tipărit 3D va fi distrus. Repetabilitatea și fiabilitatea ridicate asigură că imprimanta nu devine nealiniată în timpul mișcărilor înainte și înapoi.

Varietate mare de filamente compatibile 

A avea o imprimantă 3D care este compatibilă cu diferite tipuri de filamente este atât economic cât și practic pentru lucrările de imprimare care necesită filamente multiple.   Temperatura de printare mare a imprimantei Raise Pro2 (300°C) permite printarea cu o varietate foarte mare de filamente, printre care Nylon,  Fibra de sticlă, Fibra de carbon infuzată,  Fibra metalică, Fibră de lemn.

Pat de printare metalic încălzit

Temperatura maximă a patului de printare al imprimantei 3D Raise Pro2 este 110°C.  O suprafață uniformă de căldură pe o placă de construcție este crucială pentru crearea pieselor imprimate 3D de înaltă calitate. De asemenea, se asigură că toate filamentele de imprimare 3D nu sunt deteriorate din cauza distribuției inegale a căldurii.

Sistem de filtrare a aerului HEPA

Imprimanta 3D Raise Pro2 are filtrare de aer HEPA pentru a curăța aerul de orice particule (inclusiv nanoparticule) eliberate în timpul procesului de imprimare 3D. Filtrul de aer HEPA funcționează eficient în sălile de clasă, birouri și în spațiile de lucru mari și mici. Sitemul de filtrare a aerului HEPA al imprimantei Pro2 funcționează silențios, proiectat să funcționeze în liniște în fundalul oricărui spațiu de lucru.

Ecran tactil de  7 inci

Ecranelul tactil de 7 inci ale Imprimantei Raise Pro2 permite utilizatorilor să interacționeze direct cu imprimanta. De asemenea, oferă asistență pe ecran și selecții vizuale de modele pentru a simplifica funcționarea și monitorizarea imprimantei 3D și a procesului de imprimare 3D. 

Protecție împotriva penelor de curent și epuizarea filamentului

Pana de curent poate anula și distruge un proiect de imprimare 3D în desfășurare. Cu toate acestea, funcția de protecție împotriva penelor de curent Seriei Pro2 asigură procesul de imprimare 3D într-o întrerupere neașteptată a energiei. În plus, senzorul de execuție a filamentului de pe extruderele din seria Pro2 previne deteriorarea lucrărilor de imprimare din cauza epuizării filamentului.

Cadru Metalic Complet

Imprimanta 3D Raise Pro2 utilizează un cadru metalic complet pentru a crea un sistem de mișcare specific care permite mașinii să alunece ușor în timp ce imprimă. Acest sistem de mișcare funcționează cu o poziționare precisă pentru a se asigura că lucrările de imprimare 3D sunt cât mai precise. Duzele interschimbabile permit Seriei Pro2 să imprime la diferite niveluri de detaliu.

Raise Cloud 

RaiseCloud este o platformă de gestionare a imprimării 3D bazată pe cloud, capabilă să monitorizeze de la distanță procesul de imprimare și să organizeze lucrări de imprimare pentru o imprimare 3D mai eficientă.

Biblioteca ideaMaker

Biblioteca ideaMaker oferă utilizatorilor profiluri de feliere pentru diverse filamente, inclusiv filamente Raise3D și filamente certificate OFP, simplificând setările parametrilor de imprimare pentru diferite filamente.

Specificații

Tehnologie specifică FFF
Dimensiuni de imprimare (mm) Extrudare simplă:  305 × 305 × 300 mm

Extrudare duală: 280 × 305 × 300 mm

Diametru filament (mm) 1,75
Extrudor Extrudor dual cu sistem de ridicare electronic
Duză de imprimare 0.4mm 0,4 mm (implicit), 0,2 / 0,6 / 0,8 / 1,0 mm (disponibil)
Grosime strat (mm) 0.01 – 0.25mm
Viteza de deplasare a capului de imprimare (mm/s) 30–150 mm/s
Calibrare Precalibrată
Temperatură de imprimare (°C) 300 ºC
Temperatură pat de imprimare (°C) max. 110 ºC
Pat de printare (°C) Placă de construcție din aluminiu încălzită cu reținere magnetică
Filtru Filtru HEPA cu cărbune activ
Materiale compatibile PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / PETG / ASA / PP / PVA / Nylon / Glass Fiber Infused / Carbon Fiber Infused / Metal Fill / Wood Fill
Afișaj  Ecran Tactil 7 Inch
Comandă Touch
Conectivitate Wi-Fi, LAN, USB port, Live camera
Rețea Wi-Fi, Ethernet
Software ideaMaker
Compatibilitate OS WINDOWS/ macOS/ Linux
Format fișiere STL/ OBJ/ 3MF/ OLTP
Alimentare 100-240 V AC, 50/60 Hz, 230 V @3.3 A
Dimensiuni (mm)

620×590×760 mm

Masă netă (kg) 50.2 kg
Dimensiuni pachet (mm) 750*580*720 mm 
Masă pachet (kg) 70.5 kg
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Îmi place foarte mult.

Verified reviewVerified review – view original

4 luni ago
Emil Nicolaie Perhinschi
Emil Nicolaie Perhinschi
Verified ownerVerified owner
5/5

superba, precisa, autocalibrarea functioneaza, neasteptat de silentioasa pentru o masinarie cu motoare pas cu pas

dupa cateva saptamani nu a trebuit sa schimb nimic

am reusit sa printez fara probleme cu nylon, chiar si fara incinta

Verified reviewVerified review – view original

5 luni ago
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Multumit

Verified reviewVerified review – view original

1 an ago

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.