Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Platformă mobilă autonomă

Platformă mobilă autonomă

Cod produs er-avu Categorii: , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

Precomanda

Beneficii:

Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Reprezentand un vehicul ghidat automat (AGV), Platforma mobila autonoma este un robot portabil care functioneaza pe principiul Line Follower, ce urmeaza liniile sau firele marcate pe prin unde magnetice, senzori de miscare și lasere de tip infrarosu. Acest produs este adesea utilizat in activitati industriale, in fabrici sau depozite, pentru transportul de materiale grele.

Navigare cu laser tip infraroșu
Navigarea se face prin montarea benzii reflectorizante pe pereți, stâlpi sau podele. AGV poartă un emițător și receptor laser pe o turelă rotativă (rotirea se realizează pe ax și este montată direct pe platformă).
Laserul este transmis și primit de același senzor. Unghiul și (uneori) distanța față de orice bandă reflectorizantă este analizată prin raza de acțiune și sunt calculate automat prin intermediul software-ului.

Navigare cu benzi reflectorizante
AGV-urile folosesc pentru sistemul de ghidare. Benzile pot fi unul din două stiluri: magnetic sau colorat. AGV este echipat cu senzorul de ghidare adecvat pentru a urmări calea benzii. Un avantaj major al benzii în ceea ce privește ghidarea cu fir este că poate fi îndepărtat și relocat cu ușurință dacă cursul trebuie să se schimbe.

De ce sa alegi platforma mobila autonoma?

1) Platforma mobila autonoma cuprinde un microcomputer, fiind usor controlat dintr-un laptop/PC, si poate emite chiar si rapoarte automate de productie sau grafice de bilanturi.

2) Întreaga platformă este făcută din aliaj de aluminiu, fiind foarte rezistentă


3) Prezintă rezistență la uzură: este anti-static, anti-oxidant, are rezistenta la acid si alcaline, având fiabilitate de lungă durată.

4) Poate fi conectat la sistemul ERP (Enterprise Resource Planning) pentru a realiza schimbul de date, iar ERP poate atribui sarcini de producție la kanban electronic (Kanbanul electronic permite utilizatorilor să urmărească istoricul unui proiect și să facă modificări fără a pierde date)

5) Aplicația mobilă poate fi conectată cu kanban electronic pentru a controla datele de producție în timp real în timp util

6) Se pot adăuga programe automate

7) Se poate realiza comutarea completă a modului automat și semi-automat

Caracteristici produs:
Navigare: bandă magnetică
Viteza: 0-40m / min
Raza de rotire: 600mm
Direcție: dublă
Mod de încărcare: Caroserie
Greutate de încărcare: 50-300 kg
Comunicare: WIFI
Rotație: DA
Dimensiune de bază: 900 * 500 * 250mm (placă de legătură 380 mm)
Personalizare: Suportat
Altele: Precizie de andocare 5mm, andocarea materialelor de depozit, cursa de conectare 40 mm

Specificații:
1. Poate fi utilizat în depozite, pe linii de producție, în transportul de paleți, etc.
2. Transbordarea automată a procesului de productie se realizeaza la fata locului.
3. Cuprinde functii care permit conexiunea automata intre produsele incarcate si cele descarcate prin transport, ce ofera mai mult timp utilizatorului, eficientizand procesul din fabrica.

Produs
Navigatie: Magnetica, Cip stabil
Motorizare: Motor DC fără perii, Servo Motor
Control: Controler AGV profesional, Placă principală încorporată, commutator de mare viteză
Modul de conducere: Unități duble, Rotire Flexibilă
Transportare: Transport pe spate/remorcă, Două moduri de încărcare
Încărcare nominală: 50KG-4T
Direcții de rulare: automată, Manual înainte, înapoi, stânga, drepta.
Viteza: 0.2m/s~1.0m/s, Direcție dreaptă
Raza de rotire: 0.5 mile, Viraj arc
Dimensiune: 800*500*250mm,650*450*370mm, Alte dimensiuni pot fi opționale
Tipul de protecție de siguranță: Radar, infraroșu, bandă de siguranță
Distanța de protecție a siguranței Viteză lentă de 1,5m – oprire 0,5m – protecție împotriva coliziunii, Poate fi reglabil în funcție de AGV diferite
Comunicare: WIFI, Distanța în interiorul 1000m, poate utiliza telecomandă
Sistem de dispecerat: Suport, Apel, expediere

Unde poti folosi platforma mobilă autonomă?

Industrii
Are o mișcarea eficientă a materialelor și este un element important în îmbunătățirea operațiunilor din multe fabrici și depozite. Deoarece vehiculele automate ghidate (AGV) pot furniza o mișcare eficientă materialelor, AGV-urile pot fi aplicate pe diverse industrii în proiecte standard sau personalizate pentru a se potrivi cel mai bine cerințelor. Sectoarele care utilizează în prezent AGV includ:

Domeniul farmaceutic
AGV-urile sunt o metodă excelentă de mutare a materialelor în industria farmaceutică.

Industriile chimice
AGV-urile livrează materii prime, mută materialele în depozitele și asigură transportul către alte celule și stații de procesare. Industriile comune includ cauciucul, materialele plastice și substanțele chimice de specialitate.

Fabrici
AGV-urile sunt adesea utilizate în fabricarea generală a produselor. AGV-urile pot fi găsite în mod obișnuit livrând materii prime, transportând procesul de lucru, mutând mărfuri finite, îndepărtând resturi de materiale și furnizând materiale de ambalare.

Automotive
Instalațiile AGV se găsesc în uzine de ștanțare, instalații de trenuri electrice (motor și transmisie) și instalații de asamblare care livrează materii prime, transportă procesul de lucru și mută mărfuri finite. AGV-urile sunt, de asemenea, utilizate pentru furnizarea de instrumente specializate care trebuie schimbate.

În domenii de tip printare hârtii și tipărire
AGV-urile pot muta role de hârtie, palete și coșuri de deșeuri pentru a asigura toată mișcarea de rutină a materialelor în producerea și depozitarea (depozitarea / regăsirea) hârtiei, ziarului, tipăririi, ondulării, convertirii și filmului din plastic.

Mâncare și băutură
AGV-urile pot fi aplicate pentru a muta materialele în procesarea alimentelor (cum ar fi încărcarea alimentelor sau a tăvilor în sterilizatoare)

Spitale
AGV-urile devin din ce în ce mai populare în industria de asistență medicală pentru un transport eficient și sunt programate să fie complet integrate pentru a deschide automat ușile, ascensoarele, etc.

Depozitare
AGV-urile utilizate în depozite și centre de distribuție mută în mod logic încărcăturile în jurul depozitelor și le pregătesc pentru expediere / încărcare sau primire sau mutarea lor dintr-un loc în altul.

1 an ago
(verified owner)

Verified reviewVerified review – view original

1 an ago
(verified owner)

Verified reviewVerified review – view original

1 an ago
real3dmaker
(verified owner)

Verified reviewVerified review – view original

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.