Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimante 3D

Creează rapid prototipuri, printează 3D obiecte de mici și mari dimensiuni sau scanează 3D obiecte reale pentru a putea fi recreate.

Imprimanta 3d

Imprimante 3D pentru volum mic

Cu acest tip de imprimante 3D poți să printezi obiecte fizice de mici dimensiuni (25 x 21 x 21 cm). Se recomandă în special pentru prototipare. De exemplu: un breloc, un surub, o cană, o husă de telefon și orice idei îți vin potrivite acestei mici dimensiuni. 

Imprimante 3D pentru volum mediu

Cu o imprimanta 3D cu volum mediu de printare poți să printezi obiecte de dimensiuni mai mari, până la 45x45x47 cm. De exemplu: obiecte decorative, sculpturi și orice ai nevoie și se încadrează în dimensiunea medie.

Imprimante 3D profesionale

O imprimantă 3D profesională se potrivește excelent în domeniile în care precizia contează foarte mult. Dacă la produsul finit ai nevoie de detalii fine și delicate, o imprimantă 3D profesională ți se potrivește. Poți printa obiecte mici, medii sau mari, cu tehnologii pe rașină sau materiale solide, în funcție de modelul ales. 

Nu știi exact ce ți se potrivește?
Alege o imprimantă 3D în funcție de ce te reprezintă cel mai bine:

Toate produsele: