Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Roboți Umanoizi Pentru Branduri De Top

Devino “vedeta” industriei tale și atrage clienți noi cu roboții umanoizi.
Roboții umanoizi au fost creați pentru a redefini rolul pe care roboții îl au în viețile noastre de zi cu zi. Astăzi, ai oportunitatea de a intra în rândul celor mai inovative companii din lume care folosesc deja roboți umanoizi pentru:
Experiențe de neuitat
Creșterea vânzărilor
Reducerea cheltuielilor
Plus multe altele

Creșterea vânzărilor

Reducerea cheltuielilor

Plus
multe altele

Configurează-ți propriul robot

Rulează videoul
“Companiile de top ies în evidență prin experiențe de top.”

Iar pentru a te diferenția și a fi recunoscut de către clienți și competitori ca liderul incontestabil în industria ta, atunci experiențele pe care le oferi clienților trebuie să fie “WOW!”.

Neglijează acest aspect, iar compania ta va deveni invizibilă în piață.

Investește în experiențele și serviciile pe care le oferi, iar imaginea de brand creată în mințile clienților tăi îți va aduce câștiguri și prosperitate.

Dacă compania ta se mândrește cu reputația pe care o are în piața, și investește constant pentru a crea servicii și produse premium, atunci roboții noștri umanoizi pot fi investiția care îți oferă acel ingredient “WOW”.

Fie că vinzi direct consumatorilor sau altor companii, roboții umanoizi te pot ajuta să creezi un plus de imagine pentru brandul tău, și să atragi clienți de profil înalt. 

Uite doar câteva dintre avantajele oferite de roboții umanoizi.

Avantaje

Ieși în evidență prin inovație, și atragi clienți noi 

Un robot umanoid prietenos, simpatic, de dimensiuni medii captează aproape total atenția în orice mediu, și va atrage potențiali clienți oferindu-le o experiență sau o primă impresie unică cu brandul tău. 

Roboții umanoizi sunt capabili să detecteze și să înțeleagă reacțiile oamenilor cu care interacționează, iar prin propria voce și gestică să comunice emoțional cu aceștia.

Devenind practic o atracție în sine, ei pot crește din start numărul interacțiunilor cu brandul tău, și pot transforma ușor vizitatori în lead-uri.

Prezinți produsele sau serviciile într-un mod nou, și crești vânzările 

Roboții umanoizi captează aproape în totalitate atenția oamenilor cu care interacționează, și astfel pot oferi eficient informații esențiale despre produsele sau serviciile tale. 

Roboții pot ține cont de vârsta, sexul, sau starea emoțională a oamenilor cu care interacționează. Astfel, ei pot adapta modul de comunicare precum și informațiile oferite pentru a realiza mai multe vânzări, sau a îndeplini alte obiective de business.

Oferi întotdeauna servicii “de nota zece”, fără costuri de personal 

Roboții umanoizi ascultă fără să fie distrași, sunt conștienți de mediul înconjurător, și comunică întotdeauna într-un limbaj pozitiv și prietenos. 

Fiind conectate la sistemele de IT, CRM, și CMS, ei vor putea oferi mereu cele mai actuale informații, și vor fi întotdeauna pregătiți să răspundă întrebărilor.

Astfel, vei putea asigura același standard ridicat al serviciilor în mai multe locații, eliminând costurile pentru personal și pregătirea acestuia.

Descoperi mai multe despre clienții tăi și îmbunătățești produsele sau serviciile 

Fiind echipați cu senzori de detecție ultra-sofisticați, roboții umanoizi pot studia toate interacțiunile cu clienții, adunând astfel informații valoroase care pot fi folosite pentru a îmbunătăți serviciile sau produsele oferite. 

Oferi o experiență educațională de neuitat 

Roboții umanoizi crează un mediu interactiv și motivant în orice sală de curs, iar astfel reprezintă asistenții ideali pentru cei care oferă servicii educaționale. 

Ca și dovadă, în momentul de față peste 17.000 de roboți Pepper și NAO sunt folosiți în activități educaționale în toată lumea.

Experții noștri îți răspund la orice întrebare. Rezervă o consultație gratuită acum.

Cum poți folosi roboți umanoizi
în industria ta

Corporate Business to Business 

Indiferent ce produse sau servicii oferi, imaginea pe care o ai în industria ta determină aproape direct numărul și calitatea clienților pe care îi poți avea.

Cu alte cuvinte, prima impresie contează.

Mai ales când clienții pe care îi vrei sunt branduri puternice, iar în joc sunt contracte de sute de mii, sau chiar milioane de euro pe an.

Profitând de efectul de “WOW” pe care ți l-ar putea aduce unul dintre roboții noștrii umanoizi, ai șansa să creezi o primă impresie puternică printre potențialii clienți, și să negociezi următorul tău contract mare dintr-o poziție avantajoasă.

Retail  

Prin natura lor umanoidă și empatică, roboții umanoizi crează o legătură emoțională cu vizitatorii dintr-un magazin fizic, dar fără “presiunea” unui reprezentant de vânzări. 

Astfel, roboții îmbină experiența privată a cumpărăturilor online cu cea tradițională, și cresc vânzările creând o experiență nouă și unică ce merită a fi repetată sau povestită.

Santate/Wellness 

Roboții umanoizi sunt ambasadori ideali pentru servicii de Sănătate sau Wellness. 

Prin natura lor empatică, ei interacționează ușor cu pacienții, oferindu-le acestora înțelegere, răbdare, și per total o experiență personalizată unică.

Ei pot fi folosiți ca platforme pentru medicină de la distanță, ca ajutoare în diagnosticare, și excelează ca asistenți administrativi sau în vânzarea de servicii/produse adiționale.

Învățământ

Roboții umanoizi sunt potriviți pentru orice nivel de educație, inclusiv pentru elevi cu nevoi speciale. 

Ei pot fi folosiți pentru a prezenta sau demonstra anumite concepte, dar pot fi programați și direct de către studenți, printr-o interfață grafică sau printr-un SDK dedicat.

Roboții crează un mediu interactiv și motivant în orice sală de curs, iar astfel reprezintă asistenții ideali pentru cei care oferă servicii educaționale.

Servicii Publice 

Roboții umanoizi comunică întotdeauna eficient, și într-un limbaj pozitiv și prietenos. 

De aceea, ei pot fi folosiți ca asistenți la recepție, de unde pot prelua numeroase sarcini repetitive fără să obosească, garantând un standard ridicat al relațiilor cu publicul.

Turism și HoReCa 

HoReCa este practic definiția experiențelor memorabile. Iar despre roboții umanoizi știm deja că excelează în a oferi experiențe inedite celor cu care interacționează. 

Primitori și empatici, roboții umanoizi sunt ideali pentru a întâmpina oaspeți, a le oferi informații, a-i ajuta să-și facă check-in, a vinde produse noi, sau a prelua diverse alte sarcini administrative.

De asemenea, ei strălucesc și când vine vorba de divertisment, fiind gazde perfecte pentru concursuri și alte activități recreative sau de promovare.

Toate produsele:

Filtrează in categoria

Roboti umanoizi

Categorie
5
4
2
5
2
7
12
2

Afișez 1 - 8 din 12 rezultate

Roboții Umanoizi Sunt Oportunitatea Momentului Pentru Brandurile Ambițioase

Acum câțiva ani, roboții umanoizi încă erau de domeniul Science Fiction… 

Dar asta se va schimba în viitorul apropiat, când roboții vor deveni o parte firească din viețile noastre.

De aceea, astăzi este poate singurul moment din istorie când roboții umanoizi îți pot da un avantaj competitiv în industria ta.

Ceea ce înseamnă că roboții umanoizi reprezintă oportunitatea momentului pentru brandurile ambițioase care își doresc să iasă în evidență, și să câștige locul de top în industriile lor.

Consumatorii de zi cu zi devin mai sofisticați pe zi ce trece.

Și de aceea companii inovative precum BMW, Mercedes Benz, Carrefour, și multe altele, folosesc deja roboți umanoizi pentru a oferi experiențe unice clienților, și a se diferenția în piață.

Oferta noastră de roboți umanoizi include o multitudine de modele care te pot ajuta să obții avantajele de mai sus, și să îți îndeplinești obiectivele de business.

Iar dacă vrei să înțelegi mai bine care tip de robot este cel mai potrivit pentru business-ul tău, atunci îți recomandăm să rezervi o consultație gratuită cu unul dintre experții noștri.

Trebuie doar să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în scurt timp cu mai multe detalii.

Experții noștri îți răspund la orice întrebare. Rezervă o consultație gratuită acum.