Warning: file_put_contents(): Only -1 of 35510 bytes written, possibly out of free disk space in /home/irisrobo/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 194
Roboti

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să creăm ecosistemul tehnologic de automatizări, animatronice și robotică și preferat din România unde clienții, angajații și partenerii noștri împărtășesc unii altora experiența și mobilizează resurse pentru a crea valoare pentru toți.

Numele I.R.I.S provine de la acronimul Inteligent Robots, Independent Systems și stă la baza viziunii companiei. Roboții fac parte din viitorul creat prin tehnologie. Tendințele ne demonstrează că implicarea automatizărilor în procese repetitive în domeniul sănătății, al producției și al sarcinilor periculoase vor conduce și la o dezvoltare a sectorului de divertisment, pentru care creăm roboți animatronici orientați spre nevoile clientului.

Valorile noastre

Valorile IRIS Robotics reflectă cine suntem și cum ne comportăm în raport cu ceilalți. Acestea ne îndrumă cum putem valorifica la maximum relațiile cu colegii, partenerii și clienții.

Pasiune

În dezoltarea tuturor proiectelor ne punem pasiunea și priceperea pentru a reuși să creăm proiectele clienților noștri. Suntem o sursă de inspiratie pentru ceilalti. Ne place sa ne depasim limitele.

Colaborare

Încurajăm diversitatea de opinii, pentru că știm că la baza acestora se află noi idei, concepte ce pot fi implementate prin proiectele la care lucrăm. Ne argumentăm opiniile și identificăm împreună soluția optimă.

Învățare

Ne aflăm într-un proces continu de acumulare de noi experiențe pentru a ne perfecționa, a face schimb de bune practici și pentru a crea concepte inovative în tot ceea ce facem.

Simplitate

Reducerea complexității sarcinilor prin simplificarea proceselor, soluțiilor identificate inițial și dezvoltarea continuă a proiectelor ne permite să lucrăm într-un mod eficient fără a irosi resursele.

Echipa noastră

Marin Andrei

Project manager

Dâșcă Ioana

MARKETING Manager

Pichiu Andreea

Frontend developer

Rusu Marina

BUSINESS DEVELOPER

Donosa George

Hardware engineer

Cebotar Mihaela

Software developer

Haritonov Ana

Android Developer

Lazar Alexandra

Business developer


Warning: file_put_contents(): Only -1 of 4 bytes written, possibly out of free disk space in /home/irisrobo/public_html/wp-content/plugins/wp-asset-clean-up/classes/FileSystem.php on line 94

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 272 bytes written, possibly out of free disk space in /home/irisrobo/public_html/wp-content/plugins/wp-asset-clean-up/classes/FileSystem.php on line 94