Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Garantie si retur
 

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Totate produsele sunt insotite de certificatele de garantie emise de catre S.C. IRIS Robotics SRL. Garantia se pierde in cazul in care se constata ca defectele sunt din vina utilizatorului.

Produsele pot fi transmise in service dupa o analiza a conditiilor in care s-a deteriorat produsul. Daca se dovedeste ca produsele au fost avariate din cause tehnice ce tin de produs, acesta poate fi transmis catre S.C. IRIS Robotics SRL, termenul pentru solutionare fiind de 10 zile lucratoare. In cazul in care cauzele deteriorarii tin de utilizarea necorespunzatoare a produsului, beneficiarul poate transmite in service produsul prin asumarea cheltuielilor de transport a produsului, precum si a cheltuielilor de service.  

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Daca un produs vandut pe site-ul irisrobotics.ro nu este conform cu specificatiile, atunci singura responsabilitate a companiei IRIS Robotics SRL este de a inlocui produsul sau de a returna valoarea de achizitie a acestuia atunci cand inlocuirea acestuia nu este posibila.

S.C. IRIS Robotics SRL nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea cu privire la pagubele care pot decurge din utilizarea produselor conform recomandarilor transmise catre client.