Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Servicii dezvoltare software personalizate

Automatizează-ți și eficientizează-ți afacerea prin implementarea unor soluții care te ajută să scapi de task-urile repetitive sau îți oferă noi oportunități de dezvoltare a afacerii.

Procesarea limbajului scris (NLP)

Clienții tăi te contactează mult prin mesaje scrise? Ai o mulțime de conținut scris care ar trebui analizat sau procesat? NLP este o soluție ce ajuta la procesarea limbajului scris, iar cu ajutorul Inteligenței Artificiale se poate deduce ce a intenționat interlocutorul să spună prin analiza unor cuvinte cheie.

Soluții software personalizate_old 1
Soluții software personalizate_old 2

Robot Process Automation (RPA)

Automatizează task-urile repetitive și eliberează-ți angajații să facă lucruri cu valoare adăugată pentru ei și companie. Cum ar fi să nu mai generezi manual facturi, să introduci sau să extragi informații într-o baze de date, să nu mai trimiți manual e-mailuri care arată la fel în fiecare lună? Vezi de ce RPA a început deja să schimbe lumea business-ului.

Embedded Computer

Programare plăcuțe încorporate, IoT (internet of things), creare software pentru automatizări hardware cu ajutorul senzorilor, motoarelor, detecție și ajustare parametri hardware în plăcuțe (arduino, raspberry pi).

Soluții software personalizate_old 3
Soluții software personalizate_old 4

Procesare imagini

Prin acest proces poți să identifici aproape orice. De la recunoașterea facială, detecția persoanelor, mașinilor, animalelor, până la identificarea plăcuțelor de înmatriculare, recunoașterea etniei, vârstei, genului sau chiar emoțiile faciale.

Aplicații de realitate augmentata (AR)

Realitatea augmentată îndeplinește trei activități de bază: combinația dintre lumea reală și virtuală, interacțiunea în timp real și înregistrarea 3D exactă a obiectelor virtuale și reale. Putem crea soluții software și hardware personalizate în funcție de nevoile tale.

Soluții software personalizate_old 5
Soluții software personalizate_old 6

Produse software

redactor voice pro: cenzurare automată (cuvinte vulgare, branduri, cuvinte specifice);
redactor vision pro: blurare puncte de interes pentru conformitate GDPR (față, logo brand, plăcuță înmatriculare, mașină, nuditate, persoane, obiecte mici/specifice);
chatbot + inteligență artificială + nlp: crearea unui robot cu inteligență artificială;
vision pro: detectia persoanelor și evenimentelor din cadrul unei incinte.

Nu știi exact ce ți se potrivește?
Scrie-ne și te ajutăm noi.