Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimante 3D

Creează rapid prototipuri, printează 3D obiecte de mici și mari dimensiuni sau scanează 3D obiecte reale pentru a putea fi recreate.

Imprimanta 3d

Imprimante 3D pentru volum mic

Cu acest tip de imprimante 3D poți să printezi obiecte fizice de mici dimensiuni (25 x 21 x 21 cm). Se recomandă în special pentru prototipare. De exemplu: un breloc, un surub, o cană, o husă de telefon și orice idei îți vin potrivite acestei mici dimensiuni. 

Imprimante 3D 1
Imprimante 3D 2

Imprimante 3D pentru volum mediu

Cu o imprimanta 3D cu volum mediu de printare poți să printezi obiecte de dimensiuni mai mari, până la 45x45x47 cm. De exemplu: obiecte decorative, sculpturi și orice ai nevoie și se încadrează în dimensiunea medie.

Imprimante 3D profesionale

O imprimantă 3D profesională se potrivește excelent în domeniile în care precizia contează foarte mult. Dacă la produsul finit ai nevoie de detalii fine și delicate, o imprimantă 3D profesională ți se potrivește. Poți printa obiecte mici, medii sau mari, cu tehnologii pe rașină sau materiale solide, în funcție de modelul ales. 

Imprimante 3D 3

Nu știi exact ce ți se potrivește?
Alege o imprimantă 3D în funcție de ce te reprezintă cel mai bine:

Toate produsele: