Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Copiii de la Salvați Copiii au fost cu Zoomlindul la vedete

„Am fost colindate de un Roboțel 🤩” scrie Andreea Bălan pe Instagram, lângă niște imagini poate nemaivăzute în România.

Pentru cei care nu știu, IRIS Robotics oferă, în premieră în România, roboți umanoizi sociali, cu o gamă largă de aplicații în diverse industrii. Însă cazurile cele mai impresionante (și înduioșătoare) sunt cele în care copiii interacționează pentru prima oară cu un robot umanoid inteligent. Așa că ne-am bucurat enorm atunci când cei de la Positive Communication ne-au invitat să colaborăm într-o campanie pentru Salvați Copiii. Din discuții, ne-am dat seama că, pe lângă alte dificultăţi cauzate de pandemie (izolare, acces restrâns la educaţie, riscuri crescute ale abandonului şcolar etc), copiii pierd chiar şi micile bucurii – printre care şi bucuria mersului la Colindat. Și atunci rolul nostru a devenit clar. Aveam să-l folosim pe EduRobot, un robot umanoid inteligent ce oferă experiențe de învățare inovative copiilor din grădinițe, școli primare și gimnaziale, ca să ducem vocea copiilor împreuna cu spiritul sărbătorilor, în siguranța, în casele oamenilor. Și așa am luat Bucureștiul la colindat! Smiley, Loredana, Horia Brenciu, Inna, Marius Moga, Randi, BROMania, Andreea Bălan, Jazzy Jo, și Alexia Eram au primit cu colindul, în siguranță, vocea copiilor vulnerabili și mesajul lor de mulţumire pentru tot ajutorul pe care l-au primit anul acesta.    Scenele care au urmat le poți vedea mai jos:
„M-am bucurat să primesc cu Zoomlind-ul. A fost o mare surpriză. De 30 ani echipa Salvați Copiii găsește întotdeauna idei pentru nevoile copiilor.”, – Smiley Organizaţia Salvaţi Copiii ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să o susţinem în continuare pentru a schimba realitatea copiiilor vulnerabili din România: aproape un milion de copii, reprezentând 32% dintre elevii români, au în continuare nevoie de echipamente electronice pentru educația în mediul online. Cei care îşi doresc să sprijine programele Salvaţi Copiii o pot face la SMS la 8849 cu textul: SALVEZ, online pe www.salvaticopiii.ro sau completând formularul de 3.5% pentru anul 2021. Companiile se pot implica de asemenea în campanie, completând contractul de sponsorizare. Iar pentru mai multe informații despre roboți umanoizi oferiți de IRIS Robotics, completează formularul de Contact.  
Copiii de la Salvați Copiii au fost cu Zoomlindul la vedete 1

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant