Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată

(O recenzie client)

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată

(O recenzie client)

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

7.595,00 lei12.095,00 lei

in stoc

Poți alege și varianta de plată în rate.

Credit module tbi bank 3.3.8

383.07 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Imprimanta 3D Prusa Mk4 – noul model al producătorului ceh – este un produs optimizat și distribuit de Iris Robotics, care îți asigură o experiență îmbunătățită de printare.

Aceasta păstrează toate caracteristicile predecesoarei 3D Prusa Mk3, însă te surprinde și cu funcții noi, prin care tu poți reduce timpul de printare cu 70%.

De ce să alegi imprimanta 3D Prusa Mk4 Asamblată?

3D Prusa Mk4 este o imprimantă  ușor de întreținut, cu o eficiență ridicată de printare, care îți asigură de fiecare dată un prim strat perfect.

  • Gata de printare imediat ce ajunge la tine

Imprimanta 3D Prusa Mk4 ajunge la tine cu setări de printare superioare, pentru a fi oricând gata de imprimare, fără să fie nevoie de modificări frecvente pentru a obține rezultatele dorite. Astfel, este mult mai simplu să dai formă obiectele dorite.

  • Mentenanță ușoară

Este simplu să întreții imprimanta 3D Prusa Mk4, grație duzelor de tip „quick-swap”, care pot fi înlocuite fără o recalibrare a imprimantei. Ca atare, tu vei putea trece rapid de la un material de imprimare la altul, pentru a realiza cu ușurință toate proiectele pe care le dorești.

  • Varietate de materiale suportate

Prusa Mk4 este compatibilă cu o varietate de materiale, astfel încât tu să duci la îndeplinire cu succes printarea obiectelor preferate. Vrei să te distrezi cu un proiect creativ de printare din PLA sau materiale flexibile? Te interesează printarea unui prototip din PETG, policarbonat, polipropilenă sau ASA? Indiferent de situație, această imprimantă este perfectă pentru tine.

Caracteristici principale ale imprimantei 3D Prusa Mk4

Imprimantele 3D din seria Prusa Mk3 s-au bucurat de un mare succes, fiind totodată premiate de 4 ori consecutiv cu titlul de „imprimanta 3D a anului”. Asemeni precursoarei Mk3, Prusa Mk4 a fost concepută precum o imprimantă 3D open-source durabilă, cu funcții de siguranță avansate, care poate utilizată atât online, cât și offline. Iată care sunt principalele ei caracteristici:

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 27

Timp de printare mai redus cu 70% față de modelul Mk3

Grație implementării tehnologiilor Input Shaper și Pressure Advance, este redusă rezonanța pe durata printării, fiind astfel posibil un timp de printare mai redus cu 70% decât la modelul MK3. Totodată, imprimanta este mult mai silențioasă, chiar și la aceste viteze rapide de printare, după cum se poate observa și în videoul publicat de producătorul ceh.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 28

Primul strat este întotdeauna perfect

Senzorul precis Loadcell garantează întotdeauna un prim strat perfect, fără intervenția ta. Astfel, la începutul printării, imprimanta va măsura și calcula cu precizie offset-urile corecte. Ca atare, te vei bucura de un prim strat perfect pe fiecare suprafață, fără să fie necesare ajustări manuale.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 29

Extruder cu Breakout Board

Extruderul este o parte esențială pentru o imprimantă 3D, însă înlocuirea unei componente a acestuia nu este deloc o misiune ușoară. Totul este mult mai simplu însă cu noul Nextruder, echipat cu placa de conectare Breakout Board. Astfel, toate componentele sunt conectate la aceasta, astfel încât atunci când trebuie să înlocuiești o piesă, durează doar câteva minute.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 30

Placă de bază cu o arhitectură de 32 de biți

Placa de bază cu o arhitectură de 32 de biți dispune de un procesor performant, care asigură o funcționare eficientă a imprimantei 3D. Totodată, aceasta este prevăzută cu sisteme de protecție hardware și toate porturile esențiale, precum wireless, Ethernet și USB-A, astfel încât să răspundă tuturor nevoilor tale de conexiune.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 31

Rezultate excelente de printare

Imprimanta 3D Prusa Mk4 este echipată cu componente din plastic mult mai precise, dar și cu un nou motor performant de 0.9°, care permite un control de precizie al axelor X și Y. Astfel, sunt eliminate orice imperfecțiuni pot apărea la obiectul imprimat.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 32

Utilizare ușoară și control din LCD

Este ușor să folosești imprimanta 3D Prusa Mk4, prin ecranul LCD, codurile QR, un redesign al meniului și un panou footer customizabil. Nu știi în ce stadiu se află procesul de printare? Tocmai de aceea a fost creat un status bar RGB, care semnalizează statusul imprimării. Totodată, cu funcția Prusa Connect, poți controla imprimanta prin internet. Toate acestea îți sunt de mare ajutor, mai ales dacă utilizezi pentru prima dată o imprimantă 3D.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 33

Duze cu schimbare rapidă

Nextruder este prevăzut pe laterale cu două șuruburi cu fixare rapidă, prin care este posibilă înlocuirea ușoară a duzelor. În plus, această imprimantă folosește duze speciale, cu ghidaj de filament complet metalic, care îi conferă o funcționare optimă.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 34

Software dedicat cu PrusaSlicer

Dispozitivul proprietar de Slicing este conceput ca o multiplatformă dezvoltată intern ce vine cu profile realizate în interior și testate complet pentru toate imprimantele noastre Prusa 3D și o gamă largă de filamente. Cu instrumente încorporate, cum ar fi suporturi organice, tăiere, distribuție automată a obiectelor, repararea fișierelor STL și multe altele, îți vei transforma modelele 3D în fișiere de imprimare în cel mai scurt timp!

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 35

Suport pentru o gamă largă de materiale

MK4 este pe deplin compatibilă cu o gamă largă de diferite tipuri de materiale. Indiferent dacă doriți să imprimați ceva pentru prototipare din PLA și materiale flexibile, sau dacă aveți nevoie să produceți subansamble durabile din PETG, ASA, policarbonat și polipropilenă – MK4 le poate gestiona fără nicio problemă pe toate.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 36

Opțiuni de conectare și conectivitate Prusa

MK4 este, împreună cu celelalte imprimante Prusa 3D ale noastre, pe deplin acceptat de Prusa Connect, care vă permite să controlați imprimanta prin internet. Puteți să trageți și să plasați fișierele G-Codes în fereastra browserului pentru a încărca mai întâi fișierele de tipărire în cloud (fiecare utilizator primește 2 GB gratuit), apoi le transferați în memoria USB a imprimantei și porniți imprimarea de la distanță. Toate comunicațiile sunt criptate.

 Aplicații ale imprimantei 3D Prusa Mk4

 

Poți utiliza imprimanta 3D Prusa Mk4 într-o varietate de aplicații, atât pentru proiecte personale de creație, cât și în scop profesional, respectiv:

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 37

Crearea propriilor decorațiuni interioare

Te-ai gândit să îți creezi propriile decorațiuni interioare? Ei bine, cu imprimanta 3D Prusa Mk4 este posibil, întrucât dă viață ideilor tale creative și le transformă în obiecte decorative unice, perfecte pentru orice încăpere din locuința ta.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 38

Hobby-uri

Adori să îți creezi propriile bijuterii, ești pasionat de artă, gaming sau  istorie? Cu imprimanta 3D Prusa Mk4 orice este posibil, pentru a-ți testa creativitatea prin transformarea ideilor tale din format digital în unul 3D.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 39

Producție

Imprimantele 3D Prusa sunt utilizate în producție în întreaga lume, grație eficienței de printare și a ușurinței de utilizare. Tocmai de aceea și modelul Mk4 poate fi utilizat cu succes în producție, pentru a reduce timpul și costul de realizare al obiectelor dorite.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 40

Educație

Imprimanta 3D Prusa Mk4 este o alegere potrivită și în educație, întrucât permite îmbunătățirea procesului de învățare, putând fi utilizată în diferite domenii, precum artă, istorie, știință, tehnologie, design grafic sau matematică. Aceasta oferă noi posibilități de învățare și stârnește entuziasmul elevilor.

De altfel, imprimanta 3D Prusa i3 MK3S+ a fost utilizată cu succes la Școala Specială Nr. 2, spre entuziasmul elevilor și mulțumirea cadrelor didactice. Aceasta a fost aleasă pentru a crea obiectele-suport necesare învățării.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 41

Industria auto

Imprimanta 3D Prusa Mk4 este un răspuns la provocările din industria auto, fie pentru a crea piese de schimb, fie pentru a realiza prototipuri și piese personalizate, adaptate noilor modele de autoturisme. Aceasta este avantajoasă prin reducerea costurilor și a timpului de producție.

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 42

Arhitectură și design

Utilizează cu încredere imprimantă 3D Prusa Mk4 pentru proiecte de arhitectură și design detaliate. Tehnologia de printare pe straturi permite crearea oricărui model dorești, pentru o vizualizare mult mai clară a construcțiilor, astfel încât să poți realiza proiecte arhitecturale elaborate, convingătoare pentru clienți.

 

Avantaje extra

 

Alege să achiziționezi imprimanta 3D Prusa Mk4 de la Iris Robotics și beneficiază de:

  • Suport și consultanță pe durata utilizării;
  • Imprimanta este livrată asamblată și calibrată, fiind pregătită pentru utilizare.

 

Caracteristici tehnice

 

Tehnologia de printare FDM
Volum de construcție 25 X 21 X 22 cm
Temperatură maximă de printare 300 °C
Placă de bază xBuddy de 32 de biți cu STM32
Stepper Drivers Trinamic 2130
Stepper Motors Precise 0.9° X,Y
Duza de extruziune 0.4 mm
Electronică Extruder Placă breakout pentru conectarea tuturor componentelor
Traseu Filament Hotend complet metalic, fără tub PTFE
Drive system Nextruder Planetary Gear system, gearbox ratio 10:1
Calibrarea primului strat Complet automată, grație senzorului Load Cell
Duzzle Quick-Swap DA
Monitor LCD integrat DA, 3.5 inci, 65K culori
Calibrarea patului Automată, Mesh Bed Leveling
Grosime filament 1.75 mm
One-click Printing DA
Indicator LED status printare DA
Input Shaper DA
Senzor filament DA
Senzor Loadcell DA
Senzori avansați Filament sensor, Loadcell sensor, Power panic, 4 termistoare high-precision (genuine Semitec) + fan motors RPM monitoring
Power Panic DA
Conexiune Ethernet DA
Conexiune Wireless LAN, opțional modul ESP Wi-Fi
Prusa Link Integrat
Mediu de printare USB drive / LAN / internet via Prusa Connect
Interfață update firmware USB drive
Temperatură maximă de printare 300 °C
Grosime strat 0.05-0.30 mm
Slot card de memorie DA
Materiale suportate PLA, PETG, Flex, Nylon, ASA, PVA, PC, PP
Număr extruder 1
Sistem de operare compatibil Windows, Linux, Mac

 

Optiuni extra

Incinta disponibila

MK4 este *complet compatibil cu incinta metalică originală Prusa. Dacă doriți să imprimați materiale tehnice mai avansate pe MK4 veți găsi incinta foarte utilă. Aceasta tabilizează mediul imprimantei, elimină curenții și mirosurile și face imprimarea și mai silentioasă.

Carcasa este disponibilă cu o gamă de suplimente utile, cum ar fi un sistem de filtrare și sistem de stingere a incendiilor.

Pregătit pentru imprimare multicolor cu MMU3

MMU3 este cea mai recentă ediție a dispozitivului de imprimare Multi Material de la Prusa Research. Firmware-ul a fost rescris complet, am reproiectat piesele din plastic, am adăugat piese metalice mai robuste, am îmbunătățit electronica și am actualizat tamponul de filament. Toate aceste schimbări au îmbunătățit fiabilitatea și confortul utilizatorului la niveluri la care MMU nu a mai fost niciodată.

*Această optiune se găsește pe produsul acesta

Exemple de piese realizate

Imprimantă 3D Prusa i3 MK4 Asamblată 43

Powered byCusRev
Ady Hantascu
Ady Hantascu
Verified ownerVerified owner
5/5

Foarte buna calitativ

3 luni ago

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]