Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Studiu de caz: Pepper la Congresul CardioNET 2022

Pepper la Cardionet 2022

Despre client 

Congresul CardioNET este un congres tradițional al comunității medicale, cu largă participare internațională, care la ultimele ediții a fost organizat ca joint meeting al Societății Române de Cardiologie și al Societății Maghiare de Cardiologie, devenind o punte pentru comunitățile medicale din cele două țări vecine. Cea de-a XXII-a ediție a Congresului CardioNET a avut loc în perioada 29 iunie – 1 iulie 2022, la Castelul Teleki, Târgu Mureș.

Contribuția lui Pepper Robot în cadrul evenimentului

Organizatorii congresului medical și-au dorit să marcheze momente inedite în pauzele dintre conferințe, dar și să ofere prin intermediul lui Pepper informații importante sau răspunsuri la întrebările pe care le aveau oamenii. Astfel Pepper a întreținut atmosfera prin selfie-uri, pași de dans și o scurtă prezentare despre Conferința CardioNET.

Experiența oferită de Pepper Robot și rezultate înregistrate:

Funcții pe care le-a avut Pepper:
  • Modul Prezentator: a prezentat o scurtă introducere despre Conferința CardioNET.
  • Modul Întrebări Frecvente: a răspuns la întrebări frecvente legate de conferință, adresate de către participanții în cadrul conferințelor.
  • Modul entertainment: a făcut selfie-uri cu participantii și a întreținut atmosfera în pauze prin pași de dans atenți pregătiți pentru eveniment.

Rezultate:

  • Răspunsuri la întrebări: 85
  • Selfie-uri înregistrate: 120
  • Dansuri efectuate:103
 

Ai un eveniment la care vrei să-l închiriezi pe Pepper?

Completează formularul de contact

Studiu de caz: Pepper la Congresul CardioNET 2022 1

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant