Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Descoperă cum poți folosi printarea 3D în compania ta

Vrei să realizezi în mod eficient piese din plastic pentru activitatea ta? De la piese de schimb, machete, obiecte de design interior, tehnologia de printare 3D te invită să dai frâu liber imaginației și să creezi obiecte personalizate, așa cum îți dorești. 

Cere detalii despre tehnologia de printare 3D:

De ce să folosești tehnologia de printare 3D în compania ta

Prototipare rapidă

Costuri reduse

Personalizare

Tehnologie versatilă

Ușurință în utilizare

În ce industrii poți folosi imprimantele 3D

INGINERIE

Piesele de schimb și prototipurile sunt necesare în mod frecvent în cadrul fabricilor și în  companii de inginerie. 

Timpul de producție al modelelor 3D este redus semnificativ cu ajutorul printării in house a componentelor, pieselor de schimb și a prototipurilor. 

Principalele beneficii ale integrării tehnologiei de printare 3D în inginerie vizează costurile reduse de prototipare și testare, flexibilitate în design, personalizarea rapidă, un proces eficient de Reverse Engineering și o varietate largă de materiale compatibile.

EDUCAȚIE

Noile tehnologii își fac loc în domeniul educațional în școli, licee, universități și chiar în biblioteci. 

Tinerii, alături de cadrele didactice, au posibilitatea de a descoperi tehnologiile viitorului, pentru a învăța mai multe despre cum își pot pune în practică ideile și pasiunile.

Tehnologia de printare 3D oferă posibilitatea de a transforma modelele digitale, ce sunt afișate pe ecranul computerului în obiecte palpabile. Astfel, tinerii vor putea să își dezvolte creativitatea, iar lecțiile vor deveni mult mai interactive. 

ARHITECTURĂ

Proiectele arhitecturale prind contur cu ajutorul tehnologiei de printare 3D. 

Machetele proiectelor de arhitectură sunt folosite pentru a exemplifica și simplifica procesul de înțelegere al schițelor în rândul clienților. 

Astfel, machetele 3D sunt valorificate pentru etapele incipiente ale proiectelor rezidențiale, cât și pentru conservarea clădirilor de patrimoniu.

HOBBY

Cu această tehnologie, pasiunile devin proiecte palpabile, iar posibilitățile sunt nelimitate. Indiferent dacă ești un creator de mașini în miniatură, un colecționar de figurine sau un entuziast al construirii de drone, imprimanta 3D devine complicea ta de nădejde. 

Cu un simplu design digital, poți să creezi piese customizate sau accesorii unice care să îmbunătățească și să personalizeze hobby-urile tale. Este o modalitate de a-ți face pasiunile și hobby-urile mai captivante și interactive ca niciodată. 

DESIGN și SCULPTURĂ

Arta și sculptura se reinventează cu ajutorul tehnologiei de printare 3D! 

Această inovație aduce artiștilor și creatorilor posibilitatea de a-și transforma viziunile în realitate, explorând dimensiuni noi ale expresiei artistice. Cu ajutorul imprimantelor 3D, artiștii pot materializa design-urile lor intricate în forme tridimensionale, deschizând calea către creații unice și captivante. 

Această tehnologie revoluționară încurajează artiștii să experimenteze cu materiale variate și să creeze opere de artă impresionante, îmbinând tradiția sculpturii cu avantajele tehnologiei moderne.

Ce spun clienții noștri

Testimoniale

Studiu de caz

3D Makers România este comunitatea în care orice nou utilizator de imprimante 3D găsește sfaturi și recomandări utile despre posibilitățile infinite de realizare a modelelor 3D folosind imprimantele 3D Prusa. „ …fie că ai sau nu experiență, este printerul care iți oferă tot ce ai nevoie indiferent de nivelul pe care-l ai, atât din punct de vedere tehnic cât și al comunității și suportului.„ ne spune dl. Nicu din București Studiu de caz

TECHHUB, un hub tehnic din Timișoara oferă soluții de producție, realizare de prototip, proiectare, design sau manufactură pentru întreaga comunitate locală. Ideea de a crea un spațiu care să pună la dispoziție CNC-uri, SLM și imprimante 3D pe tehnologie FDM vine în sprijinul proiectelor proprii și a tuturor celor creativi, care vor să își materializeze ideile, proiectele și pasiunea. Te ajutăm să alegi imprimanta 3D potrivită activității tale. Discută cu un consultant