Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Impactul Robotului Pepper asupra vizibilității Clarfon la Târgurile Medicale

Într-o lume aflată în continuă schimbare, integrarea inovațiilor moderne devine esențială pentru a capta atenția publicului și a oferi experiențe memorabile în cadrul evenimentelor, conferințelor și târgurilor. La IRIS Robotics, ne dedicăm dezvoltării de software personalizat pentru robotul social Pepper, pe care îl oferim spre închiriere clienților care își doresc să aducă un plus de inovație în prezentarea și promovarea produselor și serviciilor lor.

În acest an, colaborăm alături de Clarfon, o companie specializată în protezare auditivă, pentru a crea o experiență inovatoare cu robotul social Pepper în cadrul a trei evenimentele medicale la care vor fi prezenți.

Despre Clarfon

Clarfon este o companie de referință în domeniul protezării auditive din România, activând încă din 2003. Misiunea Clarfon este de a evalua auzul și de a oferi aparate auditive performante, reglate pe pragul de auz individual al fiecărui pacient, pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu deficiențe de auz. Participarea la evenimente medicale este esențială pentru Clarfon, deoarece își doresc să fie asociați cu servicii de calitate superioară și cu produse inovatoare la prețuri competitive, promovându-se în rândul cadrelor medicilor ORL și a altor specialiști din domeniu.

De ce Pepper?

Clarfon a ales să își promoveze activitatea cu ajutorul robotului Pepper pentru a sublinia orientarea lor către tehnologie. Întrucât aparatele auditive sunt dispozitive cu funcții automate avansate, prezența unui robot social la standurile lor a fost o decizie strategică pentru a atrage atenția și a demonstra angajamentul lor față de inovație.

Considerat un pionier și promotor al inteligenței artificiale, robotul social Pepper reprezintă un simbol al progresului tehnologic în domeniul medical. Prezența unui robot social în cadrul standurilor Clarfon de la congresele medicale are capacitatea de a dechide noi persepective, abordări și schimburi de idei pentru medicii și participanții prezenți.

Soluția Noastră – pentru prezentarea și promovarea produselor și serviciilor Clarfon

La IRIS Robotics, construim soluții adaptate în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui proiect, iar aplicațiile le personalizăm integral cu elemente de identitate vizuală și conținut relevant. Astfel, Pepper devine promotor de produse și servicii la târguri și expoziții, prezentator la conferințe sau efectuează cercetări de piață în rândul participanților la eveniment.

Prin prezența robotului social Pepper la congresele medicale, alături de Clarfon, ne-am propus să prezentăm și să promovăm serviciile de evaluare a auzului și aparatele auditive performante ce îmbunătățesc calitatea vieții pacienților.

Aplicația personalizată pentru Pepper a avut disponibile o serie de funcționalități menite să îmbunătățească interacțiunea cu publicul și să creeze o experiență captivantă. Printre funcțiile incluse se numără:

  • Prezentări interactive: Pepper susține prezentări ale produselor din portofoliul Clarfon și oferă informații detaliate, contribuind astfel la o mai bună înțelegere a ofertelor companiei.
  • Modul de comunicare avansată chatGPT 4: Publicul este încurajat de Pepper să adreseze orice întrebare și curiozitate pe care o au, indiferent de tematica din care aceasta face parte. Folosind algoritmul antrenat chatGPT, Pepper va răspunde într-un mod natural și empatic, pentru a oferi informații utile și surprinzătoare.
  • Secțiune întrebări frecvente (FAQ): Pentru a oferi informații relevante despre activitatea în cele 80 de locații Clarfon, participanții au avut ocazia de a accesa cu ușurință pe tableta robotului o secțiune dedicată celor mai frecvente întrebări. Astfel, înainte de a discuta cu un consultant dedicat din cadrul standului Clarfon, Pepper a oferit participanților răspunsuri detaliate și a răspuns curiozităților din activitatea companiei.
  • Funcții de entertainment: Acestea au captat imediat atenția participanților, transformând interacțiunea cu robotul într-o experiență memorabilă prin modulul selfie, dansuri, alături de modulul human touch, prin care Pepper s-a conectat cu participanții prin îmbrățisări.

Rezultate

Experiența utilizării robotului Pepper la evenimentele Clarfon a fost una extrem de pozitivă. Pepper a creat o atmosferă inovatoare și a adus un element de surpriză și entuziasm care a captat imediat atenția participanților. Medicii și alți participanți au fost impresionați de capacitățile robotului și de modul natural în care a interacționat cu ei.”, ne împărtășește dl. Ionuț Ștefănescu, Director General Clarfon.

Prezența lui Pepper la evenimentele Clarfon a adus o valoare semnificativă, contribuind la crearea unei atmosfere moderne și tehnologizate care a reflectat avansurile în domeniul medical. Acesta a crescut vizibilitatea și atractivitatea standului Clarfon în cadrul congreselor medicale.

Principalele rezultate atinse prin colaboraea IRIS Robotics alături de Clarforn, se numără:

Sporirea vizibilității brandului și atragerea participanților

Pepper a promovat cu succes produsele și serviciile Clarfon într-un mod inovator, atrăgând o atenție semnificativă asupra standului. Robotul a reușit să creeze o atmosferă captivantă, combinând elemente tehnologice avansate cu prezentări dinamice și interactive. Prezența sa a fost un punct de atracție major, determinând mulți participanți să se oprească și să interacționeze cu standul Clarfon, crescând astfel vizibilitatea companiei și interesul față de ofertele acesteia. 

Curiozitate și deschidere:

Participanții au fost curioși și deschiși să interacționeze cu Pepper prin modulul de comunicare ChatGPT. Această interacțiune a fost atât captivantă, cât și informativă, oferind participanților o experiență nouă și inovatoare. Modul natural în care Pepper comunica și răspundea la întrebări a fost extrem de apreciat, aducând un plus de valoare evenimentului și stârnind interesul pentru tehnologia de ultimă oră prezentată.

Avansurile Tehnologiei și Noi Perspective:

Prezența lui Pepper a subliniat progresele în tehnologie și noile perspective potențiale pentru practica medicală. Robotul a demonstrat capacitățile avansate ale inteligenței artificiale și ale roboticii, deschizând discuții despre integrarea acestor tehnologii în domeniul medical. Participanții au fost inspirați de posibilitățile oferite de astfel de tehnologii, considerând că acestea ar putea aduce îmbunătățiri semnificative în modul de abordare și tratare a pacienților în viitor.

Dacă povestea colaborării noastre alături de Clarfon te-a inspirat și îți dorești ca la evenimentele pe care le organizezi să oferi o exepriență memorabilă pentru participanți, ia legătura cu un consultant IRIS Robotics! Contactează-ne la 0738 435 679/0725 489 118 , iar noi îți povestim totul despre soluțiile prin care robotul nostru poate crea momente unice și inovatoare, personalizate pentru compania ta!

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant