Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

FLASHFORGE Creator 4

FLASHFORGE Creator 4

Cod produs N/A Categorie:

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

50.992,00 lei53.991,00 lei

Precomanda

Poți alege și varianta de plată în rate.

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Imprimanta 3D Flashforge Creator 4

Imprimanta 3D Flashforge Creator 4 este o imprimanta multifunctionala, flexibila si de inalta performanta. Echipata cu trei tipuri de extrudere, care pot satisface diverse nevoi de imprimare selectând modulul de imprimare potrivit în funcție de diferitele tipuri de filamente. Această versiune este cu opțiunea extruder – HS care poate imprima până la 360°C cu materiale compozite din fibră de carbon.

Suprafata de constructie

Flashforge Creator 4 are o dimensiune de construcție perfectă pentru majoritatea aplicațiilor. 400 mm x 350 mm x 500 mm este ideal pentru fabricarea prototipurilor.

Extruder dublu independent

Spre deosebire de extruderul dual tradițional, atunci când un extruder imprimă, celălalt este departe de zona de imprimare a modelului, astfel încât filamentul să nu picure și astfel să strice calitatea modelului. În timp ce imprimați același model în lot, rezultatul este dublat, ceea ce îl face cea mai bună alegere pentru producția de masă.

Camera de construcție încălzită

Designul avansat al software-ului de control termic poate preîncălzi și menține temperatura înainte și după imprimare. Sistemul de control termic menține o temperatură constantă a camerei la 65℃, reducând contracția termică a modelului prin procesul de imprimare. Evită deformarea și fisurarea ABS/PC/PA și a altor filamente de inginerie și garantează calitatea și acuratețea dimensională a modelului, îmbunătățind rata de succes a tipăririi.

Temperatură ridicată de imprimare

Cu extruderul de înaltă temperatură inclus, cu Flashforge Creator 4 are puteți imprima astăzi majoritatea filamentelor de pe piață datorită unei temperaturi de funcționare de 320°C Filament acceptat:PC / PA / PP / PETG / ASA / ABS / PLA / PC-ABS / PAHT

Placă de construcție încălzită

Placa de construcție poate fi încălzită la o temperatură de 120°C, ceea ce facilitează imprimarea din ABS, nailon și materiale similare.

Management inteligent al filamentului

Înainte de imprimare, temperatura poate fi adaptată automat de către sistemul inteligent în funcție de tipul de filament. Setarea inteligentă care menține o temperatură constantă a camerei garantează rata de succes a imprimării. După imprimare, sistemul de control inteligent ajută la reglarea temperaturii de răcire, pentru a fi pregătit pentru următoarea imprimare fără a mai aștepta.

Aer curat

Flashforge Creator 4 are filtrul de aer HEPA 13 inclus asigură eliminarea vaporilor și particulelor periculoase înainte de a ajunge în exteriorul imprimantei.

Controlul camerei

Camera încorporată vă oferă opțiunea de a monitoriza imprimarea curentă și de a vedea progresul

Reluați de la oprirea alimentarii

Dacă imprimarea 3D se oprește, o puteți continua cu ușurință. Economisiți timp, filament și bani din imprimările 3D întrerupte.

Extruder-F Pentru 85A filament flexibil.
Extruder-HT Filament dedicat pentru industria de inginerie.
Extruder-HS Filamente compozite și fibră de carbon.

Extruder-F
Pentru 85A filament flexibil

Viteză de printare
100mm/s
Diametru filament
2.85mm
Temperatură de printare
265℃
Tipuri de filament utilizate
TPU85A / TPE / TPB / TPC
Extruder-HT
Filament dedicat pentru industria de inginerie

Viteză de printare
200mm/s
Diametru filament
1.75mm
Temperatură de printare
320℃
Tipuri de filament utilizate
PC / PA / PP / PETG / ASA / ABS / PLA / PC-ABS / PAHT / PVA
Extruder-HS
Filamente compozite și fibră de carbon

Viteză de printare
150mm/s
Diametru filament
1.75mm
Temperatură de printare
360℃
Tipuri de filament utilizate
PACF / PET-CF / PP-CF / PA-GF / PC-ABS / PP-GF / PPS-CF / PPS

 

Concentrați-vă pe detalii și eficiență

Cu o suprafață netedă şi o viteză de imprimare de 200 mm/s acceptată, Creator 4 este mult îmbunătățit în ceea ce privește eficiența sa de lucru. Extrudorul dublu independent asigură dublarea volumului de producţie. Filamentul de suport solubil face posibilă realizarea de structuri libere, goale pe interior, precum și a altor structuri complexe.

Deblocați o gamă completă de aplicații

Sistem de filament deschis. Nu numai că susține filamentul standard, Creator 4 proiectează, de asemenea, extrudere speciale pentru filament larg flexibil (85A);

Extruder de înaltă rezistență pentru filament din fibră de carbon și eficiență ridicată la imprimarea materialelor tehnice. Toate acestea sunt posibile cu sistemul de module de imprimare interschimbabile.

Operare ușoară

În comparație cu alte sisteme de fabricație aditivă, Creator 4 nu trebuie să se ocupe de pulberi complexe și substanțe chimice speciale; suprafaţa de imprimare detaşabilă, ecranul tactil de 7 inci şi interfaţa user-friendly fac din Creator 4 un echipament ușor de utilizat, durând câteva minute să înveți regulile de bază ale acestei imprimante.

Specificații

Versiune extrudor F HT HS
Alimentare AC100–240V/24V/ 6.25 A, 150 W AC100–240V/24V/ 13.3 A, 320 W AC100–240V/24V/ 6.25 A, 150 W
Material compatibil TPU85A, TPE, TPB, TCP PLA, PETG, PVA, HIPS, ABS, ASA, PP, PA, PC PC-ABS, PA-CF, PA-GF, PET-CF, PPS-CF
Diametru duză 0.4, 0.6, 0.8 mm
Tip extrudor IDEX
Temperatură maximă imprimare 265 °C 320 °C 360 °C
Temperatură incintă 65 °C
Temperatură maximă suprafață imprimare 120 °C
Suprafață imprimare 400*350*500 mm
Volum imprimare 70 l
Viteză imprimare 100 mm/s 200 mm/s 150 mm/s
Afișaj LCD IPS 7″ color
Comandă Touch
Conectivitate USB, WiFi, Ethernet
Software Flashprint
Compatibilitate OS Windows, Mac, Linux
[cusrev_reviews_grid]

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]