Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 200

23.999,00 lei

fără stoc

Descriere

Imprimanta 3D Peopoly Moai 200 Laser SLA oferă imprimarea profesională și detaliată a unei mașini SLA, la o dimensiune dramatică mărită față de Moai-ul clasic, îmbunătățind în același timp precizia chiar și în limitele zonei de imprimare. Cu o suprafață de imprimare nouă și îmbunătățită de 200mm x 200mm x 250mm și cu o precizie îmbunătățită a laserului care permite utilizarea fiecărei porțiuni a zonei de imprimare, detaliile fine au fost îmbunătățite cu o suprafață enormă – 300% volum mai mare de imprimare cu același nivel ridicat de precizie. Drept urmare, Moai 200 funcționează cel mai bine cu rășina Peopoly Moai Hi-Temp. Moai 200 vine complet asamblat și este gata de utilizare imediat.

COMPATIBILITATE MAXIM
A face saltul de la FDM la imprimarea SLA 3D este o mare schimbare, din fericire Moai face ușor prin utilizarea Gcode – același tip de fișier utilizat de mașini FDM. În loc de a muta duza în jurul zonei construite, este folosit laserul care se deplasează și întărește rășina pentru a crea piesa nouă. Exportă Gcode-ul pe un card SD, iar Moai va face restul! Această actualizare perfectă face din Moai imprimanta 3D perfectă pentru a începe să utilizați tehnologia SLA bazată pe rășină.

CEA MAI BUNA TEHNOLOGIE ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT
Peopoly a dezvoltat o nouă tehnologie interesantă încă din primul an al Moai original, care a fost implementat direct în designul Moai 200. Noua cuvă de rășină pentru Moai 200 are un strat de membrană FEP, care scade cantitatea de rășină care aderă la primul strat, ceea ce înseamnă mai multă rășină pentru imprimare! Pe măsură ce folia FEP este utilizată, acest nou design vă permite să-l scoateți și să înlocuiți cu altă folie FEP, pentru utilizare continuă. Foile de înlocuire și cuvele de film FEP pentru Moai 200 vor fi disponibile în curând.

De asemenea, s-a proiectat Moai 200 cu sistem de șine lineare duble de calitate industrială pentru a asigura stabilitatea în mișcare și susținere în timpul imprimării și o aderență îmbunătățită pe noua placă de suport.

În cele din urmă, Moai 200 vine cu modulul de încălzire instalat. Proiectat pentru a menține în camera internă peste 25C, încălzitorul este controlat de senzori și are o sursă de alimentare proprie, separată de imprimanta Moai SLA. Prin menținerea temperaturii în intervalul 27 – 35C, problemele de vâscozitate ale rășinii sunt eliminate, iar Moai 200 va imprima perfecrt.

Toate aceste îmbunătățiri înseamnă că este necesar un material îmbunătățit pentru cele mai bune rezultate de imprimare, așa că asigurați-vă că folosiți rășină Hi-Temp Nex în Moai 200 – special conceput pentru această nouă imprimantă SLA interesantă!

VIZIBILITATE ȘI CLARITATE
Moai 200 nu este doar mai puternic, ci este și mai ușor de utilizat. Cu noul și îmbunătățitul software Asura, Peopoly a conceput un slicer pentru a fi complet sincronizat cu mașina lor, iar cu interfața actualizată, aveți acum acces complet la setările laser, nivelul de putere, timpul de expunere și viteza de deplasare. Nimic nu te mai împiedică să folosești calitatea și puterea Moai 200.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Volumul de construcție: 200 x 200 x 250 mm
  • Dimensiunea punctului laser: 70 microni
  • Lungime de undă laser: 405 nm
  • Putere laser: 150 mW
  • Înălțimea stratului: 10 – 200 microni
  • Rășină recomandată: rășină Hi-Temp Nex
  • Conectivitate: card SD
  • Slicer: Asura (inclus) sau Cura
  • Garanția producătorului: 1 an

Informații suplimentare

Brand

Peopoly Moai

Tehnologie

SLA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 200”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *