Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robot Umanoid H5S

Robot Umanoid H5S

Cod produs rb-3s Categorii: , , Etichete: , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

3.999,99 lei4.499,99 lei

Precomanda

Poți alege și varianta de plată în rate.

Credit module tbi bank 3.3.8

205.72 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Iți dorești produsul prin rate instant, 100% online, fără documente? 

Iată care sunt pasii necesari pentru a te bucura cât mai redepe de produsele favorite

(1) Comandă produsele favorite și selectează TBI Pay
(2) Vei fi contactat de un consultat pentru toate detaliile necesare referitoare la credit și aprobarea acestuia.
(3) În maxim 2 ore primesti un raspuns și ulterior vei primi produsele favorite
Te putem ajuta? Discută cu un consultant telefonic sau pe whatsapp la numerele de telefon: +40738435679 și  +40725489118.

 

Robotul Humanoid H5S impresionează utilizatorii prin multitudinea de mișcări pe care acesta le poate face. Pe lângă flexibilitatea dată de cele 16 servomotoare ale produsului, acesta are și funcții interactive prin care urmează un anumit dans sau cântă o anumită melodie. Functionalitățile pot fi ajustate și controlate intuitiv din aplicația de tip desktop sau mobile de către utilizator.

Cu o dificultate medie de asamblare, robotul humanoid H5S te va ajuta să te familiarizezi cu știința și robotica. Încă de la procedura de asamblare a robotului în care te vei familiariza cu aspecte ce țin de mecanica robotului, iar ulterior după instalarea soft-ului în versiunea pentru tabletă sau desktop vei descoperi cum poți controla fiecare mișcare precisă a robotului cu ajutorul celor 16 motoare.

Robot Umanoid H5S 15

 

Caracteristici

Viteză mare de delasare: H5S a îmbunătățit viteza de deplasare mare, care îmbunătățește în mod eficient viteza de mers pe jos a robotului și stabilitatea.
Control grup APP: H5S are un modul de comunicație fără fir încorporat care acceptă mai mulți roboți să funcționeze în același timp. Performanța poate fi realizată cu ușurință prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil.

Ridicare automată: Echipat cu senzor de înclinație, robotul umanoid H5S poate recunoaște automat direcția atunci când cade în jos și apoi se poate ridica singur. În plus, în controler au fost descărcate diferite grupuri de acțiune.

Control de la distanță al dispozitivului:Robot Umanoid H5S 16Control prin software pentru PC: Cu software-ul pentru PC furnizat, puteți verifica datele de rulare ale fiecărui servo și puteți programa cu ușurință propriile acțiuni. Tutorialele detaliate Hiwonder vă vor arăta pas cu pas.
Control prin telefonul mobil: H5S acceptă controlul telefonului inteligent Android / iOS. Există Dancing Mode, Football Mode și Fighting Mode pentru alegerea dvs!

Sistem de control puternic: Servo-regulatorul H5S specificat este proiectat pentru performanțe ridicate. Are senzor de înclinare încorporat, modul MP3 și memorie mare de 16 MB. Suportă drive pentru computer gratuit, comunicarea portului serial TTL, funcționarea offline și alarma de joasă tensiune pentru a proteja robotul.

Specificații tehnice
  • Modalitate deplasare – picioare
  • Mod asamblare – neasamblat
  • Greutate: 1,7 kg 
  • Baterie: Putere: 11.1V 2000 mAh 10C
  • Fucții – dansează, cântă și ansamble de mișcări
  • Modalități control – Control PC / Android + iOS App control / iPad control / Handle control
  • Grade de libertate: 2 la umeri, 2 la fiecare braț, 4 la fiecare picior, 1 pe fiecare talpă.
  • Material – Aluminiu
  • Dimensiuni: 366 * 190 * 115 mm (H * L * W)
  • Parametri servo: Servo bus de înaltă tensiune LX-824HV; unelte de metal; greutate: 57g; dimensiune: 39,82 * 20,09 * 51,10mm; Cuplu: 17 kg / cm 11,1V
No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]