Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Pepper la DELL Technologies FORUM

Pepper robot la DELL Dell Technologies, gigantul tehnologic, revine cu conferințele sale anuale Dell Technologies Forum. După o perioadă de întâlniri și convenții virtuale, compania revine cu seria sa de conferințe pe tot globul. Pe 16 noiembrie 2022,  Dell Technologies Forum a venit și în România, iar Pepper a fost acolo. Citește articolul integral și află mai multe despre experiența oferită de Pepper în cadrul evenimentului. 

Despre client 

Dell Technologies este o companie înființată în 1984, care a plecat de la o idee nemaiîntâlnită: vânzarea de computere direct clienţilor. Dell a dorit să livreze cele mai eficiente soluţii de calcul pentru a răspunde cerinţelor acestora. O strategie de succes am putea spune, care în prezent  asigură intrare în contact cu peste 5,4 milioane de clienţi: prin telefon, personal, pe website și rețele sociale. Conform părerilor utilizatorilor IT din corporații, Dell se află pe primul loc în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor pentru servicii precum expertiză la sediul clientului, durata intervenţiilor la sediul clientului şi asistență telefonică.

Anual, compania organizează un eveniment internațional, numit DELL Technologies FORUM, un eveniment despre inovație și breakthrough în tehnologie. Pe data de 16 Noiembrie 2022, evenimentul a fost marcat și la noi, în România. Forumul Dell Technologies din acest an, a invitat liderii din România să valorifice noi oportunități de creștere, să deblocheze adevărata valoare a datelor și să accelereze ritmul transformării digitale în 2022. Angajându-se în sesiuni de lucru, experiențe interactive și conectându-se cu tehnologia și experți din industrie, participanții au obținut informații valoroase, de la strategia multi-cloud furnizată ca serviciu, până la tehnologii modernizate și securizate utilizate în managementul inteligenței artificiale. În acest context, Pepper a reprezentat o oportunitate de utilitate în cadrul evenimentului prin promovarea sponsorilor și partenerilor, dar și de a oferi o experiență inedită tuturor celor prezenți la eveniment. Trebuie să recunoaștem că nu putea exista un context mai favorabil pentru Pepper, iar rolul acesta în cadrul evenimentului i s-a potrivit de minune.

Provocările întâmpinate

DELL Technologies FORUM s-a desfășurat pe data de 16 Noiembrie la Face Club București, considerat cel mai mare complex dedicat evenimentelor corporate. Cu o zonă expozițională de peste 1000 mp, organizatorii evenimentului și-au dorit să scoată în evidență sponsorii evenimentului în rândul participanților și să îi ghideze către standurile acestora cu scopul de a descoperi soluțiile oferite de ei.  Provocarea a fost cu atât mai mare cu cât au existat 4 zone delimitate de organizatori, iar în cadrul fiecărei zone a existat câte o stand pentru fiecare sponsor în parte. Evenimentul nu a promovat doar soluțiile DELL, ci și soluțiile oferite de sponsori, prezenți la eveniment în cadrul standurilor. 

Contribuția lui Pepper Robot în cadrul evenimentului

Prin specificul evenimentului, elementul central al forumului este tehnologia și inovația, împreună cu prezentarea celor mai noi soluții disponibile pe piață. În acest sens, DELL a dorit să îl aibă pe Pepper, ca promotor al inovației în cadrul evenimentului. Reprezentanții au mărturisit că dorința de a avea un robot social la evenimentul lor a apărut ca urmare a “specificului evenimentului. Subiectul acestui eveniment a fost inovația, breakthrough in tehnologie. De aici și dorința de a-l avea pe Pepper la eveniment.” Rolul lui Pepper a fost de a promova principalii sponsori ai evenimentului, cât și cele mai noi inovații de tehnologie aduse de organizatorii evenimentului, alături de sponsori. În cadrul aplicației dezvoltate în mod personalizat pentru acest eveniment, a fost inclusă o hartă interactivă a sponsorilor și locația standului lor. Astfel, sponsorii evenimentului au fost puși în valoare de Pepper cu ajutorul hărții, iar aceasta a fost prezentată către participanții din cadrul evenimentului, care au identificat cu ușurință locațiile sponsorilor pe care voiau să îi viziteze la stand. În afara componentei de utilitate, Pepper a surprins într-un mod plăcut întreaga audiență prin coregrafii tematice, sesiuni de fotografii selfie și îmbrățișări pentru a capta momentele memorabile ale participanților. Reprezentanții DELL mărturisesc că “Publicul a fost foarte încântat, iar participanții din cadrul evenimentului l-au apreciat foarte mult. A fost o experiență inedită. Ne-am bucurat tare sa îl avem pe Pepper la evenimentul nostru.” 

Experiența oferită de Pepper Robot și rezultate înregistrate

Pepper a oferit participanților, organizatorilor și invitaților o experiență inedită, a “zâmbit” frumos în cateva sute de fotografii, a fost elementul de atracție pentru toate categoriile de public, și nu în ultimul rand și-a dovedit utilitatea ori de cate ori i s-a cerut ajutorul.   

Funcții pe care le-a avut Pepper

  • Modul Prezentator: prezentarea participanților/sponsorilor – cu ajutorul căruia Pepper a ghidat vizitatorii către standuri
  • Modul entertainment: a făcut selfie-uri cu participanții la eveniment, a dansat, a oferit îmbrățișări și a sărutat mâna doamnelor prezente la eveniment 

Feedback-ul organizatorilor 

Pepper a animat atmosfera sobră dată de specificul evenimentului organizat și a îndeplinit cu succes rolul de ghid în cadrul acestuia. Organizatorii descriu experiența cu Pepper ca fiind una inedită, în care persoanele prezente s-au bucurat nespus de prezența unui robot umanoid. Fără îndoială cele mai apreciate funcții ale lui Pepper au fost cele ce au ținut de “human touch”.  

Plănuiești un eveniment în perioada următoare și ți-ar plăcea să îl ai alături pe Pepper? 

Rezervă data prin formularul de mai jos 

Iris Robotics  oferă soluții inovative pentru digitalizarea afacerilor și integrează cele mai noi tehnologii în activitatea companiilor dintr-o vastă listă de industrii. Fiind unic partener de dezvoltare software în România pentru Softbank Robotics, producătorul robotului Pepper, compania furnizează servicii de programare personalizată a roboților sociali în conformitate cu nevoile oricărei afaceri.
Pepper la DELL Technologies FORUM 1

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant