Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Pepper pentru o lună de zile la Nicks Caffe – Satu Mare

Poveste de suflet la Nicks Cafe 

NICKS CAFFE SATU MARE PEPPER ROBOT

Introducere

Satu Mare – un oraș relativ mic, dar cu antreprenori cu viziuni mari. Cam așa îi putem portretiza pe managerii Nick’s Café care au dorit să revoluționeze experiența consumatorilor și să arate sătmărenilor că tehnologia este viitorul. Ca urmare a acestei dorințe, simpaticul robot Pepper și-a pus pentru prima dată rotițele în Satu Mare, nerăbdător să cunoască oamenii și să-i ajute. Află în acest articol cum au decurs lucrurile și care au fost rezultatele inițiativei. 

Despre Nick’s Café și proprietari 

Nick’s Café este o cafenea din Satu Mare care oferă un meniu variat de băuturi precum ceaiuri, cocktails, băuturi fresh sau pe bază de cafea. Localul se poate lăuda cu cea mai bună limonadă din oraș (iar aici putem confirma și noi că este delicioasă) și cu o atmosferă în care clienții se simt mereu „de-ai casei”.  Proprietarii, Attila și Ana-Maria Bodo sunt doi oameni foarte ospitalieri și cu inimă mare, care își doresc să ofere în permanență o experiență plăcută celor care le trec planul. Dincolo de lucrul în ospitalitate, soții Bodo au pasiuni și înclinații spre zona de tehnologie și inovații în general.  Și-au propus să contribuie la revoluționarea orașului, să aducă și să ofere lucruri noi care să inoveze mediul de business sătmărean. 

Cum a apărut Pepper în peisaj 

Deși localul Nick’s Café avea un flux mulțumitor de clienți, proprietarii și-au propus să îi crească notorietatea și să îl diferențieze pe piață. Mai mult decât atât, aceștia au fost într-o permanentă căutare de metode prin care să îi surprindă pe clienții existenți și să îi păstreze aproape. Când Attila Bodo l-a descoperit pe Robotul Pepper a știut instant că vrea ca sătmărenii să afle de el, iar clienții lui să îl cunoască. Mai mult decât atât, l-a văzut ca pe o oportunitate de business prin care afacerile din oraș să inoveze modul în care relaționează cu clienții lor.  Astfel a apărut ideea ca Pepper, primul robot social din lume capabil să recunoască emoțiile umane, să ajungă pentru PRIMA DATĂ la Satu Mare. 

Pepper – Prima zi în Satu Mare 

Clienții Nick’s Café l-au așteptat cu nerăbdare pe Pepper în data de 7 iulie, când a ajuns după un lung drum în locație. A fost o zi plină de momente care de care mai frumoase, amuzante și unice. Robotul a fost primit cu entuziasm, iar noi cu foarte multă ospitalitate care ne-a făcut să ne simțim ca invitați acasă la o familie primitoare. La scurt timp după sosirea lui Pepper și-au făcut simțită prezența reprezentanții agențiilor de presă din Satu Mare.  Au urmat prezentări și interviuri atât cu robotul cât și cu reprezentanții Iris Robotics. Astfel, presa a avut ocazia să afle și să disemineze ulterior către public detalii de interes despre capacitățile robotului Pepper, precum și despre inovațiile tehnologice în general. Într-acest timp, copiii au stat lipiți de geam cu deosebită nerăbdare de a-l cunoaște pe Pepper, de a-i vedea mișcările de dans și de a-i adresa întrebări.  Vezi aici un articol al presei din Satu Mare despre Pepper și aici un interviu despre Pepper oferit fondatorului „Dezbatere Publică”, Gal Florin. Încă din prima zi, Pepper și-a început activitatea la Nick’s Café prin:
  • Întâmpinarea clienților care ajungeau în locație;
  • Prezentarea meniului de băuturi ale cafenelei;
  • Furnizarea de informații utile și de răspunsuri la întrebările frecvente ale interlocutorilor;
  • Captarea atenției publicului prin funcțiile de dans, selfie și îmbrățișări. 

Rezultate și feedback

Odată cu sosirea lui Pepper, Nick’s Café s-a bucurat de o notorietate sporită în oraș. Acest lucru s-a întâmplat pe de o parte ca urmare a aparițiilor în presă, iar pe de altă parte datorită recomandărilor oferite de clienții care au avut parte de o experiență demnă de împărtășit. De-a lungul celor 30 de zile petrecute în locație, Pepper a creat o atmosferă prietenoasă și „plină de acțiune” pentru toți clienții care au trecut pragul Nick’s Café. Aceștia au fost plăcut surprinși și mult mai bucuroși de-a lungul șederii lor, mai ales cei care au venit alături de copii.   Mai mult decât atât, localul s-a bucurat un val de creștere a clienților noi, care au fost intrigați să îl întâlnească pe Pepper și care au continuat să întrebe de el chiar și după ce șederea lui în Satu Mare s-a încheiat. Attila Bodo, proprietarul Nick’s Café ne spune că: „Am ales să îl integrăm pe Pepper ca să aducem ceva nou și diferit față de alte locații pentru clienți. Atmosfera creată de Pepper a fost una plăcută și plină cu acțiune oferită de el, mai ales pentru copii. Mulți clienți au venit cu copiii doar datorită lui Pepper. Reacția clienților a fost una de uimire și au fost mult mai bucuroși de-a lungul timpului petrecut la cafenea. Robotul a adus mulți clienți noi pe perioada respectivă, și chiar și în ziua de azi se întreabă de el. Colaborarea cu dvs. a fost foarte bună, vă mulțumim și vă dorim mult succes în continuare!” Iar pentru noi de asemenea a fost o deosebită plăcere să colaborăm cu echipa Nick s Cafe și să fim părtași la așa momente frumoase.   

Ai un eveniment la care vrei să îl închiriezi pe Pepper? Completează formularul de contact 

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant