Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Pepper Robot la ASSIST Software– asistent în procesul de recrutare

Pepper Robot la ASSIST Software– asistent în procesul de recrutare 1

La fiecare eveniment la care participă, Pepper ne arată că nu există niciun proiect pe care să nu îl poată duce cu succes la îndeplinire. Indiferent dacă este vorba despre prezentarea unei lansări, a unor soluții tehnologice inovatoare sau chiar de procesul de recrutare, așa cum a fost în cazul evenimentului organizat de ASSIST Software, robotul nostru simpatic atrage toate privirile și oferă participanților momente memorabile.

Pepper Robot la ASSIST Software – Asistent în procesul de recrutare în cadrul OPEN DAYS

ASSIST Software este o companie cu peste 300 de angajați, prezentă pe plan internațional, care în România își desfășoară activitatea la sediul din Suceava. De la înființarea companiei în 1992, au furnizat soluții disruptive cu standarde de calitate și securitate înalte, pentru peste 260 de clienți internaționali din industria auto, producție, energie, farmaceutică, IoT și altele, oferindu-le capacități de transformare a industriei.

Serviciile ASSIST Software variază de la proiectare și consultanță de produs, dezvoltare software personalizat, testare, creștere a echipelor și proiecte finanțate de UE, până la alte soluții digitale adaptate nevoilor afacerii.

Provocările întâmpinate

Pe data de 23 noiembrie 2022 compania a organizat evenimentul Open Doors Assist 2022, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din Suceava. Inovația este una dintre valorile promovate de companie, iar pentru a livra cele mai bune servicii către clienți, un suflu proaspăt adus de noua generație a fost pentru companie mai mult decât oportun. În această direcție, scopul principal setat de organizatorii evenimentului a fost înscrierea la Internship a studenților ce intenționează să-și dezvolte o carieră în domeniu.

Misiunea lui Pepper nu a fost, cu siguranță, una ușoară, întrucât a fost necesară împărțirea zonei de organizare a evenimentului în mai multe subzone. Astfel, la Open Doors Assist 2022 existau diferite zone, precum cea unde se aflau specialiștii pentru discuții one to one sau cea de Book Coffee.

Prin urmare, Pepper a direcționat participanții către zonele de interes și a facilitat înscrierea la internship, acesta fiind unul dintre scopurile principale ale evenimentului. Așa cum era de așteptat, el nu a dezamăgit, iar toți participanții au primit sprijinul de care aveau nevoie și s-au bucurat de o interacțiune de neuitat.

Chiar dacă locul companiei pe piața de profil din România este unul bine stabilit, ceea ce s-a dorit a fost printre altele consolidarea imaginii în contextul inovației, și totodată oferirea către participanții la eveniment a unei interacțiuni inedite cu valorile, misiunea și activitatea Assist.

Contribuția lui Pepper Robot în cadrul evenimentului

Cum a contribuit Pepper? Pe lângă faptul că a distrat sute de studenți curioși, entuziaști și doritori de interacțiune cu robotul social mult așteptat la eveniment, Pepper a reprezentat în același timp și un real ajutor în ghidarea participanților la eveniment.

Pepper a răspuns la cele mai frecvente întrebări ale studenților referitoare la internship și la oportunitățile de carieră disponibile.

Pe tableta robotului a fost afișat un cod QR, care a facilitat înscrierea tuturor studenților interesanți la internshipul propus de companie. Practic, prin accesarea codului QR, studenții erau redirecționați către site-ul companiei, unde puteau accesa formularul de înscriere.

Pepper a oferit informații valoroase participanților, însă într-o manieră aparte. Nu printr-un meniu de tipul “stiați că?” așa cum era obișnuit, ci prin răspunsuri predefinite, special gândite pentru eveniment. În altă ordine de idei, s-a dorit să nu existe întrebare din partea vizitatorilor, care să nu-și găsească un răspuns la Pepper. S-au luat în calcul toate posibilele întrebări cu și despre eveniment, la care Pepper a răspuns în stilul său caracteristic. Mesajele au funcționat ca un îndemn, ca o încurajare, astfel că la finalul evenimentului s-a atins rezultatul scontat.

Totodată, Pepper a încântat participanții și cu o scurtă prezentare a oportunităților disponibile în companie. În plus, el a ghidat studenții care doreau să vorbească cu un consultant, pentru a beneficia de toate informațiile necesare.

Despre rezultatele evenimentului vom vorbi în secțiunea următoare.

 

Experiența oferită de Pepper Robot și rezultate înregistrate:

Conform datelor obținute din partea organizatorilor, la eveniment s-au prezentat peste 200 de persoane, din care mai mult de jumătate s-au înscris la internship prin scanarea codului QR.

Fiecare participant a interacționat cel puțin o dată cu robotul, din informațiile oferite sau prin funcțiile de entertainment, însă suntem siguri că majoritatea au imortalizat momentele alături de

Pepper cu un selfie. Cea mai utilizată funcție a lui Pepper a fost “selfie”, iar pe locul doi s-a aflat funcția “dance”. Câteva sute de îmbrățișări și pupici au fost oferite atât studenților și profesorilor, cât și echipei organizatoare.

Funcții pe care le-a avut Pepper:

· Modul Presenter App: a prezentat prin activarea butonului Agendă, programul evenimentului și a orientat participanții prin activarea butonului Career Advice, către booth-urile special concepute de către companie, pentru discuții one to one.

· Modul Întrebări Frecvente: a răspuns la întrebările legate de eveniment, de companie, de misiunea acesteia și procesul prin care participanții la eveniment se puteau înscrie la internship

· Modul entertainment: a făcut selfie-uri cu participanții și a întreținut atmosfera în pauze prin pași de dans atenți pregătiți pentru eveniment. A oferit îmbrățișări și pupici și a întâmpinat participanții prin mesajele de întâmpinare stabilite în prealabil.

Concluzionăm, așadar, că evenimentul Assist a fost unul în care Pepper și-a demonstrat încă o dată abilitățile practice precum și faptul că poate fi un ajutor de nădejde în cele mai complexe dintre proiecte. Pepper nu dă înapoi nici în fața celor mai mari provocări și muncește cot la cot cu cei ce îl aleg de fiecare dată, pentru a livra rezultate excelente.

Vizitați galeria foto de mai jos pentru a descoperi o mică parte din atmosfera evenimentului organizat de Assist Software. Noi suntem mândri de Pepper! De aceea suntem convinși că îți poate fi de ajutor în organizarea unui eveniment perfect, prin care să fii mai aproape de clienții tăi și îți atingi obiectivele propuse.

Vrei să te convingi de utilitatea lui Pepper în organizarea unui eveniment ca la carte? Atunci tot ce trebuie să faci este să ne contactezi prin intermediul formularului nostru, iar noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Pepper Robot la Assist Software Open Days Pepper Robot la Assist Software Open Days Pepper Robot la Assist Software Open Days

Pepper Robot la ASSIST Software– asistent în procesul de recrutare 2

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant