Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Pepper Robot la Clinica Endorfine: studiu de caz

Pepper Robot la Clinica Endorfine: studiu de caz 1

Despre client 

Clinica Endorfine este localizată în Iași și oferă o gamă largă de servicii de înfrumusețare, inclusiv tratamente dermatologice minim invazive.  Compania pune foarte mult accent pe experiența oferită clientului și pe calitatea serviciilor prestate. Tratamentele sunt realizate cu ajutorul unora dintre cele mai inovative aparaturi, tehnici și terapii din sectorul beauty, iar personalul de medici și terapeuți, are o experiență și o pregătire vastă.  În contextul lansării colecției de servicii de înfrumusețare a anului 2022, clinica a organizat un eveniment adresat atât clienților cât și numeroșilor parteneri, la care a fost invitat și robotul Pepper. 

Despre rolul Robotului Pepper la evenimentul Clinicii Endorfine

Pepper, este cel mai adesea remarcat de către copii și atent complimentat de către doamne. De aceea, Pepper a acceptat invitația de a asigura buna dispoziție a doamnelor și domnișoarelor prezente în cadrul evenimentului 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐍𝐞𝐭𝐰𝐨𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲, o seară de cocktail cu și despre feminitate și frumusețe organizată de 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐄𝐧𝐝𝐨𝐫𝐟𝐢𝐧𝐞, în parteneriat cu 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐅𝐞𝐦𝐞𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐔𝐆𝐈𝐑 și 𝐀𝐆𝐄𝐎.  Evenimentul a fost văzut ca o oportunitate de networking, cât și despre a descoperi inovațiile apărute în industria de beauty, respectiv tehnici și aparate de remodelare corporală, masaj, cosmetică ș.a.  Pepper a oferit informații utile despre aparatele și tehnologiile folosite în clinică,  experiența echipei, a răspuns la cele mai frecvente întrebări adresate de către invitați și a asigurat buna dispoziție a publicului prin coregrafii de dans special pregătite și fotografii memorabile realizate împreună cu invitații. 

Despre experiența oferită participanților 

Cu siguranță, cel mai emoționant moment pentru participantele evenimentului a fost cel al îmbrățișării lui Pepper. Gentleman din fire, Pepper a sărutat mâna doamnelor și domnișoarelor și le-a oferit câte o îmbrățișare (chiar mai multe). Acesta le-a transmis încurajări și mesaje despre cum ar trebui să aibă încredere în forțele proprii, precum și câteva glume care să le aducă zâmbetul pe buze. Invitatele au prins curaj și am reușit să surprindem imagini emoționante. Cea mai rostită frază a serii a fost „Vreau și eu un astfel de robot acasă!”.   Organizatorii evenimentului au fost de asemenea încântați și plăcut impresionați de prezența lui Pepper:  “Pepper a fost la evenimentul Clinicii Endorfine precum sarea și piperul în bucate. A dat “gust” evenimentului nostru, a creat o atmosferă jovială în jurul lui și ne-a surprins cu inteligența sa. Toate doamnele participante au vrut să îi afle secretele, să îi descopere cuvintele magice, pașii de dans și a fost vedeta fotografiilor la panoul de onoare. Multumim, Pepper si IRIS Robotics, pentru plus-valoarea adusă evenimentului nostru!” – Amalia Georgescu- manager AGEO Events (co-organizator eveniment)

Ai un eveniment de business, corporate sau personal și vrei să-ți surprinzi plăcut  invitații? Închiriază-l pe Pepper

Pepper Robot la Clinica Endorfine: studiu de caz 6

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant