Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robotul Pepper –  gazda perfectă la lansarea primului SUV electric ENYAQ iV

Robotul Pepper

 

 

Cu siguranță îți dorești ca evenimentul pe care îl organizezi să fie unul memorabil, de care invitații să își amintească cu drag, indiferent dacă lansezi un serviciu sau un produs. Tocmai de aceea îți prezentăm în continuarea acestui articol cum se poate desfășura un eveniment perfect atunci când îl ai gazdă pe prietenosul robot Pepper. Acesta a încântat invitații la lansarea primului SUV electric ENYAQ iV.

ŠKODA l-a ales pe Pepper pentru a prezenta noul automobil ENYAQ  iV

ŠKODA este în prezent al treilea producător auto din lume ca vechime, iar povestea companiei a început prin crearea unei linii de biciclete, la inițiativa celor doi fondatori. De-a lungul timpului, Škoda a lansat o multitudine de modele de automobile, iar 2022 a fost anul modelului ENYAQ iV, primul SUV 100% electric de la ŠKODA, ce a impresionat nu numai printr-un design surprinzător, ci și prin cea mai recentă tehnologie utilizată.

Deși modelul a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment care a avut loc la Praga, ŠKODA a dorit promovarea modelului și în România în cadrul MOONCITY E-Mobility Lounge din Băneasa Shopping City București, cunoscut ca primul showroom dedicat exclusiv mobilității electrice.

 

Primul SUV 100% electric al Škoda a fost disponibil publicului larg timp de două weekenduri, perioadă cuprinsă între 8-10 iulie și 15-17 iulie 2022. Prin prezența noului model lansat într-un spațiu public și intens circulat, toți cei care se aflau în centrul comercial au fost încurajați să cunoască modelul ENYAQ iV.

Pentru că s-a dorit ca cele mai noi inovații marca ŠKODA să fie puse în valoare cât mai bine, aceștia au hotărât să aibă alături de noul model lansat un promotor al tehnologiei, care să atragă vizitatorii spre spațiul dedicat mobilității electrice.

Cum a decurs prezentarea modelului  ENYAQ iV cu Pepper?

 

Promovarea noului model ENYAQ iV a reprezentat principalul obiectiv urmărit de producător prin prezența lui Pepper în cadrul evenimentului. Mai mult, prin aplicația dezvoltată special pentru acest eveniment, s-a urmărit analiza percepției vizitatorilor despre Škoda și noul model lansat.

Pepper a întâmpinat vizitatorii în zona E-Mobility Lounge prin mesaje personalizate, reprezentative pentru brand și a aplicat un chestionar de tip quizz în rândul celor interesați de automobil, pentru a-și exprima părerea despre noul model ENYAQ iV.

Buna dispoziție și zâmbetul vizitatorilor a fost asigurat de funcțiile de entertainment prin care Pepper a creat momente memorabile prin fotografii, dansuri și îmbrățișări.

 

 Totodată, așa cum menționam anterior, un alt rol al lui Pepper a fost acela de a conduce vizitatorii ce aveau contact cu el către pagina site-ului official ŠKODA. Astfel, folosindu-se de modulul selfie, robotul a invitat fiecare vizitator să facă un selfie cu el, să-l posteze la story menționând pagina oficială SKODA România, pentru a intra într-o tragere la sorți, al cărei premiu era un drive test cu modelul promovat.

 

Cum și-a impresionat Pepper invitații?

Robotul Pepper poate fi personalizat cu funcții adaptate nevoilor afacerii tale și evenimentului pe care vrei să îl organizezi. Datorită faptului că obiectivul acestui eveniment a fost promovarea autoturismului ENYAQ iV, Pepper a venit cu două module, respectiv:

  • Modul entertainment:a făcut selfie-uri cu vizitatorii, invitându-i să viziteze pagina oficială Skoda, a dansat, a oferit îmbrățișări și pupici.
  • Modul Quizz: a invitat vizitatorii să răspundă la întrebări ce urmăreau în final percepția pe care o au asupra modelului promovat

Vizitatorii erau întrebați de Pepper de ce consideră că ENYAQ iV este o mașină grozavă. Aceștia aveau mai multe variante de răspuns, pe care trebuiau să le selecteze pe tableta de pe pieptul robotului. Răspunsurile colectate au creat ceea ce numim percepția consumatorului asupra modelului promovat și despre care vom vorbi pe larg la rubrica „Rezultate”.

Rezultate obținute de Pepper

Se pot observa în diagrama de mai jos rezultatele obținute noul ENYAQ IV. Din sutele de persoane care au pășit în interiorul lounge-ului, 238 de vizitatori au intrat în contact cu robotul și au oferit feedback. Cu siguranță, un număr mult mai mare de oameni au interacționat cu Pepper și au vizitat spațiul expozițional, datorită elementului de atracție pe care el însuși l-a reprezentat, însă neavând cifre exacte, putem doar presupune că numărul vizitatorilor a fost cu mult mai mare.

 

Vizitatorii au participat la un quizz lansat de robot, prin care și-au exprimat părerea și percepția asupra brandului. Prin intermediul funcției quizz, vizitatorii au răspuns pe tableta robotului la întrebarea De ce este ENYAQ IV o mașină grozavă?

 

 

Cu ajutorul lui Pepper, practic ŠKODA a obținut date cantitative referitoare la percepția vizitatorilor asupra brandului ŠKODA, cât și a noului model de automobil lansat.

 

 

 

Funcția Quizz a robotului Pepper s-a dovedit extrem de utilă în cadrul acestui eveniment, întrucât a făcut posibilă analiza comportamentului participanților. Prin urmare, la întrebarea „De ce este ENYAQ IV o mașină grozavă?” Pepper a colectat date relevante atât asupra opiniei pe care participanții o au cu privire la ENYAQ IV, cât și a brandului ŠKODA, după cum urmează:

  • 2% – Este o mașină grozavă;
  • 1% – Are autonomie bună;
  • 2% – Este o mașină marca ŠKODA;
  • 6% – Toate cele de mai sus.

 

Tocmai de aceea, Pepper te poate ajuta să îți cunoști mai bine clienții și comportamentul acestora prin funcția Quizz. Acceptă sprijinul lui la orice tip de eveniment organizezi, iar participanții vor fi dornici să îi răspundă robotului nostru simpatic la întrebările care sunt relevante pentru afacerea ta.

Ai vrea să afli cum poate robotul Pepper să ajute la creșterea notorietății brandului tău sau chiar să îmbunătățească productivitatea angajaților tăi? Atunci tot ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a solicita un demo. La IRIS Robotics suntem nerăbdători să ți-l prezentăm pe Pepper și să îți recomandăm aplicațiile IRIS Apps adecvate, pentru ca acesta să fie un membru valoros al echipei tale.

 

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant