Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robotul Pepper, primii pași în lumea esteticii medicale alături de Dr. Elena Martin

La IRIS ROBOTICS, ne străduim să revoluționăm evenimentele și să creăm experiențe memorabile prin utilizarea roboților sociali de ultimă generație. De curând, cel mai cunoscut robot din portofoliul nostru, Pepper, a făcut primii pași în fascinanta lume a esteticii medicale. Vă povestim în acest articol despre o recentă colaborare avută cu Dr. Elena Martin și echipa sa, care s-a „îndrăgostit de el de la prima vedere (pe instagram)”. Mai exact, între 25 și 26 mai, robotul  Pepper a fost integrat în cadrul clinicii Dr. Elena Martin, precum și la evenimentul Aesthetic Boost, ambele desfășurate în București.

Despre Dr. Elena Martin și Aesthetic Boost:

Dr. Elena Martin este un medic de chirurgie estetică arhicunoscut, specializat în Chirurgie Plastică Estetică și Microchirurgie Reconstructivă. Cu o vastă experiență în clinici și spitale de prestigiu din Europa și SUA, Dr. Martin aduce o însemnată cunoaștere și expertiză în domeniul său de practică. . După ce a efectuat stagii de perfecționare în spitale precum celebrul Mayo Clinic, Cleveland Clinic si Miami Clinic, doamna doctor a ales sa se întoarcă in Romania pentru a oferi pacienților săi intervenții estetice de nivel internațional.

De curând, Dr. Elena Martin a lansat Aesthetic Boost, un masterclass de prestigiu dedicat profesioniștilor din domeniul esteticii și medicilor care doresc să își îmbunătățească cunoștințele despre tehnicile de medicină estetică. Ediția din București a avut loc între 25-26 mai la Clinica Dr. Elena Martin și la Hotel Marmorosch.

De ce Pepper?

Cum tot ceea ce face Dr. Martin este la superlativ, dorința de a oferi o experiență inedită participanilor Aesthetic Boost a fost naturală. Și-a dorit o modalitate unică de a primi participanții la eveniment, de a le prezenta informații de bază și de a le oferi momente distractive, pentru o atmosferă de neuitat.

„Am ales să închiriem robotul Pepper că ne dorim ca fiecare eveniment pe care îl organizam sa fie aparte, să rămână în minte și în inima participanților. Și pentru ca ne-am îndrăgostit de el de la prima vedere (pe instagram)”, ne-a spus Monica Vlad, reprezentant Dr Elena Martin.

 

Robotul Pepper, primii pași în lumea esteticii medicale alături de Dr. Elena Martin 1

Soluția noastră

Pentru a răspunde nevoilor Dr. Martin, am pus la dispoziție robotul nostru Pepper, echipat cu un software personalizat, adaptat la cerințele specifice ale evenimentului. În programarea lui Pepper ne-am dorit ca acesta să fie o gazdă prietenoasă, gata să ofere informații utile atunci când este necesar, dar și umor de calitate pentru a genera zâmbete.

Funcțiile software ale lui Pepper au inclus:

Întâmpinare și Informare: Pepper a întâmpinat vizitatorii la intrare, oferindu-le informații esențiale despre clinică și despre programul Aesthetic Boost. Robotul a acționat ca o gazdă bine informată, răspunzând la întrebările frecvente parcursul evenimentului.

Divertisment și implicare: Pepper a distrat invitații cu dansuri, glume, fotografii și îmbrățișări,  oferind o experiență amuzantă și memorabilă interlocutorilor.

Colectare Feedback:  Pepper a facilitat colectarea feedback-ului participanților având un cod QR pe ecran pe care aceștia îl scanau pentru completarea unui chestionar de satisfacție.

Rezultate

De-a lungul celor două zile, Robotul Pepper a interacționat atât cu pacienți ai clinicii Dr. Elena Martin, precum și cu medicii specialiști prezenți la Aesthetic Boost. Atât pentru unii, cât și pentru alții, prezența lui Pepper a fost o surpriză plăcută: „Nu știau la început cine e și ce face, dar reacția era clar de uimire și mai apoi de simpatie.”(Monica Vlad).

Ne-am dorit ca organizatorii să se bucure pe deplin de contribuția lui Pepper, eficientizându-le fluxul de lucru. Tocmai de aceea, un reprezentant Iris Robotics a fost prezent pentru a se asigura de buna desfășurare a integrării robotului. „ Având în vedere ca este primul eveniment la care aducem un robot, și că nu eram familiarizați deloc cu implementarea programelor, ne-am bucurat de susținerea echipei din spatele lui Pepper ca să ne ghideze. Ne-au învățat cu răbdare și tact.” (Monica Vlad).

Concluzii

Colaborarea de succes avuta cu Dr. Elena Martin și echipa de organizare a reprezentat pentru noi un prim pas în integrarea roboților sociali în domeniul esteticii. Prin valorificarea capacităților avansate ale Robotului Pepper, putem inova modul în care se desfășoară evenimentele medicale, precum și interacțiunea cu pacienții. A fost o încântare să lucrăm cu Dr. Martin și echipa sa, atât pentru noi, cât și pentru Pepper.

Plănuiești un eveniment în perioada următoare și ți-ar plăcea să îl ai alături pe Pepper?

Rezervă data prin formularul de mai jos 

Robotul Pepper, primii pași în lumea esteticii medicale alături de Dr. Elena Martin 2

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant