Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Testează gratuit printarea 3D în compania ta!

Vrei să reduci costurile de producție ale pieselor în compania ta? Tehnologia de printare 3D te poate ajuta! Alege testarea gratuită Iris Robotics și optimizează-ți procesele de producție, prototipare și testare de piese.

Cere detalii despre testarea tehnologiei de printare 3D:

Tehnologia de printare 3D în inginerie și producție

Cum testezi tehnologia de printare 3D în compania ta?

 1. Consultanță GRATUITĂ
  După ce vei completa formularul, un consultant specializat din echipa noastră va lua legătura cu tine pentru a afla mai multe informații despre cum îți poate fi de folos tehnologia de printare 3D în activitatea companiei pe care o reprezinți.
 2. Prelucrare .STL și estimare parametrii de lucru
  Pentru a-ți oferi o estimare a costurilor de producție și a parametrilor de realizare a modelelor pe care îți propui să le realizezi, este necesar să ne pui la dispoziție modelele 3D, folosite în mod obișnuit în activitate. În baza fișierelor 3D pe care îți propui să le realizezi din plastic, îți vom transmite gratuit o estimare a parametrilor de producție (timp de lucru, cantitate de material consumată, rezoluție).
 3. Alegerea configurației dorite și testarea tehnologiei de printare 3D
  Din cele maxim 3 opțiuni de realizare a modelelor 3D puse la dispoziție, ai posibilitatea de a realiza modelele de test la noi, astfel încât să realizezi primele prototipuri ale proiectului tău. Astfel, ne dorim ca înainte de a folosi tehnologia de printare 3D în compania ta, să ai siguranța că acestea se pot realiza așa cum îți propui.
 4. Printarea pieselor dorite și testarea în cadrul procesului de lucru
  Echipa noastră te sprijină pentru a realiza primele tale prototipuri. Vom printa la parametrii necesari modelele 3D selectate, iar ulterior le vom trimite către tine, pentru a le testa în procesul de lucru. Cu ajutorul acestor teste inițiale, vei avea ocazia de a testa eficiența procesului de printare 3D, fezabilitatea proiectelor tale și oportunitatea de a integra tehnologia de printare 3D în activitatea zilnică a organizației.

De ce să implementezi tehnologia de printarea 3D în compania ta?

Costuri reduse de prototipare și testare

Viteză crescută de producție

Flexibilitate în proiectare și design

Personalizare rapidă a modelelor 3D

Proces eficient de Reverse Engineering

Simplificarea lanțului de aprovizionare

Integrarea rapidă a modelelor realizate

Varietate largă de materiale compatibile

Studiu de caz

3D Makers România este comunitatea în care orice nou utilizator de imprimante 3D găsește sfaturi și recomandări utile despre posibilitățile infinite de realizare a modelelor 3D folosind imprimantele 3D Prusa. „ …fie că ai sau nu experiență, este printerul care iți oferă tot ce ai nevoie indiferent de nivelul pe care-l ai, atât din punct de vedere tehnic cât și al comunității și suportului.„ ne spune dl. Nicu din București Testare gratuita Printare 3D 1
Testare gratuita Printare 3D 2

Studiu de caz

TECHHUB, un hub tehnic din Timișoara oferă soluții de producție, realizare de prototip, proiectare, design sau manufactură pentru întreaga comunitate locală. Ideea de a crea un spațiu care să pună la dispoziție CNC-uri, SLM și imprimante 3D pe tehnologie FDM vine în sprijinul proiectelor proprii și a tuturor celor creativi, care vor să își materializeze ideile, proiectele și pasiunea.