Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Soluții de înaltă inginerie pentru
optimizarea și creșterea afacerii tale

Îți oferim soluții tehnice prin care să-ți diferențiezi afacerea, reduci costurile și optimizezi procesele. De la soluții software la roboți umanoizi și imprimante 3D, IRIS Robotics te ajută să obții ceea ce alții nici nu știu că e posibil.

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic
Suport tehnic
Training gratuit
Training gratuit
Achiziții prin SEAP
Garanție produse
Retur gratuit

Roboți

Crește-ți productivitatea și scapă de task-urile repetitive cu un robot umanoid. Îl poți personaliza după nevoile afacerii tale. Pot fi chelneri, recepționiști, asistenți personali, ghizi și orice idei îți mai vin.

Soluții software

Câștigă timp pentru dezvoltarea afacerii tale prin automatizarea task-urilor repetitive și crearea de programe personalizate care îți fac munca mai ușoară.  

Imprimante 3D

De la idee la obiect fizic de dimensiuni mici, medii sau mari. Imprimantele 3D pot fi cea mai buna alegere prin care proiectele tale pot lua forma fizică dorită. 

Ce spun clienții noștri:

dn. Livia-Cristina BOC Primaria Alba Iulia
Read More
"Țin să vă spun că sunt foarte mulțumită de colaborarea cu dvs. Am apreciat mult seriozitatea și promptitudinea cu care ne-ați răspuns de fiecare dată la toate întrebările (ca să nu mai zicem că v-ați deranjat pt asta și din concediu 🙂 ). Oricând noi sau colaboratorii noștri ar mai avea nevoie de produse ori servicii similare cu cele pe care le oferiți dvs., voi recomanda Iris Robotics fără ezitare."
dl. Mihai Axinte, REAL 3D MAKER SRL REAL 3D MAKER SRL
Read More
"Am beneficiat de sprijinul si ajutorul foarte prompt pe parcursul achiziției a nu mai putin de 10 imprimante 3D."
dn. Maria-Liliana Costinean Profesor invatamant primar la Scoala Gimnaziala " Ferdinand I" Bucuresti
Read More
"Suntem foarte mulțumiți pentru seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul dovedite în colaborarea noastră. În legătură cu Kiturile, nu mă pot pronunța încă pentru că nu le-am folosit până acum. în semestrul I am început cu kituri mai simple. Vom apela la ajutorul dvs specializat când vom trece la lucru cu aceste kituri."
dl. Marian DavidManager Carteam
Read More
"Am folosit imprimanta 3D pentru a printa viziere pentru comunitatea noastră, am proiectat și un sistem propriu de vizieră și ulterior le-am donat. În momentul față realizăm piese pentru companie, majoritatea pieselor fiind angrenaje, roti dințate, manivele în scopuri didactice și chiar joculețe pentru copii. Ca experiență de cumpărare noi am dat comanda online, am purtat și discuții ulterioare, au fost foarte prompți și m-au ajutat cu tot, la service colegii de la tehnic au rezolvat rapid și au fost și foarte simpatici. O relație super faină!"
dl. Mihaita CristinelMentor echipa de robotica Quasar Robotics
Read More
"În general printeaz piese necesare în dezvoltarea robotului pentru competiție, dar printez și piese pentru mine sau pentru copii, diferite sisteme precum șurubul lui Arhimede în scop educațional. Am cumpărat două imprimante 3D, iar prima am achiziționat-o cu ajutorul Ioanei și am mers la Iași să o iau personal de la sediu. La sediu m-am întâlnit cu băieții de la tehnic care mi-au făcut o prezentare și un training scurt al produselor și am fost super mulțumit de primirea lor. 5 stele recomandare!"
dn. Alina SbraciManager Prymline Ser Factory
Read More
"Suntem un coffee to go și vom folosi Imprimnata 3D Coffee Standard pentru a printa fotografii pe spuma de cafea și lapte. Nu pot să spun decât cuvinte de laudă pentru personalul IRIS Robotics, tineri cu entuziasm și profesioniști. Keep going like that!"

Ghid gratuit roboți

Cum îți poți diferenția afacerea cu un robot umanoid?
Descarcă acest ghid complet care te ajută pas cu pas în alegerea robotului umanoid potrivit pentru afacerea ta.
Cum alegi o imprimantă 3D?
Am creat o listă de criterii pe care să le parcurgi pentru a descoperi ce imprimantă 3D ți se potrivește cel mai bine.

Ghid robot UV-C

Cum să scapi eficient de virusuri și microorganisme dăunătoare fără să ai o echipa numeroasă de curățenie? Descoperă cele mai importante informații și află răspunsul la cele mai comune întrebări.