Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Apollo Robot

Apollo Robot

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

Precomanda

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Dezvoltăm funcționalități personalizate pentru Apollo.Acesta este un robot ce ajută utilizatorii să obțină informații suplimentare. Prin ghidarea lor spre un spațiu dedicat, furnizarea unor informații suplimentare și modurile SMART disponibile, acesta poate fi integrat în muzee, târguri, expoziții sau spații comerciale. Funcționalitățile sunt orientate către nevoile specifice ale beneficiarului și sunt dedicate integrării în business-ul propriu.

Apollo este un robot cu ecran dublu echipat cu ecran HD, 1080P și cameră TOF, Lidar. Se integrează cu ușurință în multiple scenarii precum: muzee, târguri și expoziții, centre comerciale și clădiri de birouri.

În funcție de fiecare context, dezvoltăm împreună cu beneficiarul o serie de funcționalități ce sunt potrivite pentru a fi integrate în cadrul evenimentelor, târgurilor, expozițiilor, centrelor comerciale și muzeelor.

Apollo robot

Funcționalități de bază
1. Recepție și ghidare

Apollo Robot

Apollo este recepționist, cunoaște întreaga hartă a spațiului și poate fi poziționat chiar la intrarea în clădire. Acesta îi va ghida pe clienți și vizitatori cu o viteză maximă de 0,7km/s.
2. Căutare SMART

Apollo Robot

Din momentul în care Apollo este conectat la Cloud, acesta poate accesa orice informație online pentru interlocutori. Aceștia vor putea efectua căutări prin intermediul lui Apollo care indentifică rezultate pe internet.
3. Vizualizare video

Apollo Robot

Un singur produs cu ecran tactil dublu de 32inch față și 15,6 inch spate, poate livra un impact vizual extraordinar în cadrul unui eveniment sau a unei prezentări.
4.  Explicație SMART

Apollo Robot

Apollo este dezvoltat cu 6 microfoane și difuzoare de frecvență ce pot furniza informații suplimentare în fruncție de scenariul în care este integrat. Astfel, poate participa la întâlniri de business pentru a oferi informații suplimentare și suport vizual prezentării.
5. Patrulare SMART

Apollo Robot

Pe baza unui plan al rutelor în acord cu situația curentă, Apollo poate începe o patrulare inteligentă a spațiului pe baza rutelor predefinite.
În afara funcționalităților de bază, se pot dezvolta funcționalități solicitate de către beneficiar. Acestea pot îmbunătăți funcționalitățile deja existente sau pot fi create personalizat. 
No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]