Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130

Cod produs Pe-1 Categorii: , , , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

17.999,00 lei

Stoc epuizat

fără stoc

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Pachetul Peopoly Moai 130 este format din Moai standard, asamblat cu multe noi upgrade-uri și suplimente, pentru un pachet total într-o singură achiziție! 

Moai 130 include imprimarea detaliată a mașinii standard Moai SLA la un cost mai mic decât alte imprimante comparabile, iar acum au fost incluse și toate accesoriile interesante de la Peopoly: cuva FEP, placa de suport a pieselor ușor de calibrat, modulul de încălzire și de întărire UV. Acest pachet este perfect pentru oricine este familiarizat cu imprimarea 3D FDM care încearcă să facă saltul în tehnologia SLA. Fiind o imprimantă complet asamblată, acest pachet este perfect dacă nu doriți să ansamblați kitul și doriți doar să imprimați cu Moai imediat!

PEOPOLY MOAI 130 KIT INCLUDES:

 • Imprimantă 3D Peopoly Moai SLA – complet asamblată
 • Peopoly Moai cuvă cu folie FEP 
 • Peopoly Moai placă de suport piese
 • Peopoly Moai modul de încălzire
 • Peopoly Moai lumină UV de întărire

MOAI – VITEZĂ ȘI PRECIȚIE
Moai este alimentat de un procesor ARM ST pe 32 de biți, capabil să interpreteze Gcode și să ruleze imprimanta incredibil de rapid, permițând mișcări de înaltă precizie, fără a fi nevoie să crească timpul de listare. În timp ce majoritatea imprimantelor 3D FDM sunt dotate cu o duză de 0,40 mm, dimensiunea spotului laser al Moai este de doar 70 microni, sau 0,07 mm în diametru. Acest lucru face ca „rezoluția filamentului” să fie o rezoluție mult mai mare decât o poate realiza orice imprimantă 3D FDM. Dar, deoarece filamentul este o rășină de întărire cu laser și nu un cap de extrudare a duzei, mașina poate imprima foarte repede și menține timpi de imprimare scăzute chiar și la acest nivel ridicat de precizie. Combinată cu înălțimea stratului de 10 microni, această imprimantă oferă cel mai bun raport preț/calitate în lumea SLA laser de azi.

SPECIFICATII TEHNICE

 • Volumul de construcție: 130x130x180 mm
 • Dimensiune spot laser: 70 microni
 • Lungimea undei laser: 405 nm
 • Putere laser: 150 mW
 • Dimensiunea mașinii: 330x340x660 mm
 • Înălțimea stratului: 10 – 200 microni

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130 13

CUVĂ CU FEP FILM
Cu vasul standard din rășină Moai, care folosește un film PDMS, în timp, rășina rămasă în cuvă poate adera la suprafață, ceea ce duce la o rășină mai puțin utilizabilă pentru piesele tale. În plus, rezervorul trebuie curățat periodic pe măsură ce rășina se acumulează. Cu acest nou design, însă, rășina va rămâne în starea sa lichidă, datorită materialului FEP (fluorinat etilen propilenă) care acoperă cuva. Este necesară mult mai puțină curățare și toată rășina din cuvă va rămâne utilizabilă pentru listare!

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130 14

PLACĂ DE SUPORT PENTRU PIESE
Nivelarea plăcii este un proces oarecum greoi pe placa de suport standard de pe Moai, dar nu va mai fi. Această nouă placă este concepută pentru a facilita nivelarea, folosind noul sistem de calibrare proiectat, care funcționează atât cu vasul FEP cât și cu PDMS. 

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130 15

PEOPOLY MOAI MODUL UV DE ÎNTĂRIRE
LED-ul UV permite întărirea rapidă a imprimărilor dvs. Moai cu șase LED-uri UV de mare putere. De fapt, orice rășină fotosensibilă care se tratează în spectrul UV de 405 nm se va întări eficient în câteva minute.

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130 16

PEOPOLY MOAI MODUL DE ÎNCĂLZIRE
Proiectat pentru a menține camera internă peste 25C, modulul de încălzire este controlat de senzori și are o sursă de alimentare proprie, separată de imprimanta Moai SLA.Termostatul intern al încălzitorului se va activa oricând temperatura înconjurătoare nu se află în intervalul de temperatură de 27C-35C. Ventilatorul rămâne pornit în timp ce unitatea este conectată.

Imprimanta 3D SLA Peopoly Moai 130 17

No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]