Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robot educațional umanoid Alpha Mini

Robot educațional umanoid Alpha Mini

Cod produs Al-ph Categorii: , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

8.999,00 lei

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Poți alege și varianta de plată în rate.

Credit module tbi bank 3.3.8

452.33 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Iți dorești produsul prin rate instant, 100% online, fără documente? 

Iată care sunt pasii necesari pentru a te bucura cât mai redepe de produsele favorite

(1) Comandă produsele favorite și selectează TBI Pay
(2) Vei fi contactat de un consultat pentru toate detaliile necesare referitoare la credit și aprobarea acestuia.
(3) În maxim 2 ore primesti un raspuns și ulterior vei primi produsele favorite
Te putem ajuta? Discută cu un consultant telefonic sau pe whatsapp la numerele de telefon: 40738435679 și  +40725489118.

Alpha Mini: un asistent robotic versatil

Profesorii elevilor de gimnaziu au uneori dificultăți în a găsi metode bune de a stârni interesul pentru subiecte STEM. Deoarece trăim într-o epocă digitală, acest robot educațional umanoid Alpha Mini este soluția perfectă a acestei probleme. El vă poate ajuta să învățați multe subiecte într-un mod original, oferind, de asemenea, elevilor șansa de a învăța rapid la programare.

Robotul educațional Alpha Mini nu este în niciun caz o simplă jucărie, deoarece poate folosi AI (inteligența artificială) pentru a comunica, a muta și a recunoaște fețele și obiectele. El se va dovedi un asistent neprețuit în timpul diverselor activități didactice. El poate da lecții personalizate pentru studenți individuali sau grupuri mici de elevi. Deoarece este programabil, îl puteți folosi pentru a organiza o varietate de activități de scriere, lectură, istorie și matematică. În plus, elevii vă pot ajuta programarea robotului pentru a descoperi și mai multe despre mecanică și informatică.

Robot educațional umanoid Alpha Mini 9

Un robot educativ capabil să interacționeze natural și intuitiv

Robotul educațional umanoid Alpha Mini a fost conceput pentru a interacționa atât natural, cât și intuitiv. De exemplu, el are un sistem de recunoaștere a feței care îi permite să urmărească fără probleme persoana cu care interacționează în prezent. Datorită comportamentului său asemănător omului și expresiilor sale faciale (el poate chiar să stranute!), copiii se vor lega ușor și rapid de el. Mult mai mult decât un robot, Alpha Mini va deveni rapid un tovarăș fidel de învățare pentru elevii tăi.

Programare și personalizare Alpha Mini

Robotul educațional umanoid Alpha Mini este complet programabil. Aceasta înseamnă că puteți personaliza acțiunile sale în funcție de lecțiile și exercițiile pe care doriți să le prezentați elevilor. Pentru aceasta, este echipat cu ROSA, o platformă deschisă care integrează Android SDK. Cu ROSA, puteți adăuga cu ușurință aplicațiile și documentele la alegere, permițându-vă apoi lui Alpha Mini să vă asiste în timpul cursurilor. Posibilitatea de a adăuga diferite materiale educaționale în acest fel vă va permite să abordați diferite subiecte. Elevii au acces la o varietate de resurse de învățare și pot chiar descoperi cum să programeze Alpha Mini pentru a înțelege mai bine robotica. El este programat folosind o interfață bloc de tip Scratch, poate detecta obstacole cu senzorul său infraroșu și recunoaște 75 de comenzi vocale în engleză.

Specificatii tehnice

  • Cameră HD
  • 16 grade de libertate
  • Ecran LCD IPS dual
  • 14 servomotoare
  • 3 senzori
  • Giroscop
  • 4 microfoane
  • Sunet stereo
  • Programare pentru Windows PC / iOS și tabletă Android
  • Kit de comunicare

 

No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]