Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D SLA UNIZ Slash Plus

Imprimanta 3D SLA UNIZ Slash Plus

Cod produs Unz-6 Categorii: , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

19.395,00 lei

Stoc epuizat

fără stoc

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Sunteți frustrat de viteza redusă și rata mare de eșec a imprimantelor laser 3d când imprimați obiecte mari? Vrei să ai viteza, rezoluția și fiabilitatea unei imprimante 3d cu adevărat profesionale pe desktop? Am creat un sistem avansat, ușor de utilizat, care rivalizează cu imprimantele industriale 3d cu o fracțiune din cost.

Conform standardului industrial, viteza de imprimare 3d este definită ca cantitatea de volum care poate fi transformată în solid pe unitate de timp. În mod tradițional, imprimantele 3d low-cost sunt lente din cauza metodelor lor ineficiente de redare a obiectelor 3d. Imprimantele cu depunere de filamente (FDM / FFF) și laser SLA sunt printre cele mai lente datorită nevoii lor de a urmări în mod esențial un întreg model linie. O modalitate mai bună de a construi un obiect 3D geometric este de a proiecta fiecare felie pe o baie lichidă și de a face un strat la un moment dat. Imprimantele digitale de procesare a luminii (DLP) și imprimantele LCD funcționează astfel și sunt, prin urmare, cele mai rapide imprimante 3d pentru desktop până în prezent.

Imprimanta 3D SLA UNIZ Slash Plus 11 Imprimanta 3D SLA UNIZ Slash Plus 12

Totuși, aceste mașini sunt încă limitate. Atât DLP cât și LCD folosesc fotopolimerizarea, care este o reacție chimică exotermă care generează o cantitate mare de căldură pe interfața de separare subțire. Când imprimați obiecte solide mari la viteză mare, temperatura poate ajunge rapid la 260 până la 315 ° Celsius și poate deteriora pelicula. Din cauza acestei probleme, imprimanta nu poate merge mai repede. Potențialul imprimantelor DLP pentru imprimarea rapidă este încetinit de structura sa optică, care trebuie să rămână fără bariere și să limiteze cantitatea de căldură care poate fi extrasă din interfață.

Imprimanta 3D SLA UNIZ Slash Plus 13

Pentru a depăși această problemă, folosim o metodă specifică de expunere la contactul LCD-ului care ne permite să integrăm răcirea lichidului cât mai aproape de interfață. Acest lucru face posibilă extragerea unei cantități mari de căldură și permite tipărirea de obiecte solide mari la o viteză mai mare decât majoritatea altor imprimante 3D.

Înainte de SLASH +, viteze de 1000 cc/h erau realizabile doar cu mașini industriale mari, pentru costuri foarte mari. Această tehnologie este acum la îndemână!

Specificații

Tehnologie specifică LCD SLA
Volum de imprimare (l) 2,76
Dimensiuni de imprimare (mm) 192x120x200
Grosime strat (µm) 10/25/50/100/150/200/300
Sursă de lumină Matrice LED UV, 5500 lx, răcire activă cu lichid
Ecran de expunere 2560×1600 px, 75 µm/pixel, 192×120 mm
Viteză de imprimare (mm/h) 200 (pereți subțiri)
Materiale compatibile rășină fotopolimerică
Afișaj Indicator LED
Comandă Buton
Conectivitate USB, WiFi, Ethernet
Software UNIZ Desktop / UNIZ App
Compatibilitate OS Windows, Mac OS / iOS, Android
Format fișiere STL, OBJ, AMF, 3MF, UNIZ
Alimentare 100-240 V, 50/60 Hz, 240 W
Temperatură de utilizare (°C) 18-28
Dimensiuni (mm) 350x400x530
Masă netă (kg) 14
No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]