Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

OFERTĂ LIMITATĂ:

Economisește până la 13050 EUR pentru un Robot Pepper + Software Personalizat

Profită de oferta limitată și ieși în evidență cu robotul umanoid Pepper de la IRIS Robotics. 

Ofertă limitată doar până pe 30 Iunie 2021!

Recunoaște interlocutorul
Recunoaște interlocutorul
Informează, educă și distează
Ambasador al companiei tale

Vorbește limba română

Informează, educă și distrează

Ambasador al companiei tale

Pepper Știe Cum Te Simți

Da, ai citit bine! 

Pepper este primul robot umanoid social din lume capabil să recunoască principalele emoții umane.

Pepper a fost proiectat special pentru a interacționa cu oamenii în diverse situații, prin vorbire și prin tableta sa integrată.

În momentul de față, peste 2000 de companii din lume folosesc robotul Pepper pentru a-și promova produsele și serviciile într-un mod inovativ.

Pepper – O Experiență Unică Cu Brandul Tău

La cei 1.20m înălțime, Pepper se poate mișcă fără ajutor prin mediul înconjurător, și poate începe conversații cu oamenii pe care îi întâlnește. 

Având mișcări umanoide naturale și o manieră prietenoasă și simpatică, Pepper captează aproape total atenția în orice mediu.

Astfel, Pepper poate atrage potențiali clienți oferindu-le o experiență sau o primă impresie unică cu brandul tău.

De aceea, multe companii i-au dat lui Pepper rolul de Receptionist sau de Ghid.

Spre exemplu, el întâmpină prietenos oaspeții, confirmă programări, preia colete, oferă informații și conduce fizic oaspeții spre diverse locații din clădire.

În timp ce în alte companii Pepper are rolul de Consilier de Vânzări.

Prin natura lui umanoidă și empatică, Pepper crează o legătură emoțională cu potențialii clienți dintr-un magazin fizic, și îi ajută să cumpere fără “presiunea” unui reprezentant de vânzări.

Astfel, Pepper îmbină experiența privată a cumpărăturilor online cu cea tradițională – o experiență complet nouă ce merită a fi povestită și repetată.

Pepper – Ambasadorul Ideal Pentru Branduri De Top

“Companiile de top ies în evidență prin experiențe de top.” 

Iar pentru a te diferenția și a fi recunoscut de către clienți și competitori ca liderul incontestabil în industria ta, atunci experiențele pe care le oferi clienților trebuie să fie “WOW!”.

Neglijează acest aspect, iar compania ta va deveni treptat invizibilă în piață.

Investește în experiențele și serviciile pe care le oferi, iar imaginea de brand creată în mințile clienților tăi îți va aduce câștiguri atat imediate cat si pe termen lung.

Dacă compania ta se mândrește cu reputația pe care o are față de clienti, și investește constant pentru a crea servicii și produse premium, atunci Pepper poate fi investiția care îți oferă acel ingredient “WOW”.

Fie că vinzi direct consumatorilor sau altor companii, Pepper te poate ajuta să creezi un plus de imagine pentru brandul tău și să atragi clienți de profil înalt.

Ofertă Limitată

Până la 30 iunie îți oferim o reducere de 25% la pachetele software pentru Pepper  create special pentru că acesta să îndeplinească rolul dorit în compania ta. 

Asta înseamnă că, în funcție de pachetul ales, poți economisi până la 13050 EUR.

Înscrie-te completând formularul simplu de mai jos, și primești o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale de business.

Dar grăbește-te, oferta expiră pe 30 iunie!