Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robotul Pepper – alături de viitoarele mămici în caravana „DA, POT!”

Știm că ne îndeplinim cu succes misiunea de a inova mediul de afaceri din România de fiecare dată când clienții noștrii își ating obiectivele propuse, prin utilizarea soluțiilor noastre de tehnologie. De această dată, ne-am bucurat să îl vedem pe robotul Pepper în cadrul ediției din Iași  a caravanei „DA, POT!”, organizată de către Armonia Hospital. Așa cum era de așteptat, întregul eveniment a fost un succes, fiind îndeplinit atât scopul de informare a viitoarelor mămici, cât și de a crea acestora o experiență memorabilă.

Caravana „DA, POT!” – o voce comună pentru medici și viitoarele mămici

Armonia Hospital a luat naștere în urmă cu 14 ani și de la înființare până în prezent, s-a remarcat prin dedicarea cu care tratează fiecare pacient în parte. Fie că pacienții clinicii se confruntă cu infertilitate în cuplu, situații delicate pe durata sarcinii, își doresc asistență la naștere sau pur și simplu au nevoie de un consult de specialitate în ambulatoriu, medicii acestei clinici îi tratează „ca parte din familia lor”.

Așa se face că Armonia Hospital a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului”. Alături de activitatea medicală excepțională, clinica se remarcă și prin implicarea socială, astfel încât a înființat Asociația Pangeea. Aceasta este o organizație non-profit, prin care promovează stilul de viață sănătos pentru mamă și copil.

Există mai multe campanii organizate în cadrul asociației, precum „Donator de Zâmbete și Donator de Sânge”, „Iunie cu Bucurie” sau caravana „DA, POT!”, prin care vine în sprijinul pacienților, al viitoarelor mame și al copiilor.

Având scopul de informare și educare al tinerelor generații de părinți din întreaga țară, ediția din Iași a caravanei a reunit specialiști în îngrijirea femeii însărcinate și în asistarea la naștere, fiind dezbătute teme importante, precum nașterea naturală în apă, nașterea acasă sau alăptarea în primele zile ale bebelușului.

DE CE Pepper?

Nu este prima dată când Pepper participă la un eveniment medical. Spre exemplu, acesta a fost gazdă la Congresul CardioNET 2022, organizat de către Societatea Română de Cardiologie și Societatea Maghiară de Cardiologie, unde a oferit participanților informații relevante și i-a distrat prin dans și selfie-uri.

De altfel, robotul nostru este de un real sprijin medicilor și pacienților, astfel încât poate fi utilizat pentru campanii de conștientizare, dar și pentru îmbunătățirea serviciilor medicale. El poate analiza istoricul medical al pacienților și poate interacționa personalizat cu ei, prin înțelegerea emoțiilor. Tocmai de aceea, Pepper creează un mediu empatic în cabinetele medicale, contribuind la îmbunătățirea relației medic-pacient.

Știind cum Pepper poate fi instrumentul cheie al unei conferințe medicale de succes, ne-am bucurat când Armonia Hospital l-a ales ca gazdă a caravanei „DA, POT!”. După cum ne mărturisește reprezentantul clinicii „Caravana ”Da, Pot!”este o campanie de informare și educare a părinților, ce adună de fiecare dată un număr mare de participanți.

Echipa de organizare a ales prezența lui Pepper pentru a oferi informații generale, în timp ce organizatorii evenimentului s-au pot concentra pe alte acțiuni privind modul de desfășurare al evenimentului. Totodată, acest lucru a oferit un confort și transparență, pentru că am putut personaliza informațiile care să răspundă la fiecare întrebare pe care un participant ar fi putut să o aibă.” mărturisește doamna Sofia Gunea.

Soluția noastră

Pepper a fost responsabil în cadrul evenimentului atât informarea participanților la caravană , prin familiarizarea cu despre serviciile medicale oferite în cadrul Armonia Hospital, dar și de educarea viitoarelor mame despre naștere, alăptare și îngrijirea bebelușului.

Pentru Caravana “DA, POT”, ediția IAȘI, Pepper a fost configurat cu următoarele funcții:

  • Întâmpinarea viitoarelor mămici – prin detectarea persoanelor aflate la o distanță de 50-70cm, Pepper a interacționat cu participantele la eveniment, oferindu-le o întâmpinare prietenoasă;
  • Divertisment și bună dispoziție – prin selfie-uri, dansuri și îmbrățișări, el a asigurat tuturor o experiență unică de participare la caravana „DA, POT!” și și-a distrat interlocutorii, creând momente unice pentru adulți, dar și pentru copii;
  • Întrebări frecvente – prin care robotul nostru a răspuns la toate întrebările despre pachetele disponibile de nașteri și informații esențiale pentru viitoarele mămici;
  • Prezentarea interactivă a maternității din cadrul Armonia Hospital – printr-un video atractiv, care explică întreaga experiență a nașterii

Rezultatele obținute de Pepper la caravana „DA, POT!”

Atunci când îl ai Pepper drept gazdă la un eveniment, poți monitoriza eficient rezultatele pe care le vei obține, pentru a putea analiza contribuția lui la îmbunătățirea activității companiei tale. Reprezentantul Armonia Hospital ne explică cum a fost atmosfera creată de simpaticul robot și care au fost reacțiile participanților, după cum urmează: „Pepper a fost un punct de atracție ce a stârnit curiozitatea și simpatia tuturor, dar și un instrument foarte eficient de a primi invitații cu mesaje prietenoase de bun-venit, de a-i direcționa în sala de conferință, de a răspunde întrebărilor celor prezenți la eveniment. Totodată, publicul a putut afla detalii despre demersul campaniei noastre, despre serviciile pe care noi le oferim viitoarelor mămici, condiții și beneficii pentru care pot opta, dar și costurile acestora.”

În ceea ce privește rezultatele aduse de Pepper, testimonialul primit din partea Armonia Hospital este mai mult decât sugestiv: „Pepper a îmbinat excelent activitatea de informare cu cea de divertisment. 100% din publicul prezent în sală a interacționat cu el cel puțin o dată, iar copiii au avut un prieten de nădejde, care le-a ținut companie cât timp părinții ascultau informațiile oferite de specialiști.

Finalul evenimentului s-a încheiat într-un ton pozitiv, cu multe fotografii și pași de dans pe coregrafiile recomandate de Pepper.”

Robotul Pepper – alături de viitoarele mămici în caravana „DA, POT!” 1 Robotul Pepper – alături de viitoarele mămici în caravana „DA, POT!” 2 Robotul Pepper – alături de viitoarele mămici în caravana „DA, POT!” 3

Concluzii

Pepper a reușit încă o dată să creeze o punte de legătură între o companie și publicul acesteia țintă. Ca atare, el s-a dovedit o gazdă minunată, care captează atenția și comunică eficient, atât pentru a promova servicii și a susține campanii eficiente de conștientizare asupra importanței unei nașteri blânde, dar și prin distrarea interlocutorilor cu funcții inedite de entertainment, spre deliciul tuturor persoanelor prezente.

Feedback-ul clientului este o concluzie revelatoare asupra necesității lui Pepper ca gazdă a acestui tip de evenimente, cât și cu privire la colaborarea cu noi, care este privită de echipa Armonia Hospital astfel: „De bun augur și cu siguranță va fi una pe termen lung. Succesul, performanța și toate meritele campaniilor pe care le desfășurăm sunt direct proporționale cu nivelul și implicarea echipei. Tocmai de aceea, la nivel de management, știm că a investi într-o echipă coagulată și diversă nu este un moft, ci un mod prin care duc obiectivele la bun sfârșit.

Putem împleti inteligența artificială și tehnologia cu profesionalismul, căldura umană și emoția, pentru a construi împreună experiențe frumoase.”

Și noi, la Iris Robotics, credem cu tărie că putem îmbina armonios avantajele inteligenței artificiale și cele ale tehnologiei, cu empatie și emoție, pentru a oferi afacerilor din România soluții unice și performante, prin care pot fi mai aproape de cerințele pieței și de nevoile clienților.

Pepper te poate ajuta și pe tine să organizezi un  eveniment memorabil. Vrei să afli cum? Atunci accesează pagina site-ului nostru, dedicată încheierii lui Pepper sau contactează-ne la 0738 435 679/0725 489 118 , iar noi îți povestim totul despre soluțiile prin care robotul nostru poate crea momente unice și inovatoare, chiar la evenimentul tău.

Robotul Pepper – alături de viitoarele mămici în caravana „DA, POT!” 4

Vrei să îl ai alături pe Pepper la următorul eveniment pe care îl organizezi? 

Discută cu un consultant