Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Susținem comunitățile din România în printarea 3D

Oricine deține o imprimantă 3D se poate implica să ajute.

Susține și tu instituțiile și personalul medical din zona ta!

  Modelul digital este OPEN SOURCE. La inițiativa celor de la PRUSA 3D am pornit și noi printarea de viziere pentru instituții și centre medicale din Iași. În măsura în care logistica ne-a permis, am reușit să acoperim solicitările din orașul nostru (Iași). Avem deja peste 100 de viziere printate și donate.  

Care e nevoia instituțiilor în această perioadă?

  Chiar dacă restricțiile se vor relaxa puțin câte puțin, măsurile de siguranță se vor păstra o perioadă îndelungată.  Așa că cel mai probabil multe instituții, clinici sau spitale încă au nevoie de stocuri masive de echipamente de protecție. Noi am ținut legătura cu instituțiile locale și în momentul de față știm că mai au nevoie de peste 10.000 de viziere. Și asta doar local, în Iași. Cererile provin de la: centre medicale, centre de îngrijiri, jandarmerie, poliție și alte instituții publice care nu și-au încetat activitatea în toată această perioadă de pandemie.

Dacă ai și tu o imprimantă 3D, poți ajuta instituțiile din zona ta printând viziere sau alte piese de echipament necesare

Ce trebuie să faci?

  • Iei legătura cu instituțiile din zona ta: întreabă-i dacă i-ar ajuta aceste echipamente suplimentare (spitale, clinici, centre de ingrijire, poliție, pompieri, primării, etc.).
  • Descarci aceste materiale care te vor ajuta în printarea de obiecte necesare:

💻 Descarcă fișierul modelului digital.

📋 Parcurge manualul de asamblare.

👀 Vizionează clipul de asamblare.

🧤 Învață cum să sterilizezi vizierele.

Cum am procedat noi, la IRIS Robotics?

Pentru a răspunde cât mai bine la această reacție, am mărit stocul imprimantelor 3D.

Asta ca să putem răspunde cererii mari de imprimante, dar și să participăm activ la această inițiativă. Să confecționăm materialele necesare și să le donăm instituțiilor locale.

Ce imprimante 3D am folosit? Și cum am desfășurat toată activitatea?

  • Am achiziționat 2 imprimante 3D Model PRUSA MK3S.
  • Am printat 16 buc. (viziere) pe zi. Durează aproximativ 22-24 de ore printarea.
  • Am donat pachete cu câte 50 de viziere spitalelor și instituțiilor publice.
  • Am printat și alte accesorii complementare de care oamenii au avut nevoie, cum ar fi adaptoare pentru masca de snorkeling (poți ajuta și cu accesorii complementare, nu doar viziere).
  • Cei de la Royal Print ne-au ajutat cu stocul panourilor din plexiglas și tăierea lor în forme perfecte pentru asamblarea vizierelor.
  • Am muncit lângă o mică armată de eroi care pregăteau și sterilizau cu grijă fiecare produs, asamblau pachetele, țineau legătura cu instituțiile și le distribuiau celor care aveau nevoie.

Ce materiale am folosit?

PET-G: e un material mai dur, ca viziarele să fie rezistente. Are o rezistență termică de până la 80 ° C. Toate specificatiile materialului le poți găsi AICI. Material-PETG-IRIS-Robotics  

Astfel, am reușit să susținem multe comunități, companii și persoane fizice care au dorit să se implice în aceasta inițiativă.

Mai jos găsești o galerie ce cuprinde imagini din prima serie de producție donată. Le mulțumim și îi felicităm pe toți cei implicați! 👏   Galerie-Foto-Viziere-IRIS-Robotics  

 PRUSA MK3S în acțiune.

 
Susținem comunitățile din România în printarea 3D 1

Experții noștri îți răspund la orice întrebare. Rezervă o consultație gratuită acum.