Alice Robot

Descriere

Dezvoltăm funcționalități și scenarii dedicate pentru Alice. Aceasta este un robot umanoid autonom ce integrează aplicația practice de eficientizare a sarcinilor personalului din hoteluri, centre comerciale și inovația tehnologică ce stârnește curiozitatea potențialilor clienți și oferă o experiență memorabilă interlocutorilor.

Alice este un robot ce face diferența în scenariile de business în care este integrată. Înglobează caracterul practic și eficientizarea proceselor repetitive cât și inovația tehnologică pentru a asigura o experiență inedită.

Dezvoltăm funcționalități și scenarii dedicate pentru interacțiunea cu potențialii clienți și promovarea brandurilor în cadrul evenimentelor, târgurilor, expozițiilor sau chiar în cadrul companiei. Alice este un robot social pentru care se pot integra algoritmi de inteligență artificială pentru a interacționa natural cu angajații, potențialii clienți și partenerii unei companii.

Alice Robot

Funcționalități de bază
1. Recepție

Alice Robot

Clienții și vizitatorii interacționează verbal cu Amy și au ca suport de voce și imagine tableta personalizată pentru limba română și limba engleză. Apropierea unui interlocutor de robot, declanșează automat reacții de întâmpinare și de rămas bun.
2. Materiale publicitare

Alice robot

Alice poate avea ecran tactil de 23,8inch sau 13,3inch personalizat cu materialele publicitare ale brand-ului promovat. Se pot afișa astfel video-uri, mementouri interactive, promoții sau informații despre noi produse lansate pe care clienții să le poată vedea mai ușor.
3. Managment

Alice Robot

Pe baza unui calendar predefinit, Alice facilitează accesul interlocutorilor în clădire, la un eveniment sau într-un hotel. Calendarul predefinit împreună cu baza de date a beneficiarului sunt constant modificate pentru a facili accesul la informații pentru Alice.
4. Tehnologie de recunoaștere facială
Alice Robot
Recunoașterea facială este automat detectată de cameră, iar informațiile despre utilizator sunt colectate. Identificarea imediată are la bază comparația informațiilor cu cele prezente în baza de date pentru a permite accesul.
5. Ghidare

Alice Robot

Prin utilizarea unei tehnologii avansate de navigare, hărțile clădirii, după interacțiunea vocală a utilizatorului, robotul îl va conduce în locația stabilită.
6. Sistem suport pentru dezvoltare
Sistemul permite dezvoltarea de noi funcționalități personalizate pentru fiecare beneficiar în funcție de contextul de integrare al produsului. De asemenea, funcționalitățile de bază se pot dezvolta pentru a crea funcționalități avansate.
7. Evitarea autonomă a obstacolelor

Alice Robot

Roboții cu multipli senzori pot localiza autonom mediul complex în care se află. Prin optimizarea algoritmului de evitare a obstacolelor, Amy poate detecta modificările constante ale mediului pentru a evita obstacolele și pentru a alege traseul optim.
În afara funcționalităților de bază, se pot dezvolta funcționalități solicitate de către beneficiar. Acestea pot îmbunătăți funcționalitățile deja existente sau pot fi create personalizat. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alice Robot”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *