Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Aker -Robot livrare tăvi

Aker -Robot livrare tăvi

Cod produs ak-1 Categorii: , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

Precomanda

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Dezvoltăm software personalizat pentru robotul Aker. Acesta asigură o experiență inedită pentru clienții restaurantului și facilitează sarcinile personalului mai ales în perioadele aglomerate din zi. Funcționalitățile se dezvoltă orientat spre nevoile beneficiarului.

Aker asigură o livrare inteligentă a preparatelor către clienți, creează o experiență pentru aceștia și eficientizează procesele din cadrul unui restaurant. Stabilește ruta pe care o are de parcurs, îi face modificări în funcție de modificarea mediului și își duce sarcina la bun sfârșit.

Pornind de la o serie de funcționalități de bază, dezvoltăm pentru Aker funcționalități personalizate pentru fiecare beneficiar. Astfel nevoile specifice de business vor fi îndeplinite prin intermediul noilor funcționalități dezvoltate.

Aker -Robot livrare tăvi 1

Funcționalități de bază
1. Livrare automată

Aker -Robot livrare tăvi 2

Aker  va aduce către clienți comanda solicitată de aceștia cu ajutorul rastelului. Având la dispoziție 3 nivele, acesta poate livra către clienți comanda. De asemenea, se poate integra pe tabletă o platformă de procesare a comenzilor la mesele din restaurant.
2. Navigare autonomă

Aker -Robot livrare tăvi 3

Precizie ridicată în identificarea rutei cele mai scurte cu ajutorul a trei componente ce asigură distanța față de obstacole, parcurgerea traiectoriei pe hartă și actualizarea constantă a mediului în care se află. Cele trei componente vizate sunt senzorii ultrasonici, senzorii infraroșu și lidar.
3. Încărcare autonomă

Aker -Robot livrare tăvi 4

Aker detectează nivelul scăzut al bateriei și identifică cea mai rapidă rută până la mecanismul de încărcare. Din momentul în care robotul se apropie de mecanism, acesta se va încărca pentru o perioadă de 12h pentru a ajunge la un nivel maxim al bateriei.
4. Evitarea automată a obstacolelor
Aker -Robot livrare tăvi 5Aker crește productivitatea actualilor angajați dintr-un restaurant și îi ajută cu volumul mari de comenzi. Datorită dezvoltării de funcționalități dedicate navigării, Aker detectează apropierea față de obstacole și redefinește traseul pe care îl parcurge.
În afara funcționalităților de bază, se pot dezvolta funcționalități solicitate de către beneficiar. Acestea pot îmbunătăți funcționalitățile deja existente sau pot fi create personalizat. 
No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]