Amy+ Robot

Descriere

Dezvoltăm scenarii și funcționalități personalizate pentru Amy. Aceasta este un robot humanoid autonom, dezvoltat pentru a fi integrat în bănci, hoteluri, centre comerciale, muzee sau companii. Integrarea acesteia în activitățile zilnice le va stârni curiozitatea clienților și va crea o experiență memorabilă pentru interlocutori.

Amy Robot este un robot social dedicat întâmpinării și interacțiunii cu angajații, clienții și partenerii de afaceri. Poate fi integrată în centre comerciale, bănci, spitale, restaurante, sau aeroporturi.

În funcție de fiecare integrare, dezvoltăm scenarii dedicate bazate pe nevoile beneficiarului. Interacțiune verbală bazată pe inteligență artificială, navigare autonomă într-un spațiu predefinit, dezvoltarea unei aplicații pe tabletă sunt doar câteva dintre funcționalitățile integrate în scenarii.

Amy Robot

Recunoașterea feței, interacțiunea prin voce, controlul vocii, orientarea pe hartă sunt doar câteva dintre funcționalitățile ce pot fi dezvoltate personalizat pentru beneficiar.

Amy Robot

1. Recepție
Amy Robot
Clienții și vizitatorii interacționează verbal cu Amy și au ca suport de voce și imagine tableta personalizată pentru limba română și limba engleză. Apropierea unui interlocutor de robot, declanșează automat reacții de întâmpinare și de rămas bun.
2. Materiale publicitare

Amy Robot

Ecranul tactil de 23,8inch poate afișa anunțuri de promovare a unui brand, a unui nou produs pentru brand-uri. Amy permite rularea de transmisiuni video, hărți interactive și mementouri preferențiale.
3. Tehnologie de recunoaștere facială

Amy Robot

Recunoașterea facială este automat detectată de cameră, iar informațiile despre utilizator sunt colectate. Identificarea imediată are la bază comparația informațiilor cu cele prezente în baza de date pentru a permite accesul.
4. Ghidare

Amy Robot

Prin utilizarea unei tehnologii avansate de navigare, hărțile clădirii, după interacțiunea vocală a utilizatorului, robotul îl va conduce în locația stabilită.
5. Aplicații personalizate

Amy Robot

Amy poate fi integrată în personalizat în mai multe instituții precum bănci, hoteluri, aeroporturi, centre comerciale. Este utilizată pentru a oferi servicii de întâmpinare, ghidare și furnizare de informații. In acest fel reduce din sarcinile personalului de la relații cu clienții.
6. Sistem suport pentru dezvoltare

Amy Robot

Sistemul permite dezvoltarea de noi funcționalități personalizate pentru fiecare beneficiar în funcție de contextul de integrare al produsului. De asemenea, funcționalitățile de bază se pot dezvolta pentru a crea funcționalități avansate.
7. Evitarea autonomă a obstacolelor

Amy Robot

Roboții cu multipli senzori pot localiza autonom mediul complex în care se află. Prin optimizarea algoritmului de evitare a obstacolelor, Amy poate detecta modificările constante ale mediului pentru a evita obstacolele și pentru a alege traseul optim.
În afara funcționalităților de bază, se pot dezvolta funcționalități solicitate de către beneficiar. Acestea pot îmbunătăți funcționalitățile deja existente sau pot fi create personalizat. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amy+ Robot”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *