Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D CREATBOT DX PLUS

Imprimanta 3D CREATBOT DX PLUS

Cod produs Cre-dxp Categorii: , , , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

15.995,00 lei

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Poți alege și varianta de plată în rate.

Credit module tbi bank 3.3.8

797.47 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Imprimantă 3D cu o construcție solidă, cu cap de imprimare dual și incintă de imprimare semi-închisă cu pereți transparenți, cu masă de imprimare ceramică încălzită și extrudoare de tip Bowden.

Șasiu complet metalic

O imprimantă 3D necesită o anumită greutate pentru a se asigura stabilitatea în timpul funcționării. De aceea, un șasiu complet metalic este cea mai bună structură de rezistență pentru o imprimantă 3D.

Extrudor ajustabil inteligent

Extrudoarele au un sistem inteligent de răcire, asigurându-se alimentarea cu filament la temperatură optimă în orice moment de timp. Duzele de extrudare se pot ajusta pe înălțime foarte rapid și ușor. Este modul ideal atunci se imprimă cu suport, cu materiale sau culori diferite.

Oprire automată

Imprimanta este echipată cu un modul pentru managementul alimentării. Atunci când imprimarea s-a finalizat și nu s-a întreprins nicio acțiune timp de 5 minute, alimentarea cu energie va fi întreruptă. Este foarte util pentru creșterea eficienței energetice.

Control cu touch

Imprimanta dispune de un ecran LCD color cu funcție touch. Aceasta permite accesul cu ușurință la cele mai utilizate funcții, inclusiv coborârea/ridicarea mesei de imprimare, încălzirea/răcirea mesei de imprimare, oprirea temporară și repornirea imprimării, vizualizarea fișierelor de pe cardul SD, etc.

Motoare cu demultiplicare pentru extrudor

Un motor cu demultiplicator produce un cuplu mai mare în comparație cu un motor pas-cu-pas obișnuit, aceasta permițând o alimentare cu filament lină și retracții precise și ferme.

Masă de imprimare ceramică încălzită

Deasupra panoului de încălzire se află o placă ceramică deosebită care furnizează o mai bună distribuție a căldurii, este foarte netedă și asigură o adeziune foarte bună.Suport metalic pentru masa de imprimareUtilizarea unui suport complet metalic pentru masa de imprimare asigură o platformă de imprimare foarte stabilă.

Volum mare de imprimare

Imprimanta se remarcă printr-un volum de imprimare impresionant de 300x250x520 mm, mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

Sistem de detecție a filamentului

Dacă se termină filamentul în timpul imprimării, imprimanta se va opri automat și va permite schimbarea filamentului, apoi continuarea imprimării.

Temperatură de imprimare ridicată

Duzele de imprimare pot funcționa până la temperaturi de 260 ºC hotend si 100ºC la masa de imprimare, ceea ce permite utilizarea unei game largi de filamente.

Imprimare continuă

Dacă se întrerupe alimentarea cu energie electrică, imprimanta va memora ultima poziție, va coborî masa de imprimare șii va retrage filamentul. Atunci când alimentarea cu energie electrică se restabilește, se poate continua imprimarea.

Spațiu de imprimare închis

Spațiul de imprimare este închis pe toate laturile, ceea ce previne deformarea sau desprinderea straturilor, mai ales în cazul obiectelor mari.

Specificații

Tehnologie specifică FFF
Volum de imprimare (l) 39
Dimensiuni de imprimare (mm) 300 x 250 x 520
Diametru filament (mm) 3
Extrudoare 2
Duză de imprimare alamă, 0,4 mm
Grosime strat (mm) min. 0,02
Viteză de imprimare (mm/s) 120
Viteză de deplasare (mm/s) 200
Temperatură de imprimare (°C)  260 ºC hotend si 100ºC la masa de imprimare
Masă de imprimare încălzită, max. 120 °C
Materiale compatibile PLA, ABS, Carbon Fiber, Wood, Nylon, PC, PTEG, HIPS, PP, Flexible, TPU, PVA, etc.
Afișaj LCD color 128×64 px
Comandă touch
Conectivitate USB
Suport media extern USB stick
Software CreatWare multi-language version
Compatibilitate OS Windows, Mac
Format fișiere STL, OBJ, AMF
Dimensiuni (mm) 420x380x790
Masă netă (kg) 30
Dimensiuni pachet (mm) 550x500x870
Masă pachet (kg) 40
No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]