Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D CreatBot PEEK-300

Imprimanta 3D CreatBot PEEK-300

Categorie:

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

75.626,05 lei (fara TVA)

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Credit module TBI Pay 3.1.1

4448.11 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

CreatBot PEEK-300 este o imprimantă 3D de calitate industrială, care se concentrează pe materiale de înaltă performanță, cum ar fi PEEK, PEKK, PEI (Ultem), etc. Este proiectată pentru imprimare 3D de înaltă fiabilitate și economică a materialelor funcționale de înaltă performanță. CreatBot are mai mult de trei ani de experiență în fabricarea de imprimante 3D PEEK și are o experiență bogată de imprimare 3D și experiență de identificare a materialelor pentru diverse materiale de înaltă performanță, cum ar fi PEEK, Ultem. Sediul nostru este situat în orașul Zhengzhou, provincia Henan, China, și avem mai multe facilități de producție și cercetare dedicate celor mai înalte standarde de calitate și design de producție. PEEK-300 a luat ființă în 2019.

Vă putem garanta că imprimanta 3D PEEK-300 este comparabilă cu orice imprimantă 3D PEEK în performanță, din câte știți. Poziția de lider a imprimantei 3D PEEK-300 în lume este determinată de temperatura duzei, a patului fierbinte sau a camerei cu temperatură constantă, a sistemului de răcire cu apă și a celei mai avansate tehnologii de termosetare controlată din lume. Cu toate acestea, este mai competitiv și mai atractiv în ceea ce privește prețul și este potrivit pentru nevoile de personalizare a materialelor de înaltă performanță în cercetarea științifică, medicală, militară și producția avansată.

Pe plan internațional, compania noastră lucrează cu lideri din industrie, pentru a oferi soluții de imprimare 3D de ultimă generație, care sunt optimizate pentru nevoile specifice ale industriei și ale organizației. Astăzi, imprimantele 3d CreatBot sunt susținute și de încredere de liderii din industrie, cum ar fi Volkswagen Group, NASA, Airbus, Bosch, TE Connectivity, School of Materials Engineering, Oxford University, Johns Hopkins University School of Medicine, China University of Aeronautics and Astronautics și un număr de unități confidențiale de cercetare științifică din China.

Temperatura de răcire directa: 0-400°C

Sistemul de răcire directă (DAS), prima și extraordinara tehnologie din lume creată de CreatBot. Procesul de răcire este controlabil instantaneu în timpul imprimării. Acesta își propune să ofere piese de cea mai bună calitate într-o singură dată, fără deformarea și crăparea tipăririi materialelor funcționale de dimensiuni mari. (Tehnologia este protejată prin brevet și disponibilă numai de CreatBot)

                                   

                    Înainte de răcire                                                                                                După răcire

 

Extrudere duble inteligente cu ridicare automată la 500 ℃
PEEK-300 este echipat cu noua tehnologie CreatBot, extrudere duble inteligente cu ridicare automată. Răcire cu apă, sistem DAS, extrudere cu ridicare automată. Temperatura dublei duze până la 500°C. Puteți imprima orice materiale de imprimantă 3D din lume. Putem spune că este cea mai bună alegere a materialelor polimerice.

Hotbed 200 ℃
Obisnuit, dar necesar.
Baza tiparirii modelelor mari fara deformare.

Camera fierbinte la 120°C
Remarcabil și important.
Protector pentru imprimarea fără crăpare.

Hot Chamber

Triplă izolare termică
Izolarea termică triplă este realizată din cameră de izolație dublă, materiale de izolare avansate și plăci duble cu vid. Este garanția ultra performanței și siguranței.

Triple heat isolation

Sistem de răcire
Sistemul de răcire este una dintre părțile importante pentru a constitui întregul sistem termic. Este facut din
(1) răcire cu lichid. Lichidul circulant poate fi utilizat eficient pentru o lungă perioadă de timp.
(2) Răcirea pompei de aer. Pompa de aer furnizează aer rece din exterior în loc de aer cald din interiorul camerei.

Filtrarea aerului HEPA
Sistemul de filtru de aer poate adsorbi impuritățile și gazele generate prin imprimarea filamentului special, mai sigur și protejează mediul care este mai potrivit pentru casă, școală, spațiu de birou.

CreatBot D600 feature picture

 

 

Powered by
Image #1 from Anonim
1
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Perfect funcțională, doar am apăsat butonul “Ponit”.

3 luni ago
Cosmin
Cosmin
Verified ownerVerified owner
5/5

Am incercat inainte de Prusa un Creality CR5 cumparat de pe site-ul Creality. Am avut numai pb cu ea desi trebuia sa mearga out of the box si m-am chinuit o luna sa ii conving sa o returnez. Cu Iris am avut cea mai buna experienta de la vanzari, la livrare si configurare. A meritat. In cateva minute am reusit sa printam pe Prusa, flawless. Merge de zbarnaie.

6 luni ago
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Functioneaza fara defecte

6 luni ago

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]