Reduceri!

Imprimanta 3D FLASHFORGE Hunter

22.990,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Poți alege și varianta de plată în rate.

Credit module tbi bank 3.3.8

1142.55 Lei x 24 rate

SKU: Fla-hu Categorii: , ,

Descriere

FlashForge Hunter este o imprimantă 3D DLP (Digital Light Processing), care permite utilizatorului să imprime un model 3D cu detalii deosebite. Rășina fotopolimerului este adoptată ca material de imprimare pentru imprimanta 3D Hunter DLP 3D, deoarece poate imprima 3D un strat întreg de model 3D simultan, timpul de imprimare este în general mai mic decât cel al imprimantei SLA 3D.

Compatibil cu orice tip de rășină
Imprimanta FlashForge Hunter DLP 3D este compatibilă cu rășinile de imprimare 3D de la terți, astfel încât utilizatorii pot avea mai multă flexibilitate pentru a încerca diferite tipuri de rășină, cum ar fi rășina turnabilă, rășină dură, rășină biocompatibilă etc. Prin urmare, imprimanta Hunter DLP 3D este deosebit de utilă pentru realizarea prototipuri de inginerie foarte detaliate, modele de inel turnabil sau chiar modele medicale.

Motor ușor auto-dezvoltat
Imprimanta FlashForge Hunter DLP 3D folosește un display proprietar cu rezoluție Full HD 1080p, care poate asigura o intensitate mai stabilă a LED-ului și o calitate mai bună a imprimării. De asemenea, întrucât imprimanta Hunter DLP 3D adoptă display-ul cu lumină proprietar al FlashForge, display-ul poate ajusta ușor lungimea de undă specială (405 nm LED) pentru imprimarea 3D. Această tehnologie se potrivește cel mai bine procesului de imprimare, ceea ce poate duce la un rezultat mai bun al imprimării.

 Mișcare liniară a actuatorului
Modulul de acționare a ghidajului LM industrial pe axa Z permite o precizie de microni, obținând o suprafață de imprimare mai netedă.

Folie din FEP pentru rășină
Îndepărtați cu ușurință vasul de rășină pentru schimbarea materialului pentru a asigura puține deșeuri de materiale. Cuva cu rășină durabilă din aluminiu nu necesită întreținere. Folia de lungă durată cu FEP poate fi înlocuită cu ușurință.

Construcția plăcii
Placa de construcție poate fi înlocuită rapid și nu este necesară calibrarea. Aceasta înseamnă o viteză mai rapidă de imprimare și mai ușor de efectuat după tratament.

Ecran tactil
Interfață de utilizator este simplă și intuitivă, fiind foarte ușor de utilizat.

Proiectarea avansată a plăcii
Placa de bază are o arhitectură avansată și motorul proprietar funcționează perfect împreună. Procesorul ARM dual-core de 800 MHz asigură o performanță ridicată și o experiență mai bună pentru utilizatori. Placa de bază este proiectată și realizată cu o precizie înaltă de 10 straturi, protejând EMC-ul, protejând astfel integritatea și stabilitatea semnalului de proiecție.

Specificații

Tehnologie specifică DLP LCD
Volum de imprimare (l) 1,22
Dimensiuni de imprimare (mm) 120×67,5×150
Ecran de expunere 1920×1080 px, 62,50 µm
Grosime strat (mm) 0,025-0,05
Viteză de imprimare (mm/h, max) 10
Sursă de lumină LED UV, 405 nm
Afisaj LCD IPS Color 3,5″
Comandă Touch
Conectivitate USB, WiFi
Suport media extern Stick USB
Software FlashPrint
Compatibilitate OS Windows, Mac, Linux
Format fișiere stl
Materiale compatibile Rășină fotopolimerică UV
Alimentare 100-240V, 50/60 Hz, 65 W
Temperatură de lucru (°C) 15-30
Dimensiuni (mm) 360x310x565
Masă netă (kg) 15

Informații suplimentare

Brand

Flashforge

Tehnologie

DLP

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Imprimanta 3D FLASHFORGE Hunter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *