Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D Sinterit Lisa X

Imprimanta 3D Sinterit Lisa X

Cod produs Cre-6p-3-1-4 Categorii: , , , , , , , Etichete: ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

117.950,00 lei

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Poți alege și varianta de plată în rate.

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Imprimanta 3D Sinterit Lisa X  este compactă, foarte rapidă și cu o zonă mare de imprimare 3D. Totodată, Lisa X  are parametri de imprimare deschiși, oferind acces la întreaga gamă de materiale Sinterit, precum și alte materiale de la terți, aspect care vă oferă  mai multă libertate de inovare.

Lisa X este cel mai recent model de imprimantă 3D profesionala care folosește tehnologia SLS, din portofoliul producătorului Sinterit. Imprimantele 3D Sinterit SLS sunt cunoscute pentru ușurința lor de utilizare, calitate fără compromisuri și disponibilitate, funcționând zilnic în mai multe industrii, inclusiv auto, electronice, inginerie mecanică, bunuri de larg consum, asistență medicală și multe altele.

Lisa X – Avantaje pentru business-ul tău:

Prototipare mai rapidă

Datorită laserului puternic (30W) și scanner-ului Galvo,  atinge o viteză industrială revoluționară pentru o imprimantă 3D compactă, fără a sacrifica imprimările de calitate superioară. Acest lucru face din Lisa X cea mai bună investiție pentru cei care au nevoie de printuri mai detaliate într-un timp mult mai rapid. Majoritatea proiectelor pot fi tipărite în mai puțin de 24 de ore, scurtând ciclurile de dezvoltare a produselor.

Mai multe printuri pe săptămână

Vă permite testarea mai multor modele şi caracteristici ale materialelor mai rapid, astfel încât să accelerați procesul de inovare și de creare a proiectelor dvs.

Costuri optime de imprimare 3D

Eficientizarea costurilor se datorează vitezei revoluționare și a raportului de reîmprospătare a pulberii, care sunt lideri de piață.

Mai multe aplicații acoperite

Dată fiind varietatea mare de materiale,  imprimarea mai rapidă și parametrii mai deschiși, aplicațiile de printare sunt nelimitate.

Funcționare ergonomică

Lisa X este o imprimantă 3D  care oferă o experiență de utilizae ușoară, datorită schimbării simple a materialului, timpului de oprire redus la răcire și unei soluții complete disponibile.

Avantaje tehnice ale imprimantei SLS Lisa X:

Imprimare excepțional de rapidă

Datorită vitezei de construcție de până la 14 mm/h, puteți printa chiar și un pat plin cu cele mai complicate forme imprimate în 34 de ore. În orice proiect de cercetare sau dezvoltare de produs, detaliile contează. Cu Lisa X, nu trebuie să sacrificați calitatea pentru a obține rezultate mai rapid. Acest lucru îl face cu adevărat un set de caracteristici care vă fac proiectele optime în ceea ce privește costurile și calitatea.

Volum de construcție mai mare

Având un pat de printare care măsoară 130 x 180 x 330 mm, Lisa X este cea mai mare imprimantă  SLS compactă din portofoliul producătorului Sinterit.

O gamă largă de materiale compatibile

Nouă materiale, de la cele ultra durabile, flexibile până la materiale mai specializate, cum ar fi pudra ESD.  Imprimanta este compatibilă cu toate pudrele din portofoliul producătorului, venind astfel în întâmpinarea nevoilor dvs.

Calitate de imprimare 3D superioară 

Oferă posibilitatea printării de modele cu detalii de top datorită experienței și cunoștințelor acumulate de Sinterit în industria SLS de-a lungul anilor.

Mediu deschis

32 de parametri de imprimare deschisi din care alegeți,  plus posibilitatea de a utiliza materiale externe.În timpul procesului de imprimare veți avea control asupra:
Temperaturii de imprimare 3D
Încălzirii și răcirii
Puterii laserului
Mișcării laserului
Scalei modelului

Despre producător și tehnologia SLS

Sinterit este un furnizor global de soluții inovatoare de imprimare 3D în tehnologia SLS. Cu două linii de imprimante  SLS – compacte și industriale – răspunde nevoilor inginerilor, educatorilor, cercetătorilor, oamenilor de știință și, mai ales, vizionarilor. Sistemul Sinterit este utilizat în peste patruzeci de piețe din întreaga lume, cu mai multe peste o mie de instalații. Este beneficiarul premiilor la Formnext și de la All3DP (de mai multe ori).

Tehnologia SLS face ca întreaga zonă de lucru să fie accesibilă fără a fi nevoie de structuri de sprijin. Acest lucru are un impact uriaș asupra productivității și face ca SLS să fie foarte competitivă cu FDM și SLA. În plus, oferă o calitate superioară a imprimărilor, o durabilitate mai bună pe fiecare axă și o postprocesare mai simplă, fără substanțe chimice.

Descoperă și imprimanta 3D Lisa Pro  din portofoliul producătorului Sinterit.

Specificații tehnice 

Technologie SLS
Volum imprimare maxim (l) 7.72
Dimensiuni imprimare maxim (mm) 130*180*330
Diagonală imprimare (mm) 398
Grosime straturi (µm) 75 – 175
Viteză imprimare (mm/h) 10 – 14
Tip laser IR 30 W
Tip scanner laser Galvo
Dimensiune punct laser (µm) 650
Materiale compatibile PA12 Smooth, PA11 Smooth, PA11 CF, PA11 ESD, PP, Flexa, TPE
Conectivitate WiFi
Suport media extern USB stick
Afișaj și control LCD 9″ cu touch
Supraveghere cameră video încorporată
Software Sinterit Studio (inclus)
Compatibilitate OS Windows
Format fișiere STL, OBJ, 3DS, FBX, 3MF, DAE
Dimensiuni imprimantă (mm) 1200*650*610
Masă imprimantă (kg) 150
No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]