Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimantă 3D Prusa MINI+ Asamblată

Imprimantă 3D Prusa MINI+ Asamblată

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

3.193,28 lei (fara TVA)

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Credit module TBI Pay 3.1.1

195.85 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Prusa MINI+, imprimanta 3D potrivită pentru școala sau organizația ta

Imprimanta 3D Prusa MINI+ Asamblată incorporează cele mai apreciate funcții de lucru eficient – calibrare automată, printare cu un singur click și fiabilitate crescută. Dacă ești în căutarea celei mai bune imprimante 3D pentru organizația ta, Prusa MINI+ este cea mai bună alegere pentru tine!

Dedicată pentru pasionați, afaceri interesate să folosească tehnologia de printare 3D în activitatea de zi cu zi, imprimanta 3D Prusa MINI+ e cea mai bună alegere pentru prima ta imprimantă 3D!

Cele mai importante caracteristici ale imprimantei Prusa MINI+

1.Volum de printare de 18cm 

Imprimanta 3D Prusa MINI+

Cu un volum de construcție de 18×18×18 cm, MINI+ este o imprimantă 3D complet echipată. Dispunând de calibrare automată a suprafeței de printare, duze înterschimbabile, conectivitate la rețea, printare prin USB și o Ecran LCD color, MINI+ este o imprimantă mare cu un corp mic.

2.Ecran LCD color 

Configurați-vă imprimanta 3D cu ușurință și vedeți previzualizări ale modelelor  înainte de a începe imprimarea! Datorită ecranului LCD de 2,8 inchi, 240×320, cu 65.000 de culori, fiecare opțiune este la doar câteva clicuri distanță.

3.Suprafață de printare flexibilă

Eliminarea unei imprimante nu a fost niciodată mai ușoară! Cu patul de printare magnetic și foile de oțel cu arc detașabil, puteți îndepărta un obiect printat doar prin îndoirea patului de oțel. Suprafața este ușor de întreținut și vine în două variante: netedă și texturată.

4.Sonda SuperPinda 

Sonda SuperPINDA dispune de un senzor de înaltă calitate pentru un proces complet automat de nivelare a patului de printare. Înainte de fiecare printare, imprimanta sondează patul în mai multe locuri și creează o hartă virtuală a înălțimii zonei de imprimare. Acest proces asigură că primul strat va fi întotdeauna perfect!

5.Conectivitate la rețea 

MINI+ vine standard cu un port ethernet și veți putea instala upgrade-ul opțional ESP Wi-Fi pentru modulul care va permite trimiterea fișierelor la imprimantă fără fir sau descărcarea actualizărilor de firmware OTA. Datorită actualizărilor viitoare, veți putea gestiona cu ușurință o întreagă fermă de imprimare.

6.Caracteristici de siguranță

Fiecare piesă pe care o folosim este atent testată în interior. Acesta este motivul pentru care imprimantele noastre 3D sunt extrem de fiabile și sigure de utilizat. MINI+ este echipat cu trei termistori și vine cu o sursă de alimentare de înaltă calitate (Delta sau Mean Well – în funcție de regiune) pentru informații sigure și fiabile.

7.Printare cu un singur click

După ce introduceți o unitate USB cu un obiect feliat, apare un nou meniu cu o fereastră de previzualizare a obiectului. Confirmați selecția cu un singur click pe rotița de control și urmăriți cum imprimanta face restul pentru dvs.

8. Controler pe 32 de biți STM32

Mai multă putere, mai multe opțiuni. Noua noastră placă de bază personalizată pe 32 de biți „Buddy” cu drivere Trinamic 2209 aduce mai mult profit pentru banii dumneavoastră. Este capabilă de aproape tot ce poate face OctoPrint, inclusiv software-ul de gestionare a fermei (actualizarea firmware viitoare).

Powered by
Image #1 from Anonim
1
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Perfect funcțională, doar am apăsat butonul “Ponit”.

3 luni ago
Cosmin
Cosmin
Verified ownerVerified owner
5/5

Am incercat inainte de Prusa un Creality CR5 cumparat de pe site-ul Creality. Am avut numai pb cu ea desi trebuia sa mearga out of the box si m-am chinuit o luna sa ii conving sa o returnez. Cu Iris am avut cea mai buna experienta de la vanzari, la livrare si configurare. A meritat. In cateva minute am reusit sa printam pe Prusa, flawless. Merge de zbarnaie.

6 luni ago
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Functioneaza fara defecte

6 luni ago

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]