Robot autonom de dezinfecție prin nebulizare

Robotul de nebulizare autonom al producătorului Reeman permite oferă o dezinfecție eficientă  și rapidă (un spațiu de 1000 mp în aprox. 15 minute), pulverizând substanțe precum acid hipocloros, dioxid de clor, peroxid de hidrogen, acid peroxiacetic și altele. Este potrivit pentru spitale, clinici, cabinete, scoli, vehicule de transport in comun etc, in vederea eliminarii microorganismelor, bacteriilor persistente, virusurilor ori a fungilor ce se răspandesc in aer.

Descriere

Robotul de nebulizare autonom al producătorului Reeman permite oferă o dezinfecție eficientă  și rapidă (un spațiu de 1000 mp în aprox. 15 minute), pulverizând substanțe precum acid hipocloros, dioxid de clor, peroxid de hidrogen, acid peroxiacetic și altele. Este potrivit pentru spitale, clinici, cabinete, scoli, vehicule de transport in comun etc, in vederea eliminarii microorganismelor, bacteriilor persistente, virusurilor ori a fungilor ce se răspandesc in aer.

Nebulizatorul are un aspect frumos bej, navigație precisă la nivel de centimetric, tehnologie de top în lume pentru implementarea dezinfectării la distanță, capacitate de coordonare multi-mașinării, evitare automată a obstacolelor și alte funcții. Poate naviga automat către o locație desemnată într-un mediu de interior.

Robot dezinfecție prin nebulizare

Caracteristicile principale ale robotului de nebulizare

Nebulizatorul autonom

Varietate a substanțelor dezinfectante folosite de nebulizator

Aveți libertate în a alege substanța dezinfectantă pe care robotul să o folosească, în funcție de preferințele dvs și de tipul de spațiu care este dezinfectat. Câteva dintre acestea sunt: acidul hipocloros, dioxidul de clor, peroxidul de hidrogen, acidul peroxiacetic și altele. Rata de pulverizare este între 800 și 3000 ml/h, iar dimensiunea particulelor pulverizate este cuprins între 2~5μm. 

 

Robot autonom cu viteză mare de deplasare

Robotul are o viteză minimă de deplasare de de 0,1 m/s, iar maxima este de 1 m/s. Astfel, poate dezinfecta cu ușurință un spațiu de 1000 de metri pătrați în mai puțin de 15 minute. 

Planificarea autonomă a rutelor

Puteți personaliza poziția țintă pentru dezinfecție precum și să o temporizați (sunt disponibile o varietate de moduri) iar robotul de nebulizare execută sarcini de dezinfecție în mod automat și autonom, salvând astfel timp și efort.

Evitare activă a obstacolel0r

 După ce senzorul lidar detectează un obstacol, îl va evita în mod automat pentru stabilitate și siguranță. Unghiul de detecție  de 270 ° și  posibilitatea de recunoaștere a obstacolului de la o distanță de aproximativ 1 metru asigură o operare stabilă a robotului de nebulizare. Înălțimea minimă pe care trebuie să o aibă obstacolul ca acesta să fie detectat este de 20 cm.
Robot nebulizare

Implementarea navigării de la distanță

Navigarea robotului se poate controla de la distanță, printr-o platformă de service cloud, astfel încât nu este necesar să împingeți robotul pentru crearea hărții pe care trebuie să o urmeze în ruta de dezinfecție. Cartografierea spațiului se face prin laser, fiid posibilă crearea de hărți pentru 40.000 metri pătrați. 

Reîncărcare autonomă la stație

Robotul are o autonomie a bateriei de 4-5 ore, necesitând apoi reîncărcare. Puteți seta o valoare minimă a procentului de încărcare a bateriei la care robotul să se încarce automat. Atunci când nebulizatorul detectează că bateria s-a descărcat la un nivel mai mic decât cel minim setat, se deplasează în mod autonom către stația de încărcare cu senzor infraroșu, nefiind necesară nicio operare manuală în acest sens. 

Dezinfectie prin nebulizare

Folosește liftul în mod autonom

Robotul poate fi conectat la sistemul liftului (dacă acesta permite) pentru a simula butoanele liftului, deplasându-se astfel autonom de la un etaj la altul, până în încăperea stabilită pentru dezinfecție. 

Specificații tehnice

Parametrii hardware Performanța indicelui
Volum 13L
Culoarea produsului alb
Limba de suport chineză-engleză
sistem de operare LINUX
materialul produsului Tablă de oțel laminată la rece
Cerințe de mediu Temperatura de depozitare: -40°C~70°C; Temperatura de lucru: -10°C ~ +50°C Umiditate (RH): 10%~90%
Marimea ecranului 7 inch
Rezolutia ecranului 1024*600
Lidar Măsurarea distanței de scanare cu laser de distanță lungă de 20 m/270°
Senzor giroscop cu o singură axă Măsurarea unghiului de rotire
Senzor infrarosu Comunicare cu stația de încărcare
Suport operator Router Netcom 4g
Configurarea rețelei Suportă Wi-Fi 2.4 și 5G
Viteza de deplasare Minima este de 0,1 m/s, maxima este de 1 m/s
Frecvența procesorului 1.2G
sistem de operare Android 5.1
ROM (capacitate) 8G
RAM (memorie) 1G
adaptor Intrare: 220V Ieșire: 42V–3A/5A
Puterea de intrare a robotului 42V–3A/5A
baterie Baterie cu litiu 37 V/20 AH
Specificații pila de încărcare 42–3A/5A, verde constant: stare de așteptare; roșu constant: încărcare; intermitent alternând roșu și verde: mașină de andocare
Funcții remote Acceptă monitorizarea video de la distanță, monitorizarea stării navigației de la distanță, sistem de navigare de actualizare online la distanță, sistem Android
zgomot În repaus: 45 dB

În mișcare: 50~75dB (diferitele materiale de podea variază ușor)

Descoperă și roboții de dezinfecție cu Raze UV-C, Adibot – S și Adibot – A.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Robot autonom de dezinfecție prin nebulizare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *