Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robot de dezinfecție și sterilizare UV-C autonom Adibot-A

Robot de dezinfecție și sterilizare UV-C autonom Adibot-A

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

Precomanda

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Adibot-A este un robot de dezinfecție și sterilizare UV-C echipat cu tehnologia SLAM (Simultaneous Localization and Mapping). Această tehnologie permite robotului UV să creeze în mod autonom unul sau mai multe planuri de etaj și apoi să se poziționeze în ele. Acesta poate naviga autonom, dar poate fi controlat și de la distanță printr-un server securizat dedicat.

Robotul de dezinfecție  ADIBOT UV-C este  capabil să ofere un mediu sigur, dezinfectat pentru studenți, pacienți,  clienți și angajați. ADIBOT-A utilizează raze  UV-C pentru a dezinfecta aerul și suprafețele. UV-C s-a dovedit eficientă și utilizată de zeci de ani pentru a dezinfecta aerul, apa și suprafețele. Eficacitatea utilizării UV-C pentru dezinfectarea împotriva agenților patogeni este bine documentată de Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Institutele Naționale de Sănătate (NIH), o parte a Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA. UBTECH, producătorul robotului de dezinfecție, este lider global în robotică și inteligență artificială. Lansările globale de produse premiate ale UBTECH includ parteneriate cu Amazon, Apple și Disney.

 

Adibot-A – Caracteristici de bază:

Robot de Dezinfecție UV-C autonom

ADIBOT-A combină expertiza în robotică și AI de la UBTECH cu tehnologia UV-C care dezinfectează suprafețele vizate și aerul prin dezactivarea ADN-ului și ARN-ului agenților patogeni dăunători. Nu este doar dovedit și testat clinic, dar poate elimina posibilitățile de contaminare secundară. 

Navigare precisă

ADIBOT-A prezintă cel mai important nivel de navigație de înaltă precizie și dezinfecție mobilă autonomă din industrie, care ajută la realizarea sterilizării mai aproape de țintă și dezinfectând un spațiu de 40 m2 în 10 minute.

Poziționarea lămpilor UV-C pentru creșterea eficienței

Adoptând lumina UV-C de sterilizare puternică cu lungime de undă de 253,7 nm, ADIBOT-A distruge structura genetică a agenților patogeni, astfel încât aceștia să nu se poată reproduce. Iradiere puternică, dezinfecția poate elimina mai mult de 99,9% cu ajutorul a 8 lămpi principale și 8 lămpi secundare pentru a asigura dezinfectarea eficientă suprafețelor joase ale încăperii dezinfectate.

 Integrare intuitivă a aplicației

ADIBOT-A oferă un sistem de management al sarcinilor eficient. Prin intermediul programului software sunt disponibile multiple funcții precum scanarea și maparea spațiului, dezinfectare automată, generarea punctelor necesare în realizarea hărții, programarea sarcinilor de dezinfectare a spațiului, control de la distanță, înregistrare video și control simultan al mai multor roboți Adibot-A.  

Adibot-A – Avantaje:

Integrare rapidă în activitatea curentă

Nu este necesară crearea anticipată a unei hărți întrucât acesta poate începe imediat lucrul într-un perimetru nou, care nu este înregistrat în baza de date. Explorarea perimetrului se realizează în mod automat, într-un perimetru selectat. Robotul poate fi împins pentru realizarea rapidă a hărții și pentru a fi selectate punctele de interes prin care robotul să parcurgă harta creată.

Dezinfecție inteligentă în siguranță prin 3 lunii de apărare

Prima linie de apărare (20m) – Robotul de dezinfecție va opri lămpile imediat ce este detectată mișcare în apropierea semnului de siguranță

A doua linie de apărare (10m) – Lămpile se vor opri imediat odată robotul recunoaște un corp uman.

A treia linie de apărare (5m) – Lămpile se vor opri imediat după ce robotul detectează mișcarea umană.

Specificații tehnice

 Dimensiunea produsului 1650H * 610W * 550D mm
Umiditatea de lucru  10~85%
Temperatura de lucru 0~40℃
Lampi UV-C: 8 lămpi principale și 8 lămpi secundare la baza robotului
Lungime de undă de radiație 253,7 nm
Puterea lămpii 55W*8
Durata de viata a becului: 12000h
Senzori LiDAR/RGBD pentru deplasarea autonomă 

Reîncărcare automată pentru întoarcerea robotului la stația de încărcare

Senzor PIR de detectare a mișcării 

Detectare temperatură: Senzor de temperatură și umiditate

Capacitatea bateriei 2560WH
Control WiFi 2.4GH/5GHz 802.11b/g/n/ac

Control la distanță

Greutate 79kg

 

No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]