Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Robot de Dezinfecție și Sterilizare UV-C Adibot-S

Robot de Dezinfecție și Sterilizare UV-C Adibot-S

Cod produs Cre-6p-3-1-4-2 Categorii: , , Etichete: , ,

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

Precomanda

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Robotul UBTECH ADIBOT-S  este un robot de dezinfecție și sterilizare mobil, care poate fi ușor transportat și poate fi controlat cu ajutorul aplicației inteligente de la distanță, precum și cu telecomanda. Oferă acoperire cu raze UV-C de 360 de grade, dezinfecție UV-C  puternică și inteligentă, caracteristici de siguranță inclusiv utilizarea de camere de „atenuare a riscurilor”, senzori PIR, semnalizare de siguranță cu senzor și o telecomandă de urgență.  

Robotul  ADIBOT UV-C este  capabil să ofere un mediu sigur, dezinfectat pentru studenți, pacienți,  clienți și angajați. ADIBOT-S utilizează raze  UV-C pentru a dezinfecta aerul și suprafețele. UV-C s-a dovedit eficientă și utilizată de zeci de ani pentru a dezinfecta aerul, apa și suprafețele. Eficacitatea utilizării UV-C pentru dezinfectarea împotriva agenților patogeni este bine documentată de Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Institutele Naționale de Sănătate (NIH), o parte a Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA. 

UBTECH, producătorul robotului, este lider global în robotică și inteligență artificială. Lansările globale de produse premiate ale UBTECH includ parteneriate cu Amazon, Apple și Disney.

Adibot S – Caracteristici de bază:

Robot de Dezinfecție UV-C mobil

Adibot-S este o unitate UV-C de mare putere, ușor de transportat, care se adaugă ușor la protocoalele de curățare curente. ADIBOT-S poate arăta formidabil la prima vedere, totuși prin combinarea gradului de spital, lămpilor UV-C puternice cu roți universale cu blocare, multiple caracteristici de siguranță de tehnologie avansată și sistem de prindere în lant pentru multiple sisteme de dezinfecție, ADIBOT-S este o protecție optimă împotriva agenților patogeni din aer și bacterii care locuiesc la suprafață.

Dezinfecție  puternică cu raze UV-C 

 Folosind opt lămpi UV-C de mare putere, rezistente la spargere, ADIBOT-S emite o iradiere totală de 3.160 µW/cm2 (max.) care funcționează pentru a dezinfecta eficient 99,9% din aer și din obiectele din interiorul camerei.

Protejarea mediului- fără substanțe chimice 

Utilizarea UV-C pentru dezinfecție reduce interacțiunea cu substanțele chimice dăunătoare pentru personal, utilizarea recipientelor de plastic de unică folosință și favorizează eliminarea substanțelor chimice în mediu.Metode precum pulverizarea electrostatică pot irita pielea, ochii sau afecțiunile pulmonare atunci când se utilizează agenți de curățare puternici. În plus, utilizarea spray-urilor electrostatice necesită timpi mai lungi  pentru a permite substanțele chimice să se usuce complet înainte ca spațiul să poată fi utilizat din nou în siguranță.

 Integrare sigură a aplicației

ADIBOT-S permite conexiunea WiFi directă la aplicația proprie pentru configurarea, analiza și managementul sarcinilor. ADIBOT-S vine și cu o telecomandă la îndemână pentru setarea ședințelor  de dezinfecție rapid și ușor. Totodată, robotul vine la pachet cu un semn de siguranță cu senzor care poate fi plasat la intrarea în încăperea în care se efectuează dezinfecția.

Specificații tehnice 

 Dimensiunea produsului 555L * 555W * 1945H mm
Umiditatea de lucru  10~85%
Temperatura de lucru 0~40℃
Lampi UV-C: 8 lămpi
Lungime de undă de radiație 253,7 nm
Puterea lămpii 155W*8
Durata de viata a becului: 12000h
Senzori Cameră: Cameră cu unghi ultra larg de recunoaștere umană* 1

Senzor piroelectric de detectare a mișcării * 4

Detectare temperatură: Senzor de temperatură și umiditate

Echipament acustic: Difuzor amplificator de putere *1

Alimentare electrică Tensiune de intrare : AC100~240V

Frecventa: 50/60Hz

Curent electric: 16A

Reţea WiFi 2.4GH/5GHz 802.11b/g/n/ac

Bluetooth Bluetooth 5.1 / BLE

Cip principal și procesor de memorie CPU NVIDIA JETSON NANO

RAM 4G

ROM 16G+64G (Mount U disc)

Sistem de operare Ubuntu 18.04 L4T

No reviews to show

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]