Amy – Robot Chelner

Descriere

Dezvoltăm funcționalități personalizate fiecărui beneficiar pentru Amy. Aceasta este ajutorul restaurantelor pentru perioadele aglomerate din zi și nu numai. Întâmpină și conduce clienții la masă, preia și duce comanda către aceștia și strânge la finalul mesei. Creează cu adevărat o experiență tehnologică pentru clienți.

Robotul umanoid Amy te ajută să oferi o experiență inedită clienților din restaurante și cafenele. Te întâmpină, te ghidează până la o masă liberă, livrează mâncarea la masă și duce înapoi farfuriile către personalul resturantului.

În funcție de specificul companiei, modul cum va fi integrat robotul, se dezvoltă funcționalități orientate spre nevoile beneficiarului. Pornind de la serie de funcționalități de bază, dezvoltăm funcționalități avansate ale celor de bază și funcționalități personalizate.

Robot umanoid Chelner Amy

Funcționalități de bază
1. Recepție și întâmpinare clienți

La intrarea în restaurant, Amy va detecta cu ajutorul senzorilor și a camerei proximitatea față de clienți și îi va întâmpina. În funcție de ruta pe care se află Amy, aceasta îi va întâmpina pe cei care se află pe traiectoria respectivă.
2. Livrare automată a preparatelor

Robot umanoid chelner Amy

Amy va aduce către clienți comanda solicitată de aceștia cu ajutorul tăvii. Tava robotului are o capacitate de maxim 5 kg. De asemenea, se poate integra pe tabletă o platformă de procesare a comenzilor la mesele din restaurant.
3. Returnarea farfuriilor

Robot umanoid chelner Amy

Dezvoltată pentru a se ocupa de o traiectorie predefinită, Amy se asigură de strângerea farfuriilor până la capacitatea sa maximă de 5 kg. Ulterior, aceasta le va duce către personalul din restaurant.
4. Navigare autonomă

Robot umanoid chelner Amy

Precizie ridicată în identificarea rutei cele mai scurte cu ajutorul a trei componente ce asigură distanța față de obstacole, parcurgerea traiectoriei pe hartă și actualizarea constantă a mediului în care se află. Cele trei componente vizate sunt senzorii ultrasonici, senzorii infraroșu și lidar.
5. Încărcare autonomă

Robot umanoid chelner - Amy

Amy detectează nivelul scăzut al bateriei și identifică cea mai rapidă rută până la mecanismul de încărcare. Din momentul în care robotul se apropie de mecanism, acesta se va încărca pentru o perioadă predefinită până ajunge la nivelul maxim.
6. Evitarea automată a obstacolelor

Robot umanoid chelner - Amy

Amy crește productivitatea actualilor angajați dintr-un restaurant și îi ajută cu volumul mare de comenzi din perioadele aglomerate. Datorită dezvoltării de funcționalități dedicate navigării, Amy detectează apropierea față de obstacole și redefinește traseul pe care îl parcurge.
În afara funcționalităților de bază, se pot dezvolta funcționalități solicitate de către beneficiar. Acestea pot îmbunătăți funcționalitățile deja existente sau pot fi create personalizat. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amy – Robot Chelner”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *