Datorita restrictiilor impuse si a situatiei actuale cauzate de virusul COVID-19 comanda dumneavoastra este posibil sa fie livrata cu intarziere.

Imprimanta 3D Raise PRO3

Imprimanta 3D Raise PRO3

Cod produs Cre-6p-3 Categorii: , , , , , Eticheta:

Garantie inclusă:

Persoane fizice: 24 de luni
Persoane juridice: 12 luni

25.180,67 lei (fara TVA)

Precomanda

Disponibil pentru precomandă

Credit module TBI Pay 3.1.1

1486.65 Lei x 24 rate

Beneficii:

Training online 30'
Suport tehnic
Achizitii prin FONDURI
Achizitii prin SEAP
Suport tehnic

Suport tehnic

Training gratuit

Training gratuit

Retur gratuit

Retur gratuit

Achizitii prin SEAP

Descriere

Premiata serie de imprimante 3D numită Pro2 a producătorului Raise3D este recunoscută ca un standard de referință și standard de aur pentru aplicațiile profesionale de imprimare 3D și fiabilitate 24/7. Din seria menționată fac parte Pro3 și Pro3 Plus, imprimante 3D cu extruder dual cu rezoluție înaltă, pentru fabricarea și proiectarea rapidă de prototipuri de diferite dimensiuni.

Seria Pro3 are o placă de construcție metalică pentru o distribuție uniformă a căldurii, împreună cu un cadru metalic complet pentru mișcare lină și poziționare precisă și este compatibilă cu o varietate de materiale de imprimare 3D. Seria Pro2 este completată cu măsuri de precauție pentru a economisi munca, un ecran tactil de 7 inci pentru monitorizarea eficientă a procesului de imprimare 3D și un filtru de aer HEPA.

Ca și în cazul tuturor imprimantelor 3D de la Raise3D, Seria Pro3 se poate împerechea cu: ideaMaker, un software de feliere 3D, biblioteca ideaMaker, o platformă pentru partajarea fișierelor de imprimantă 3D cu cei din comunitatea Raise3D și RaiseCloud, o platformă de gestionare a imprimării 3D bazată pe cloud . În cele din urmă, la fel ca toate produsele Raise3D, Seria Pro3 este certificată ISO 9001 și ISO 14001.

Caracteristici specifice

Extruder dual

O imprimantă 3D cu extruder dual poate produce obiecte tipărite 3D cu diferite tipuri de materiale de imprimare 3D (cunoscute și sub numele de filamente) și culori într-o singură lucrare de imprimare. Astfel, puteți printa cu două culori diferite, sau puteți folosi filamentul solubil pentru suporții piesei printate. 

Repetabilitate ridicată <0,005 mm, 5 microni 

Imprimarea 3D este un proces în care un obiect este construit de straturi subțiri. Imprimanta 3D trebuie să se deplaseze înainte și înapoi pe lungimea modelului pentru a crea acele straturi subțiri. Dacă imprimanta își pierde poziția în timpul acelei mișcări înainte și înapoi, procesul de imprimare 3D nu va mai fi aliniat și obiectul tipărit 3D va fi distrus. Repetabilitatea și fiabilitatea ridicate asigură că imprimanta nu devine nealiniată în timpul mișcărilor înainte și înapoi.

Varietate mare de filamente compatibile 

A avea o imprimantă 3D care este compatibilă cu diferite tipuri de filamente este atât economic cât și practic pentru lucrările de imprimare care necesită filamente multiple.   Temperatura de printare mare a imprimantei Raise Pro3 (300°C) permite printarea cu o varietate foarte mare de filamente, printre care Nylon,  Fibra de sticlă, Fibra de carbon infuzată,  Fibra metalică, Fibră de lemn.

Pat de printare metalic încălzit

Temperatura maximă a patului de printare al imprimantei 3D Raise Pro3 este 110°C.  O suprafață uniformă de căldură pe o placă de construcție este crucială pentru crearea pieselor imprimate 3D de înaltă calitate. De asemenea, se asigură că toate filamentele de imprimare 3D nu sunt deteriorate din cauza distribuției inegale a căldurii.

Sistem de filtrare a aerului HEPA

Imprimanta 3D Raise Pro3 are filtrare de aer HEPA pentru a curăța aerul de orice particule (inclusiv nanoparticule) eliberate în timpul procesului de imprimare 3D. Filtrul de aer HEPA funcționează eficient în sălile de clasă, birouri și în spațiile de lucru mari și mici. Sitemul de filtrare a aerului HEPA al imprimantei Pro3 funcționează silențios, proiectat să funcționeze în liniște în fundalul oricărui spațiu de lucru.

Ecran tactil de  7 inci

Ecranelul tactil de 7 inci ale Imprimantei Raise Pro3 permite utilizatorilor să interacționeze direct cu imprimanta. De asemenea, oferă asistență pe ecran și selecții vizuale de modele pentru a simplifica funcționarea și monitorizarea imprimantei 3D și a procesului de imprimare 3D. 

Protecție împotriva penelor de curent și epuizarea filamentului

Pana de curent poate anula și distruge un proiect de imprimare 3D în desfășurare. Cu toate acestea, funcția de protecție împotriva penelor de curent Seriei Pro3 asigură procesul de imprimare 3D într-o întrerupere neașteptată a energiei. În plus, senzorul de execuție a filamentului de pe extruderele din seria Pro3 previne deteriorarea lucrărilor de imprimare din cauza epuizării filamentului.

Cadru Metalic Complet

Imprimanta 3D Raise Pro3 utilizează un cadru metalic complet pentru a crea un sistem de mișcare specific care permite mașinii să alunece ușor în timp ce imprimă. Acest sistem de mișcare funcționează cu o poziționare precisă pentru a se asigura că lucrările de imprimare 3D sunt cât mai precise. Duzele interschimbabile permit Seriei Pro3 să imprime la diferite niveluri de detaliu.

Raise Cloud 

RaiseCloud este o platformă de gestionare a imprimării 3D bazată pe cloud, capabilă să monitorizeze de la distanță procesul de imprimare și să organizeze lucrări de imprimare pentru o imprimare 3D mai eficientă.

Biblioteca ideaMaker

Biblioteca ideaMaker oferă utilizatorilor profiluri de feliere pentru diverse filamente, inclusiv filamente Raise3D și filamente certificate OFP, simplificând setările parametrilor de imprimare pentru diferite filamente.

Specificații

Tehnologie specifică FFF
Volum de imprimare (l) 28 / 25
Dimensiuni de imprimare (mm) 305x305x300 Single extruder / 255x305x300 Dual extruder
Diametru filament (mm) 1,75
Extrudoare 2
Duză de imprimare 0,2/0,4/0,6/0,8
Grosime strat (mm) 0,01-0,25
Viteză de imprimare (mm/s) 30-150
Temperatură de imprimare (°C) max 300
Masă de imprimare Încălzită, max 120 °C
Materiale compatibile PLA, PET, ABS, PC, PA, TPU, HIPS, Compozit
Afișaj LCD color 7″
Comandă Touch
Conectivitate WiFi, Ethernet
Suport media extern USB stick
Software IdeaMaker
Compatibilitate OS Windows, Linux, Mac
Format fișiere GCODE, STL, OBJ, 3MF, OLTP
Alimentare 100-240 Vac 50/60 Hz 600 W
Temperatură de utilizare (°C) 15-30
Dimensiuni (mm) 620x626x760
Transport Net Weight 52.5 kg

Gross Weight (Carton Only) 76.6 kg

Gross Weight (Carton with Pallet) 84.5 kg

Powered by
Image #1 from Anonim
1
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Perfect funcțională, doar am apăsat butonul “Ponit”.

3 luni ago
Cosmin
Cosmin
Verified ownerVerified owner
5/5

Am incercat inainte de Prusa un Creality CR5 cumparat de pe site-ul Creality. Am avut numai pb cu ea desi trebuia sa mearga out of the box si m-am chinuit o luna sa ii conving sa o returnez. Cu Iris am avut cea mai buna experienta de la vanzari, la livrare si configurare. A meritat. In cateva minute am reusit sa printam pe Prusa, flawless. Merge de zbarnaie.

6 luni ago
Anonim
Anonim
Verified ownerVerified owner
5/5

Functioneaza fara defecte

6 luni ago

Dorești consultanță pentru alegerea
produsului potrivit?
Scrie-ne și te ajutăm noi.

[webis_produs_formualar]